Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Stavi Giannisa na poster 
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Odmakni se opet Grku Juka, boli te k..c.. giannis 3/3 sa trice, sam k'o duh..
To je sad pogodio i nikad vise, Freak nije krenuo ovako sa tricama ni na treningu, igraj Juka boli te ****AlphonseKauders je napisao/la: ↑06 feb 2022, 04:22Odmakni se opet Grku Juka, boli te k..c.. giannis 3/3 sa trice, sam k'o duh..
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Uzasna prva cetvrtina i Juke i Portlanda.
Jasno.je sada kao dan da je Billiups k..ko od trenera. Nemoguce je da nakon pola sezone CJ i Simons i dalje imaju akcije u stilu "odoh driblati 20 sekundi i onda sutati tricu preko ruke dok drugi gledaju".
Apsolutno ne zna koristiti kadar koji ima, odbrana je svakako talasika, forsira postave sa tri beka koje svi drugi timovi redovno unistavaju, asistencije se broje na kapaljku, zivi se i umire ss tricom..
Lose sastavljen kadar sa k..nom od trenera i dobijes ovo..
Jasno.je sada kao dan da je Billiups k..ko od trenera. Nemoguce je da nakon pola sezone CJ i Simons i dalje imaju akcije u stilu "odoh driblati 20 sekundi i onda sutati tricu preko ruke dok drugi gledaju".
Apsolutno ne zna koristiti kadar koji ima, odbrana je svakako talasika, forsira postave sa tri beka koje svi drugi timovi redovno unistavaju, asistencije se broje na kapaljku, zivi se i umire ss tricom..
Lose sastavljen kadar sa k..nom od trenera i dobijes ovo..
Vec 5 skokova jbt. Naravno ubleha Chauncey uopste ne koristi Juku u napadu
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Napokon jedan post up sa fintom.. falaa k..cu
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Simons ima nepostojeci kosarkaski IQ, zivota mi..
Jbt. Njih trpa krampa Bobi Portis 
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 06 feb 2022, 05:34, ukupno mijenjano 1 put.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Krkacina, taslacina, tarabljenje... laku noc
Hahaha koji jad i cemer od ekipe 
Qrac od ekipe je ovaj Portland to smo svi davno zakljucili,
Al kad vidim ove njihove komentatore sto prenose Portland, (gledam Portland na njihovom kanalu), gori su od Vlade Majera kad prenosi sarajevsku Bosnu, svrsavaju na svaki poen Portlanda na -30
Al kad vidim ove njihove komentatore sto prenose Portland, (gledam Portland na njihovom kanalu), gori su od Vlade Majera kad prenosi sarajevsku Bosnu, svrsavaju na svaki poen Portlanda na -30
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
U petorci Simons, CJ, Snell, ellebi , nurkic Juka uzme čitavih 6 šuteva.
Kao što rekoh poslije zadnje volio bih da je uzeo još 10 pa makar sve promašio, sticao bi neku rutinu.
Hajmo trejd.
Od ovih do kraja sezone neće vidjeti loptu a i čemu da mu dizu vrijednost na kraju sezone simonsu duplo bolji ugovor ide nego Juki po trenutnom.
Što se tiče Portlanda od čitave sezone najinteresantnije je ovo još par dana da vidimo koje genijalne razmjene će odraditi
Kao što rekoh poslije zadnje volio bih da je uzeo još 10 pa makar sve promašio, sticao bi neku rutinu.
Hajmo trejd.
Od ovih do kraja sezone neće vidjeti loptu a i čemu da mu dizu vrijednost na kraju sezone simonsu duplo bolji ugovor ide nego Juki po trenutnom.
Što se tiče Portlanda od čitave sezone najinteresantnije je ovo još par dana da vidimo koje genijalne razmjene će odraditi

Novinarima sa portala je jedino važno da konstatuju da je Juka ostvrio ponovo double double, Haman još nisu čuli za triple double. Nije statistika sve.
Jel ga jeb.avao Lillard zna li seJusuf Nurkic: "I feel OK about [the long-term direction] because Dame's here. And as long Dame's still here, I know they'll be trying to win."
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- hule_barca
- Kontakt:
Da je Džeko imao mentalitet kao Juka pa da kaže gdje igra Misimović igram i ja, završio bi dosad karijeru u Kini.
Juka dragi, moraš pratiti svoj put. Ovo me podsjeća na osnovce koji trebaju da upišu srednju školu pa u fazonu idem i ja u tu školu jer idu neki jarani tamo.
Juka dragi, moraš pratiti svoj put. Ovo me podsjeća na osnovce koji trebaju da upišu srednju školu pa u fazonu idem i ja u tu školu jer idu neki jarani tamo.
Mes Que Un Club
Definicija Kur,cobolje. Ali on vazda grijesi, umjesto da sad uzima 20 suteva i najbija prosjek, on je u downu jer se ekipa opredijelila da tankiraedin139 je napisao/la: ↑06 feb 2022, 06:50U petorci Simons, CJ, Snell, ellebi , nurkic Juka uzme čitavih 6 šuteva.
Hajmo trejd.
Što se tiče Portlanda od čitave sezone najinteresantnije je ovo još par dana da vidimo koje genijalne razmjene će odraditi![]()
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
hule_barca je napisao/la: ↑06 feb 2022, 11:02Da je Džeko imao mentalitet kao Juka pa da kaže gdje igra Misimović igram i ja, završio bi dosad karijeru u Kini.
Ne treba pretjeravati. I Dzeko je u City bio podvrgnut tretmanu, pa nije bas dizao glas, a na kraju se pokupio u Romu ...
- Felixians4
- Kontakt:
Ostrašćeni ste. Po upisima ispada da Nurkića svi sabotiraju,svi u teamu nemaju IQ,loši su ,suparničke krampe i prevare ih trpaju i sl. Jasno je da ste subjektivni,but still,taktičnije rezoniranje nije strašno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.