puno je to za nas, jer ipak trazimo igraca koji ce sjediti na klupi i koji se nece ljutiti malom minotazom.Scof1eld je napisao/la:chelsea ce navodno ponuditi oko 25M za njega...kivi je napisao/la: cavani bi nam dobrodosao. samo je pitanje kolika je njegova cjena??
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Jel veceras Messi od pocetka za Argentinu,malo oko da se baci da se vidi taj okrsaj sa ovim firganom 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Guardiola 22. februara potpisuje novi ugovor 
Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA
- Nail for Real
- Kontakt:
@Romariooo, dobra ti ta formacija 4-4-3
A inace stoji sve sto si napisao, igrate zaista specificno, nesto sa Mesijom na laznoj devetki i Alvesom na krilu u napadu
Da se sam Mourinho zbuni 
A inace stoji sve sto si napisao, igrate zaista specificno, nesto sa Mesijom na laznoj devetki i Alvesom na krilu u napadu
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
melanholicar
- Kontakt:
RsehaA je napisao/la:Guardiola 22. februara potpisuje novi ugovor
Hoće li se raditi o ugovoru na duže staze tipa 4 godine ili o klasičnom ugovoru dve godine?
Te me zanima je li i kod španaca pravilo da i u slučaju ugovora sa trenerima stavljaju i klauzule u ugovore ,tipa da od zavisnosti plate ima odredjena klauzula koju će dobit u slučaju da tog trenera neko želi dovest prije isteka ugovora?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Otkud sad ovoRsehaA je napisao/la:Guardiola 22. februara potpisuje novi ugovor
ma zezno sam se, trebalo je biti 4-3-3, to je ona formacija nasa standardna kad je Messi na lijevom kriluNail for Real je napisao/la:@Romariooo, dobra ti ta formacija 4-4-3![]()
A inace stoji sve sto si napisao, igrate zaista specificno, nesto sa Mesijom na laznoj devetki i Alvesom na krilu u napaduDa se sam Mourinho zbuni
a i ovo sto rekose ne bi bilo lose isprobati, da malo Valdez ode u spic, covjek je besposlen na golu, bolje da pripomogne u napadu, ili barem da na gol sa sobom nosi tronožac neki pa da sjedi i coolira. Vidjeli smo kako i protiv Reala zna se desiti da nema nikakvog posla, sreca pa mu ekipa igra lijepo i ima sta gledati, inace komotno bi mogao sa sobom nositi tronožac i heklanje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Juce je dogovoreno da ce potpisati ali 22.2. ce zvanicno potpisatiMandrak je napisao/la:Otkud sad ovoRsehaA je napisao/la:Guardiola 22. februara potpisuje novi ugovorpa juce je potpisao ugovor.
Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA
asistencija messija za di mariu...vodi argentina 1-0... 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- -Barcelona-
- Kontakt:
Imas li link za tekmuT-MAC je napisao/la:asistencija messija za di mariu...vodi argentina 1-0...
http://www.livescorehunter.com/index.ph ... Itemid=207-Barcelona- je napisao/la:ima li ko dobar link za argentina-portugal
meni radi bez problema...
messi sada pokusao lobovati golmana,ali nije uspio...previse tezak sut je bio...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
http://www.veetle.com/index.php/channel ... 2e4bc13078
Zaneti je fakat medicinski fenomen, lik ubjedljivo najviše trci
svaka mu cast, veliki je igrac.
Zaneti je fakat medicinski fenomen, lik ubjedljivo najviše trci
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Odlicno,Argentina vodi 1-0,nadam se da ce i Messi zabiti gol... 
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Razlog da se FCB-ovci i RMCF-ovci zajedno vesele.T-MAC je napisao/la:asistencija messija za di mariu...vodi argentina 1-0...
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...

Espana = FCB + RMCF
Al' gdje je ovaj Capdevila zaLut'O
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Jel ono G.Milito igra u prvi 11 ? 
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
I to im glavni igrac u odbraniDAVID VILLA 7' je napisao/la:Jel ono G.Milito igra u prvi 11 ?
http://www.star-sports.eu/channel2.htmllosmi je napisao/la:Dajte neki dobar link za Spanija-Kolumbija?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.