Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Avatar
Han!$;Lfc
Postovi: 1582
Pridružen/a: 02 feb 2011, 11:38
Lokacija: Merseyside Red
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Han!$;Lfc » 08 feb 2011, 18:06

Sigurno su se uvjerili u njegov kvalitet (Asmirov) kad je igrao na Enfildu :D
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Avatar
Romariooo
Postovi: 6922
Pridružen/a: 21 sep 2009, 23:31
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Romariooo » 08 feb 2011, 18:16

TheScouser je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Sad vam ni Reina ne valja, kao ni Torres čim su se pojavile razne špekulacije. :lol:
Vjeruj, to najviše nervira... Pa nije ništa zvanično rekao, to su sve špekulacija. Kada bude pisalo na službenoj stranici onda treba vjerovati.
Reina ako ce ici, to ce biti najvjerovatnije Barca. Znaci AKO bude htio ici na ljeto, imat ce punih 5 godina ugovora ispred sebe, sto znaci da ce onaj tim koji ga bude zelio debelo morati platiti.

Ljudi, haj'mo pisati pismo Johnu da nam dovede Asmira, on je strava golman. :D :D

Sta ce nama Reina kad imamo i mladjeg i boljeg golmana Valdeza, koji je uz to "nase dijete" i koji ce braniti kod nas do kraja karijere.

Uvalite vi Reinu nekome drugome i dovedite Asmira
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Avatar
Lily
Postovi: 1777
Pridružen/a: 01 nov 2009, 18:28
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Lily » 08 feb 2011, 18:36

Romariooo je napisao/la: Sta ce nama Reina kad imamo i mladjeg i boljeg golmana Valdeza, koji je uz to "nase dijete" i koji ce braniti kod nas do kraja karijere.

Uvalite vi Reinu nekome drugome i dovedite Asmira
Jesi dobro? Da se nisu kakve tablete pomiješale?

Reći da je Valdes bolji golman je suludo. Moglo bi se reći da vam je on i najslabija karika u timu. Jes' baš ima prilike da iskaže svoje sposobnosit ispred onakvih igrača. Nigdje veze. Nije on Reini ni do koljena. Da je bolji sigurno bi on bio drugi golman Španije a ne Reina. ;)

Reina nigdje neće otići, a ako ode vjerujem da će to biti Španija. Nadam se da neće biti isti slučaj kao S Torresom. On nam je sigurno jedan važnijih karika u timu i ja stvarno ne znam šta bi bilo da nam on ode.

Reina se ne "uvaljuje" Romario, jer će se za njega klubovi otimati ako odluči da ode. A i kol'ko znam i Reina je " "vaše dijete" tako da.. :roll:
slika
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Avatar
Romariooo
Postovi: 6922
Pridružen/a: 21 sep 2009, 23:31
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Romariooo » 08 feb 2011, 18:44

heh lijepa slicica

Ne znam po cemu ti je Reina bolji od Valdeza, jeste nekad bio sigurno, al u zadnje vrijeme valdez je nama briljantan i navijaci Barce ga en bi mijenjali za bilo kojeg drugog golmana na svijetu, kamoli ne za Reinu koji je jako sklon kiksevima i koje uopste nije bolji od Valdeza, koji nije nikakva najslabija karika kod nas, nego jako pouzdan i dobar golman koji nas je cupao u velikim utakmicama nema sanse da ga mijenjamo za bilo koga.

Ako bi nam neko mogao i biti zanimljiv iz Liverpoola onda bi to mogao mozdfa biti Agger umjesto Puyola, ili Kuyt umjesto Bojana, ali i to dabogda, vama su to bitni igraci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Avatar
VELA
Postovi: 951
Pridružen/a: 03 nov 2010, 20:23
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la VELA » 08 feb 2011, 18:49

Romario jarane vama i ne treba golman i Seha bi u vas bio u prvoj postavi niko vas ne smije napasti :mrgreen:
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Avatar
A_d_0
Postovi: 3223
Pridružen/a: 19 dec 2008, 14:03
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la A_d_0 » 08 feb 2011, 18:50

Da se nadovezem na onu raspravu o Neymaru. Pratim ovo takmicenje u Peruu i momak je stvarno vanserijski talenat. Vrlo moguce da ce biti najbolji za nekoliko godina. Ali on sa onom konstitucijom i onim stilom igre ne bi za sezonu imao 10 suteva prema golu. Momak je dribler al je ko pero. Jos kad bi ga neki dzikan opalio nista ne bi od njeg ostalo. Zbog toga vam je Caroll izvandredno rijesenje ali preskupo placeno no sta je tu je.

Avatar
Romariooo
Postovi: 6922
Pridružen/a: 21 sep 2009, 23:31
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Romariooo » 08 feb 2011, 18:59

VELA je napisao/la:Romario jarane vama i ne treba golman i Seha bi u vas bio u prvoj postavi niko vas ne smije napasti :mrgreen:
Ma znam to je neko opce misljenje, ali nije tacno uopste.

