imam tebe da mu kazes da mi ga oduva:-)
gledaj ti petorke koja zavrsava tekmu:-)
ja ne znam jesam li gledao losiju jusufovu cetvrtinu od ove, ovo je bas bilo bolno za gledati, a ovaj zvaljo simons, on meni ne bi ni za sparse igrao:-)
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
imam tebe da mu kazes da mi ga oduva:-)
Nema nerko problem sa kritikama igre, nego sa vrijeđanjem. Nazivati ka seljacinom itd.
Nikad ga nisam nazvao seljacinom, nego sam rekao da je jedna izjava koju je dao seljacka. Ako ti je lakse da razumijes, nemam problem priznati da i sam ponekad imam seljackih izjava/recenica/shvatanja (kako god hoces), a naravno ne smatram se seljacinom.
Ghuraba je korisnik ovog foruma koji ima umjerene stavove koji često budu najbliži istini.
Od svih njegovih igracki mana, nista me vise ne boli od tih yebebih zicera.Chinaglia je napisao/la: ↑05 feb 2022, 15:23to je bas los trade za portland u smislu vrijednosti koju su dobili za powella i roco-a, ali, moguce je da je jody allen (vlasnica) ucinila uslugu steveu ballmeru (vlasniku), obzirom da postoji ta "microsoft" konekcija (paul allen, brat od jody, osnovao je microsoft, a ballmer je bio "ceo" u istom)
sto se tice nurkica, ne mogu da shvatim kako tako visok i snazan igrac, tako lose zavrsava oko obruca, a to je prostor iz kog bi centar morao biti najopasniji/efikasniji, a on je medju najgorim u ligi, ako ne i najgori, decko svaku tekmu upropasti dva do deset laganih poena
veceras b2b protiv milwaukeeja, oni takodjer nemaju centra, cuvace ga giannis il portis i nadam se da ce se iskupiti za losu sutersku noc i ocekujem tekmu od 20+ poena, a trebao bi pokupiti i 15-ak skokova
Sto jeste jeste. U tome je bas los.nerkolfc je napisao/la: ↑05 feb 2022, 16:25Od svih njegovih igracki mana, nista me vise ne boli od tih yebebih zicera.Chinaglia je napisao/la: ↑05 feb 2022, 15:23to je bas los trade za portland u smislu vrijednosti koju su dobili za powella i roco-a, ali, moguce je da je jody allen (vlasnica) ucinila uslugu steveu ballmeru (vlasniku), obzirom da postoji ta "microsoft" konekcija (paul allen, brat od jody, osnovao je microsoft, a ballmer je bio "ceo" u istom)
sto se tice nurkica, ne mogu da shvatim kako tako visok i snazan igrac, tako lose zavrsava oko obruca, a to je prostor iz kog bi centar morao biti najopasniji/efikasniji, a on je medju najgorim u ligi, ako ne i najgori, decko svaku tekmu upropasti dva do deset laganih poena
veceras b2b protiv milwaukeeja, oni takodjer nemaju centra, cuvace ga giannis il portis i nadam se da ce se iskupiti za losu sutersku noc i ocekujem tekmu od 20+ poena, a trebao bi pokupiti i 15-ak skokova
Koje pitanje, doktore?NerminFatic je napisao/la: ↑05 feb 2022, 21:37Sta fali odgovoriti na pitanje, ha umisljeni doktori kosarke?
Njegov procenat je dobrim dijelom losiji zbog onih tip-inova, putbackova i sl. Zna zaredati 2-3 takva promasaja. Jedino je Capela gori od njega po tom pitanju. Jeste da tako nabija ofanzivne skokove ali FG kvari.
Davne 2013 godine, lijepo se prisjetitiLloriS je napisao/la: ↑18 nov 2013, 02:25Juka je strasan potencijal, samo veliki su mu problemi licne grske sa kojima cesto dolazi u problem, pogledajte samo prosjek poena u ABA ligi za nepunih 16 min ima prosjek od 13 poena i 5,6 skokova, zamislite koliko bi to bilo kad bi igrao recimo 30 minuta, ja vam garantujem da bi bio na 20+ poena i 10+ skokova svaki mec, trenutno je 4 na listi MVP najkorisnijih igraca u ABA ligi, opet ponavljam da igra 30 minuta ubjedjen sam da bi bio MVP ove lige, covjeku je samo 19 godina i tek iduce sezone ce pokazati sve sto zna, a vjerujem da nije ni pola svog potencijala do sad pokazao.
Imamo centra za narednih 15 godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.