FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neka nama Dal' eksplodira ove godine i da uzmemo koji milion 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Objektivac1946
- Kontakt:
Čovjek ima talenta za dizajn ovakvih stvari, što prije u klubu zaposlitNirton je napisao/la: ↑04 jul 2022, 17:28Najbolji forumaš FK Sarajevo podforuma, bez ikakve dileme.JavierBosnia je napisao/la: ↑04 jul 2022, 17:02Za raju koja cijeni moj trud i rad pripremam nekih 4-5 dizajnova za majice, vjerovatno ce biti poslani i klubu ako im se sta dopadne, a ako nista podijelit cu ovdje nekome ako bude sebi zelio da odradi print na majicu. Stay tuned![]()
![]()
![]()
![]()

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- ElCartel11
- Kontakt:
A sada glavno pitanje
Jesu li svi novi igraci registrovani ili ima koji sto nece moci konkurisati za prvi mec?
Jesu li svi novi igraci registrovani ili ima koji sto nece moci konkurisati za prvi mec?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Koliko god imao, dao mu Bog sto puta više. Mene je prvog syebao, kontam, ništa od Evrope i od para, ne možeš očekivati neka pojačanja. Kad ono buuuum

Dovede ih Ismir bgm, a nijedan nije da igra za siću.
-
- Kontakt:
Te se registracije najcesce ne rade do 2-3 dana pred prvi mec, tako da time ne treba uopste razbijati glavu.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 18:02A sada glavno pitanje
Svi će biti registrovani osim Muse, a ako se odgodi prvo kolo, svi ce biti na raspolaganju.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 18:02A sada glavno pitanje
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
- PapirnaMarka
- Kontakt:
obrišite crticu između "d" i "e"
https://www.ind-ex.hr/sport/clanak/koli ... 76567.aspx
https://www.ind-ex.hr/sport/clanak/koli ... 76567.aspx
Fin članak. Bliže smo Hrvatskoj, Austriji i Mađarskoj nego Srbiji gledajući cijene karata u odnosu na prosječna primanja. Sa uslovima na stadionu daleko od svih navedenih.Najjeftinije godišnje ulaznice, u apsolutnim vrijednostima, one su u BiH. Željezničar je ovih dana objavio cijene svojih pretplata. Željo je 2019. godine prodavao desetogodišnje pretplate i one vrijede do 2029. godine, a Željo i Sarajevo imaju slične cijene godišnjih karata.
Pogledamo li odnos cijene godišnjih karata i prosječnih mjesečnih primanja u gradovima ili zemljama tih klubova, najpristupačnije godišnje karte su u Srbiji. Navijači Crvene zvezde koji žive u Beogradu za sezonsku ulaznicu moraju izdvojiti deset, a navijači Partizana samo osam posto prosječnih mjesečnih primanja.
Iza njih su austrijski klubovi Rapid i Salzburg, čiji navijači moraju platiti oko 15 posto mjesečnih primanja, a najskuplje ulaznice su po tom izračunu Hajdukove čiji navijači koji žive u Splitu moraju platiti čak 21.2 posto prosječnih mjesečnih primanja za grad Split.
Dinamo je odmah iza s 20.8 posto uz napomenu da je jedini od svih ovih klubova koji vlasnicima godišnjih karata omogućuje i ulazak na utakmice u skupinama bilo kojeg UEFA-inog natjecanja. Po 20 posto primanja moraju izdvojiti i navijači Ferencvarosa te Željezničara iako su Željini navijači prije tri godine mogli kupiti desetogodišnje ulaznice po vrlo povoljnim cijenama.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Samo da pohvalim marketing službu, ovo izgleda super. Konačno da je i to došlo na svoje, tako se to radi. Dugo sam to kritikovao, jer je stvarno bilo ****, da nemaš tei poštene fotografije s jednih priprema. Non stop sadržaji, bombardovanje, hajcanje, klipovi i fotke su sad na vrhunskom nivou. Samo da nastave ovako i biće super.
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 04 jul 2022, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Moguće da je Dal uvijek bio dobar na treninzima, samo mu je trebalo da to prenese na utakmice, zbog toga su ga svi treneri i forsirali. Nadam se da će se ove sezone pokazati
- napoleon72
- Kontakt:
Svaka cast. Da te aBd zaposle u klub, ionako su par puta tvoje sugestije usvajali.JavierBosnia je napisao/la: ↑04 jul 2022, 17:02Za raju koja cijeni moj trud i rad pripremam nekih 4-5 dizajnova za majice, vjerovatno ce biti poslani i klubu ako im se sta dopadne, a ako nista podijelit cu ovdje nekome ako bude sebi zelio da odradi print na majicu. Stay tuned![]()
![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
JavierBosnia je napisao/la: ↑04 jul 2022, 17:02Za raju koja cijeni moj trud i rad pripremam nekih 4-5 dizajnova za majice, vjerovatno ce biti poslani i klubu ako im se sta dopadne, a ako nista podijelit cu ovdje nekome ako bude sebi zelio da odradi print na majicu. Stay tuned![]()
![]()

Salji vectore da printamo

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Admir Hasancic i Dzenan Uscuplic vise nisu treneri u akademiji, ne znam da li imaju neku drugu funkciju
Cudno za Hasancica. Za Dzenu me ne cudi. Neradnik teski.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Hasancic je sef skauting sluzbe
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Da li se znaju zamjene za Hasancica i Uscuplica ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Daniel Stojanović je trener juniora.
-
- Kontakt:
Sretan rodjendan nasem najtrofejnijem treneru

Cuj Stojanovic 

Za Dala cemo uzeti bolje pare nego za Cimirota, zivi bili pa vidjeli 

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijelisampion, budzak, Hajdeee, JavierBosnia, johntravolta123, keli, miguelramos, mire971, plisek, Posejdon, rimljanin90, Samozdravlje, sarajevo19461987, Seipronto, UltraSa46, Vanja8, Varijantas8 i 205 gostiju.