Fino kad je ovako topla noć, samo nekako strašno plivati u mraku, sve kontas da će te Godzila ili slična neman uhvatiti za nogu
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Eto leglo je i prvo noćno kupanje u moru ove godine 
Fino kad je ovako topla noć, samo nekako strašno plivati u mraku, sve kontas da će te Godzila ili slična neman uhvatiti za nogu
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Kad su ovog pustili iz zatvora?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Nedavno. Gledaj trave na haubi 
Znal neko koliko pasos mora vrijedit jos najmanje kad ulazim u HR.
Ili je nebitno, bitno da je validan taj dan?
Malom mi istice za par mjeseci a konto sam ljetovat u HR
Ili je nebitno, bitno da je validan taj dan?
Malom mi istice za par mjeseci a konto sam ljetovat u HR
- AshburtonG
- Kontakt:
Dan povratka ne smije bit blizi od tri mjeseca do isteka pasosa. Tetku su mi jednom vratili sa granice, njoj je vazio manje od tri mjeseca na dan samog polaska, sto automatski znaci da ne moze ni preci granicu, dok ne dobije novi pasos.
AshburtonG je napisao/la: ↑05 jun 2022, 10:57Dan povratka ne smije bit blizi od tri mjeseca do isteka pasosa. Tetku su mi jednom vratili sa granice, njoj je vazio manje od tri mjeseca na dan samog polaska, sto automatski znaci da ne moze ni preci granicu, dok ne dobije novi pasos.
Sunovrat društva.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Marsal
- Kontakt:
Bukvalno napredak društva, kakav crni sunovrat. Ti povazdan drkaš qrc na Njemačku gdje je ovo sve najnormalnije i onda ovdje pišeš sunovrat.
Sunovrat je ono sinoć u Zenici što se dogodilo.
Sunovrat je ono sinoć u Zenici što se dogodilo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Naravno da je sunovrat društva gdje se ova bolest promoviše pod "normalno" iako ništa normalno nije.Što je najgore počinju i djeci ispirati mozak.
A sve pod plaštom ljudskih prava i sloboda.Jučer na N1 defile nakaza po Zagrebu.
Ovo što se desilo u Zenici dosad se desilo milion puta i dešavaće se i dalje.
A sve pod plaštom ljudskih prava i sloboda.Jučer na N1 defile nakaza po Zagrebu.
Ovo što se desilo u Zenici dosad se desilo milion puta i dešavaće se i dalje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Marsal
- Kontakt:
Pa upravo to što se dešava, a dešavaće se i dalje je sunovrat društva a ne dva momka ili dvije cure koje se drže za ruke i vole jedno drugo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kamo srece da je lgbt populacija najveci problem drustva. Volio bi znati sta bi saurman i slicni uradili jednog dana da im dijete izjavi da je gej osoba, vjeorvatno bi ga izbacili iz kuce ili ubili.
Moguce je privremeno deaktivirati facebook i instagram ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sunovrat itekako, kome je normalno neka im se pridruži.
Kome je normalno da 2 muškaraca osnuju porodicu i kasnije iskoriste neku ženu da im rodi dijete zato što imaju novac.
Za mene to nikad neće biti prihvatljivo.
Kome je normalno da 2 muškaraca osnuju porodicu i kasnije iskoriste neku ženu da im rodi dijete zato što imaju novac.
Za mene to nikad neće biti prihvatljivo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zasto bi im se priduzio ako nisam gej? Normalno mi je naravno ali to ne znaci da cu im se pridruziti. Nek se yebe ko s kim hoce, zamisli zamarati se sa tim ko koga guzi, imate previse slobodnog vremena u zivotu.
Sto se tice gay porodica pa mislim da je za dijete puno bolje da odrasta u "normalnoj" sredini nego u domu. Tako da bi im trebali dati pravo da usvajaju djecu. Pogotovo zenama
"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Zašto izalze, ako ne žele da budu primijećeni, zašto zatvaraju grad, pa normalni ljudi nisu u mogućnosti obavljati svoje obaveze taj dan.
Mjesec dana morem slušati i čitati ono što ne želim, ne promovisemo se ni mi normalni jedan mjesec u godini.
Mjesec dana morem slušati i čitati ono što ne želim, ne promovisemo se ni mi normalni jedan mjesec u godini.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.