Klasa
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Pokrali ga, nije ni to trebao dobiti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Teško će Max bez Pereza protiv ovog dvojca, yebo ga Russell, znao sam da će ga nabiti ondje na outsideu
- AshburtonG
- Kontakt:
Ham isto sad. Kakav manevar.
Tacno je pokrali Pereza, a ne ovog klosara.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Kakvo cudoviste Lec
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- kontrasviju
- Kontakt:
Koliko je jadno slušati ovog Pavleta. Gubi se lik.
Uopšte ne zna iznositi prave informacije. Govori samo ono što kamera snima.
Uopšte ne govori koja vremena vrti Max na novim gumama u odnosu na Leca
Uopšte ne zna iznositi prave informacije. Govori samo ono što kamera snima.
Uopšte ne govori koja vremena vrti Max na novim gumama u odnosu na Leca
Ne mozes preticati sa vanjske strane i ocekivati da ti se onaj sa unutrasnje smakne. Cisto guranje RBa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Imal ko link, još da pozdravim SK
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Dobar je Lec danas,zanimljiva utrka.
Sad ce Hamilton otici u Box
Sad ce Hamilton otici u Box
Nije se morao micati Russel, o cemu ovdje pricamo? dovoljno je da je ostao samo u svojoj putanji, a ne da udje u Checa.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hvala tebra
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
izgleda da Hard godi Maxu, mogao bi RB opet nadmudriti Ferarija 
- AshburtonG
- Kontakt:
Je li ti znas idealnu putanju one krivine? Russel je upravo njom isao, a Checo je pokusao ici okolo i nije bio ni blizu da to izvede, pogotovo ne putanjom po pola staze. Medjutim, ovo je RB staza. Moraju im malo navlacit.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta čeka Ferrari? Opet će utrku izgubit zbog glupe taktike. Samo su trebali Maxa poklopiti i to je to ali, oni nešto čekaju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- kontrasviju
- Kontakt:
Vjerovatno idu na jedno stajanje, ne vidim drugi razlogUnofficialpage je napisao/la: ↑10 jul 2022, 15:27Šta čeka Ferrari? Opet će utrku izgubit zbog glupe taktike. Samo su trebali Maxa poklopiti i to je to ali, oni nešto čekaju.
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.