Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Tacno sam znao da ce se odmah osjetiti nedostatak Littlea. On je bio ozbiljna ispomoc Juki u odbrani. Iz pika mu ne daju loptu nikako, a par puta se lijepo odmotao.
Btw, mislim da je nemoguce da ima samo 1 skok.
Btw, mislim da je nemoguce da ima samo 1 skok.
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 30 jan 2022, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
ovaj mali simons bi otisao u tri pm da sam mu ja trener.
u odbrani rupa veca od cja i damea, u napadu puca pod malo jacim pritiskom protivnika...da je nba samo otvorena trojka, bio bi all star..
nemaju oni sta traziti ove sezone protiv bilo koje ozbiljne ekipa iz top 6 obe konferencije.
nurk nek nabije na 18 poena veceras i elham:-)
u odbrani rupa veca od cja i damea, u napadu puca pod malo jacim pritiskom protivnika...da je nba samo otvorena trojka, bio bi all star..
nemaju oni sta traziti ove sezone protiv bilo koje ozbiljne ekipa iz top 6 obe konferencije.
nurk nek nabije na 18 poena veceras i elham:-)
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Slab on, slab Portland, vrijeme za razlaz.
Ma njemu se izgleda ostaje u Portlandu, ako je suditi po izjavama od prije neki dan
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Sa bekovima koji ne igraju odbranu, a Portland obično igra sa trojicom zajedno, teško da bi i bolji centri išta promijenili.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Litijaš je bolji centar od Nurkića zadnji put bio 2018. I Jusuf zna Embiida natrpat pa to ništa ne znači, tako i ovo večeras.
Po meni je ovo poluvrijeme ok s obzirom na okolnosti
Po meni je ovo poluvrijeme ok s obzirom na okolnosti
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Tačno je , i taj jedan skok je kada je Vučević promašio . Kako će imati skokova kad su primili 70+ poena

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Gdje ste u 4 ujutro? Gledate jednu utakmicu u sezoni i nesto serete.
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
-
- Kontakt:
Mislim da je 2 uhvatio, zato kazem da nema sanse da je samo jedan.bombaysaphire je napisao/la: ↑30 jan 2022, 22:38Tačno je , i taj jedan skok je kada je Vučević promašio . Kako će imati skokova kad su primili 70+ poena?

- NerminFatic
- Kontakt:
Kupovina tako skupe nekretnine u Miami trebala bi znaciti da nece penziju docekati u Portlandu. Ili mu je kucni prag najveca planin, kao onom trebinjskom begu.3isamagicnumber je napisao/la: ↑30 jan 2022, 22:42Znam, glup je covjek, nista novo.
Izvinjavam se , nisam znao da samo vi imate pravo da komentarisete na temi otvorenog portala

Nadam se da imate potpisan ugovor vlasnicki prava komentarisanja inace vas moze neka budala zajebavat bespotrebno.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Nekad je pokušavao zaustaviti svakog igrača na obruču, tako je i ulazio u probleme sa faulovima. Sad samo pogledom isprati 

Ponesi kuci loptu cj
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
dragi jusufe..ode lopta:-)
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
ti to pratis vise...pitaju li ikad novinari trenera je li svjestan da sa 3 kepeca u timu nema hajra?
ne mogu vjerovati da ovo svjesno rade a vide da nista ne donosi.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.