Itekako znaju i nas napasti, i tad nas je cesto Valdez spasavao, u dva finala lige prvaka sjajno je branio, kao i u nekim drugim bitnim utakmicama kad je skidao mrtve prilike. Ispocetka je znao kiksati, ali vec nekoliko sezona je briljantan i ne mislimo stvarno da ga mijenjamo jer nema nikakve potrebe

sto se tice Neymara dovodi se i u vez s Barcom, i sa jos dosta klubova, kazu da djecko onako malo kao razmazen i tipicni brazilac, pa nisam neki ljubitelj da nama dodje, a posebno mislim da se ne bi snasao u engleskoj ligi. Za njega su klubovi kao viljareal ili valencija da se jos dokazuje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Avatar
reds
Postovi: 8433
Pridružen/a: 20 jan 2009, 12:10
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 08 feb 2011, 19:31

Na ovoj temi ne može proći dan da se ne napiše hrpa gluposti. :roll:
FK Pjetlovi

Avatar
reds_forever
Postovi: 4607
Pridružen/a: 06 nov 2008, 14:31
Lokacija: Sarajevo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 08 feb 2011, 19:52

Meni nema nista gore nego kad ti igraci uvale pricu da hoce da idu jer su zeljni trofeja jer: Mi smo sa onim bivsim yanksima muku mucili od 2007. godine, dalje, mislim da su i Reina, a i onaj drugi, bili jako dobro svjesni da je klub pretproslog ljeta bio na ivici bankrota, a ni 2010. nije bio daleko od toga, takodjer, stvari sa rafom nisu bas i najbolje funkcionisale i tada su nekako "podnosili" tu svoju glad, a sad kada smo dobili nove vlasnike i ljude koji za Liverpool (barem tako izgleda) zele uspjesnost i sve najbolje, oni su sada zinuli za trofejima u nekim drugim klubovima :roll: Ako bi Reina htio da ide, nema problema, nek scumovci izvale dosta miliona, mi dovedemo odlicnu zamjenu i gotova stvar, meni je na vrh glave toga da Liverpool pusta igrace jer oni zele otici, a pri tome sam sebi skodi dovodjenjem svakakvih igraca 2-3 dana prije kraja prelaznog roka. Znaci, nek se nastavi politika kakva je bila sa transferom Torresa i ko god zeli, neka ide.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger


Avatar
reds
Postovi: 8433
Pridružen/a: 20 jan 2009, 12:10
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 08 feb 2011, 19:57

Šanse da Reina ode u Utd su nikakve.

SAF će vjerovatno probati dovesti nekoga od mladih,odličnih golmana tipa:Lloris,de Gea,Neuer.Ja sam 100% siguran da će neko od njih potpisati.

Reina je i sam izjavio da će odraditi ugovor do kraja sumnjam da će napraviti nešto kao Torres(koji ne zna više šta priča). :lol: :lol: :lol:
FK Pjetlovi

Avatar
Han!$;Lfc
Postovi: 1582
Pridružen/a: 02 feb 2011, 11:38
Lokacija: Merseyside Red
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Han!$;Lfc » 08 feb 2011, 20:03

I ja mislim da ce Reina da ostane u Liverpool u to sam siguran 100%
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Avatar
Trasimaco
Postovi: 4146
Pridružen/a: 04 maj 2009, 07:59
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Trasimaco » 08 feb 2011, 20:06

Han!$;Lfc je napisao/la:Španski golman mogao bi da promeni sredinu jer želi da se bori za titulu.
RejnaGolman Liverpula, Pepe Rejna ne isključuje mogućnost da se preseli na "Old Traford".

''Đavoli'' razmatraju opcije za prvog čuvara mreže, jer će se, na kraju sezone, povući Edvin Van Der Sar .

Reina je označen kao najbolje rešenje, a on sam priznaje da mu prija povezivanje sa ''Old Trafordom'', jer želi da osvaja trofeje.

''Da, Van Der Sar se povlači, pa je logično da traže zamenu. Ne mogu ja tu ništa da uradim. Ne mogu ništa da kažem, jer imam važeći ugovor sa Liverpulom. Želim da se borim za trofeje, kao i svi. I mi se non-stop borimo za mesto u Ligi šampiona i želimo titule. Ipak, nažalost to nije bio slučaj poslednjih par godina. Neću da lažem hoću da igram u Ligi šampiona i da osvajam trofeje!'', rekao je on jednoj radio-stanici.
slika

Iako ne vjerujem da je ovo izjavio, pomisao da bi Edwina mogao zamijeniti ovaj covjek je veoma uzbudljiva. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Avatar
Monolog
Moderator
Postovi: 21296
Pridružen/a: 09 mar 2010, 10:20
Lokacija: Under the bridge
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Monolog » 08 feb 2011, 21:05

There is a report out in the Daily Mirror that says Andy Carroll may be out of action for the rest of the season.
We heard about this earlier today, but it cannot be confirmed, but we did mention it in one of our earlier articles today.

