AhahahaJugjesamojedan je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:26Joj al' smarate, ložite raju, a objavljeno da od investitora vjerovatno nema ništa...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
AhahahaJugjesamojedan je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:26Joj al' smarate, ložite raju, a objavljeno da od investitora vjerovatno nema ništa...
ako se 27og nista znacajno ne desi preporucujem ti da se sklonis u podrum neko vrijeme
manijacikonjic87 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 20:55ma braćo svi smo mi svjesni da ovi povratnici i pojačanja nisu na nivou jednog Željezničara ali morate biti svjesni da mi nismo trenutno u mogućnosti da dovodimo neke igračine kao sto to rade kone ili borac sa dodikom.. sve ovo sto dodje na trenutnu situaciju treba docekati rasirenih ruku kao heroje i kraj price.. a kad budu bolja vremena a hoce uskoro aBd onda ćemo moći gledati mane i svaku sitnicu kod dovođenja igraca..
hvala svima koji nam nisu okrenuli leđa ! COME ON Ž !
Iskreno pojma nemam, mislim da je baš ovaj portal prenio da treba doći u Velež ali ja koliko sam upratio nema ga tamo.Tristan10 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 19:28Kakav je status sa Mujaricem? Nisam nesto upratio da je bio na prozivci Veleza.braco je napisao/la: ↑12 jun 2022, 16:59Izgleda ništa od MujarićaTristan10 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 16:21
Treba pokusati sa Mujaricem. On je i nekad ranije bio na probama kod nas pa je dalje isao, nije samo kod Ivkovica. Nesto slicno kao i sa ovim Sehicem sto je trenutno kod nas. Nekad je i samo do vremena, sazrije igrac i ima veci kvalitet. Zato ga i treba pokusati pa da vidimo.
Na prozivci Veleža mogao bi se pojaviti i sadašnji član FK Budućnost Kemal Mujarić koji iza sebe ima kvalitetnu sezonu u Prvoj ligi FBiH.
Jeste bas je tako bilo ujutru na Bajram namaz kez od uha do uha. Dzenis u malu mrežicu.
Ubjedljivo najgori u dosadasnjem dijelu priprema. Kad se uzivo gleda...
a brate mili momak 2003 godiste ne mozes ga uporedjivat sa stilicem mekicem pa i hajdarevicem.. sabura jarane po klipu se vidi da momak ima potencijala da napravi ozbiljnu karijeru i treba ga forsirati maksimalno.. brzina preglednost tacnost pasova.. sve posjeduje na zavidnom nivou.. jos iskustvo da stekne i za ovog malca ozbiljne pare uzimamo siguran sam..
manijacikonjic87 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 22:44a brate mili momak 2003 godiste ne mozes ga uporedjivat sa stilicem mekicem pa i hajdarevicem.. sabura jarane po klipu se vidi da momak ima potencijala da napravi ozbiljnu karijeru i treba ga forsirati maksimalno.. brzina preglednost tacnost pasova.. sve posjeduje na zavidnom nivou.. jos iskustvo da stekne i za ovog malca ozbiljne pare uzimamo siguran sam..
slazem se brate.. samo u vatru da momak stice iskustvo jer mu jedino to nedostaje..
Ne mozes ga uporedjivati ni sa Amirom, ni u ludilu. U njegovim godinama, Amir se vec deeebelo izdvajao iz generacije. Mlad jeste, ali isto tako i jako nisko teziste ima, u kontakt igri u Premijer ligi nema sansi.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 22:44a brate mili momak 2003 godiste ne mozes ga uporedjivat sa stilicem mekicem pa i hajdarevicem.. sabura jarane po klipu se vidi da momak ima potencijala da napravi ozbiljnu karijeru i treba ga forsirati maksimalno.. brzina preglednost tacnost pasova.. sve posjeduje na zavidnom nivou.. jos iskustvo da stekne i za ovog malca ozbiljne pare uzimamo siguran sam..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.