FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako ne znate da su neka imena na ovom forumu zabranjena, kao i prozivanje nekih imena i novinara. Zaključite zbog čega i zbog koga su zvjezdice!
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
NotOccasionalFan je napisao/la: ↑07 jun 2022, 21:57Sreca pa ima bosnjacko prezime, pa i ako ne prodje probu znat cemo da je do fudbalske (ne)kvalitete.![]()

E moj Gorane, kar'no ljudska.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Vidi fakat

Strijelac gola Dženaaaaaaaaaaan ****, Dženaaaaaaaaan ****, DŽE-NAN **-**
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Bolje i zvjezdice nego kojekakvi vucenovici. 

- lijevapolutka
- Kontakt:
Evo i meridian piše da dovodimo Santosa, pišu da su zvali ga Velež i Koper prethodnih dana ali izabrao nas

Brazilac dolazi u Željezničar
Brazilski fudbaler Santos Klarismario prema našim saznanjima posljednjih je dana u pregovorima sa Veležom i slovenačkim Koperom, ali je najizglednije da će postati novi član Željezničara.
Naime, Željezničar je dostavio najbolju ponudu za igrača koji takođe ima veliku želju da zaigra na “Grbavici“. On je ove sezone odigrao 29 utakmica u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i postigao je jedan gol, uz pet asistencija.
Željezničar je na svom profilu najavio mogućnost ovog transfera tako što je podsjetio na sve Brazilce koji su igrali na “Grbavici”.

Dolazi nam jedan iz borca...
Gdje mi je moderator sad? Do juče svaki dan pljuje nema igrača, ne produžuju se ugovori a gledaj sad situacije igrači se redaju kao na traci i dolaze i odlaze.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ako su ranije poslali ponude Sarajevo, Zrinjski i Velez onda ipak vazi ponekad i ona, nije u soldima sve 

Tu sam. Odavno odlaze samo se iz nekog razloga sutilo. Isto kao sto je zvanicna zadnja objavila da je Ante otisao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Mozda je rijec o Borcu iz Lazarevca

- NerminFatic
- Kontakt:
“ Naime, Željezničar je dostavio najbolju ponudu za igrača koji takođe ima veliku želju da zaigra na “Grbavici“.
Odakle sad da mi s ponudama presisamo Velez koji je u suficitu poslovao proslu a i ovu ce godinu!? Ne kontam, ali welcome Brazilcu, ako je istina!
Odakle sad da mi s ponudama presisamo Velez koji je u suficitu poslovao proslu a i ovu ce godinu!? Ne kontam, ali welcome Brazilcu, ako je istina!
-
- Kontakt:
ZELJEZNICAR JE DOSTAVIO NAJBOLJU PONUDU ZA IGRACA
Ljudi jel ovo istina sto citam

Ljudi jel ovo istina sto citam
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Mislim da je momka impresionirala atmosfera na Grbavici i ostali aspekti, prostor za dokazivanje. Dobar signingNerminFatic je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:34“ Naime, Željezničar je dostavio najbolju ponudu za igrača koji takođe ima veliku želju da zaigra na “Grbavici“.

Ma ako ovaj dodje, definitivno poboljsanje u odnosu na resice i vucenovice
To je kad mu normalan čovjek brine o karijeri.NerminFatic je napisao/la: ↑07 jun 2022, 23:34“ Naime, Željezničar je dostavio najbolju ponudu za igrača koji takođe ima veliku želju da zaigra na “Grbavici“.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....