It seems that Newcastle never did get to the bottom of Andy’s thigh injury, and we also heard nothing from his visit to the specialist in Sweden.

He went to the northern part of Sweden a week last Friday, to meet with a world expert on thigh injuries, before the unexpected transfer to Liverpool happened three days later.

But Andy passed his Liverpool medical, so obviously the Liverpool medical staff, at the time, didn’t think it much of a problem.

Carroll suffered the injury at Tottenham, at the end of December in Newcastle’s 2-0 defeat, and he has never played since, and the report suggests the injury may need more treatment and more time to heal than was first thought.

After the injury happened, Newcastle kept saying he could be ready for the next game, and he was even expected to be ready for the derby game against Sunderland on 16th January, which Andy was anxious to play in, but of course he never made it.

It seems the thigh hasn’t healed much at all , so it seems a bit of a mystery right now.

Andy has always been a little injury prone, and kept getting little knocks that kept him out of games, but all last year he wasn’t affected much by injury, when he notched 16 goals in the second half of last season, and then 11 goals in the Premier League.

This news is not official, but we have heard rumors today that he’s out for the season, and we wonder exactly what kind of injury it is, that could keep him out for almost four months.

There was an article in the Sun a few weeks ago, that reported he could be out for two months, and we thought that was a typical Sun made-up article – but maybe not.
Nadam se da je ovo baš izmišljotina. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Avatar
VolimLiverpool
Postovi: 4944
Pridružen/a: 23 avg 2010, 23:57
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la VolimLiverpool » 08 feb 2011, 21:10

Ah jbt,to neće valjati nikako...
You'll never walk alone.

Avatar
OTNYS_YNWA
Postovi: 18227
Pridružen/a: 19 jun 2009, 08:16
Lokacija: Head smashed in Buffalo jump Interpretive Center
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 feb 2011, 21:17

Normalno da je izmišljotina. Nakva gromada od čojka da bude do kraja sezone out. :)

Avatar
Monolog
Moderator
Postovi: 21296
Pridružen/a: 09 mar 2010, 10:20
Lokacija: Under the bridge
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Monolog » 08 feb 2011, 21:19

OTNYS_YNWA je napisao/la:Normalno da je izmišljotina. Nakva gromada od čojka da bude do kraja sezone out. :)
Mah, to je ono što sam ja @Veli govorio(i još nekome, nisam siguran). Frajer je treb'o igrati protiv Fulhama(2 dana nakon što je potpis'o za vas), a vidi kako se sve to odužilo. Izgleda da ipak postoji neka kvaka(naravno, nije mi drago zbog ovoga). Ne znam da li su se iz Liverpoola oglasili po pitanju ovog problema, al' realno, ne izgleda dobro. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Avatar
OTNYS_YNWA
Postovi: 18227
Pridružen/a: 19 jun 2009, 08:16
Lokacija: Head smashed in Buffalo jump Interpretive Center
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 feb 2011, 21:22

Ma za 2 sedmice je on u igru, ništa se vi ne sekirajte. 8-)

Avatar
Kop
Postovi: 356
Pridružen/a: 27 feb 2010, 17:18
Lokacija: distrikt, onaj jedini
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Kop » 08 feb 2011, 21:24

Monolog je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Normalno da je izmišljotina. Nakva gromada od čojka da bude do kraja sezone out. :)
Mah, to je ono što sam ja @Veli govorio(i još nekome, nisam siguran). Frajer je treb'o igrati protiv Fulhama(2 dana nakon što je potpis'o za vas), a vidi kako se sve to odužilo. Izgleda da ipak postoji neka kvaka(naravno, nije mi drago zbog ovoga). Ne znam da li su se iz Liverpoola oglasili po pitanju ovog problema, al' realno, ne izgleda dobro. :(
Pa vjerovatno bi na medicinskim pregledima prilikom potpisivanja za klub uocili da ce biti out duze vrijeme, ma koliko god zurili sa transferom, te ne bi nakon toga govorili da ga ocekuju za 2-3 sedmice. Ovo je lafina, bilo bi na oficijalnoj stranici da ima istine u tome.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

Avatar
ILoveLFC
Postovi: 1895
Pridružen/a: 31 okt 2010, 15:05
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ILoveLFC » 08 feb 2011, 22:03

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma za 2 sedmice je on u igru, ništa se vi ne sekirajte. 8-)
Upravo, na stranici LFC-a pise, da ce se za par sedmica vratiti na teren ! 8-)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.