FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sve se čeka previše, od investitora, igrača, SŠ-a i generalno organizacije u i oko kluba. Moramo se okrenuti dalje, na pronalaženje drugih izvora prihoda, i ulaska kvalitetnih ljudi u klub i zadržavanja kvalitetnih koji su tu sada.
Težak period ispred nas i veoma neizvjestan. Maknite se od furanja, neke euforije ali i pesimizma, realno smo tu gdje jesmo i ne pomažemo raji ni klubu sa tim ništa.
Težak period ispred nas i veoma neizvjestan. Maknite se od furanja, neke euforije ali i pesimizma, realno smo tu gdje jesmo i ne pomažemo raji ni klubu sa tim ništa.
-
- Kontakt:
Kakva god da je situacija sa investitorom trenutnno, mislim da je krajnje vrijeme da se Eldin oglasi. Sedam mjeseci prošlo od početka pregovora a mi ni jednu jedinu riječ od njega nismo čuli.
-
- Kontakt:
Ma naravno, nema više vremena nizasta, a vakat je da se Uprava oglasi i kaže plan i ciljeve kluba u ovoj sezoni. Da se mane kojekakvih manifestacija, izložbi, i kvartalnih izvještaja nego da donesu pare klubu, ili neka se povuku. Nesposobnjakovići.Plavamamba je napisao/la: ↑15 jun 2022, 00:51Kakva god da je situacija sa investitorom trenutnno, mislim da je krajnje vrijeme da se Eldin oglasi. Sedam mjeseci prošlo od početka pregovora a mi ni jednu jedinu riječ od njega nismo čuli.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
pa neces ni cut kao ni s nase strane sve dok nesto ne bude zvanicno.. davno je receno da on ne zeli da se ista iznosi u javnost.. a da se nesto desava jest sigurno cim je i Meša to potvrdio..Plavamamba je napisao/la: ↑15 jun 2022, 00:51Kakva god da je situacija sa investitorom trenutnno, mislim da je krajnje vrijeme da se Eldin oglasi. Sedam mjeseci prošlo od početka pregovora a mi ni jednu jedinu riječ od njega nismo čuli.
mislim da u ovom mjesecu mora biti ta skupstina vakat joj je.. a tad ce sve mislim biti jasnije.. i skupstina kasni zato sto se tu jos uvijek nije sve zavrsilo..
opusti se i moli Boga da izdobri

Mi smo Željini, Željo je naš !
Jel iko vidio ovog Eldina uživo? Počinjem misliti da je virtuelni lik i da će na kraju ostati legenda o jednom Eldinu, koju ćemo unucima prepričavati.
Ako je stvaran lik, kako mu ne dojadi štucanje kolko ga spominjemo.
Ako je stvaran lik, kako mu ne dojadi štucanje kolko ga spominjemo.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Dobrodošao Dženane.
U protekloj sezoni GOŠK je završio kao drugoplasirana ekipa Prve lige Federacije, a Haračić je na 28 utakmica postigao 21 pogodak i tako ubjedljivo završio na prvom mjestu liste strijelaca. Ukupno je u karijeri na 184 utakmice postigao 85 golova
U protekloj sezoni GOŠK je završio kao drugoplasirana ekipa Prve lige Federacije, a Haračić je na 28 utakmica postigao 21 pogodak i tako ubjedljivo završio na prvom mjestu liste strijelaca. Ukupno je u karijeri na 184 utakmice postigao 85 golova
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Ma nasa prva liga je smjesna, kamoli druga. Jel iko ovdje gledao drugu ligu, na sta tamo lice utakmice. Al eto hajd valjda koliko para toliko muzike.
-
- Kontakt:
"Sumnjiv" mi je ovaj jer je haman karijeru u Federalnoj proveo. Nemoguce da ga niko iz naseg ranga nije smeknuo. Imao je i Hrelja statistiku u drugom rangu pa smlata.
Ali, hajde bar je nesto dao golova u zivotu za razliku od onog Aleksandra.
Ali, hajde bar je nesto dao golova u zivotu za razliku od onog Aleksandra.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
E da ga je uzeo zrinjski, velez ili slicni onda bi bilo šta mi radimo. Što bi rekli tek si prinova i trebas se dokazati
Sretno momak
Sretno momak
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Da su htjeli uzeli bi ga.lijevapolutka je napisao/la: ↑15 jun 2022, 10:39E da ga je uzeo zrinjski, velez ili slicni onda bi bilo šta mi radimo. Što bi rekli tek si prinova i trebas se dokazati
Sretno momak
Pojacanje iz federalne

Haha sta ti je forum. Yebo me svak da je Zakaric potpisao, ovdje bi se pojedini likovi nasli da pisu "sta ce nam, povratnik, stalno se vraca iz INO-liga, otpad", bla bla..

@igrajlopte 🐦
- lijevapolutka
- Kontakt:
Isto k'o i SantosaBojudaosinebu je napisao/la: ↑15 jun 2022, 10:43Da su htjeli uzeli bi ga.lijevapolutka je napisao/la: ↑15 jun 2022, 10:39E da ga je uzeo zrinjski, velez ili slicni onda bi bilo šta mi radimo. Što bi rekli tek si prinova i trebas se dokazati
Sretno momak
moSa ljoŽe
Sjećaš li se možda Almira Memića?
Došao iz federalne?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- jointunija
- Kontakt:
I ti postavljaš teška pitanja,na ovom PDF-u ima maksimalno 4-5 forumaša da znaju ko je igrač uopšte

Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Cwirek, drzgemboadislic i 47 gostiju.