FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
74
48%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
18
12%

Ukupno glasova: 153

let3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la let3 » 16 jul 2022, 23:36

Santos sasvim dobar. Svijetla tačka u onom sivilu. Štilić i kad trči ko puž je boljih od svih ostalih, pravi neke šanse.
Sva sreća pa Leotar promaši zicer pred kraj i uzesmo bar taj bod. Beća na kraju sam na golmana, pa šutni je jbm ti povratnu, šta je dodaješ, niko osim Štile da šutira :x Mekić preloš realno, a on nam je glavni motar na sredini.
Ma sve je ovo Mulalić loše pripremio nema tu puno price, ekipa nespremna, kondicije nemaju :thumbdown: Na kraju nas i sudija izyebe i to je to.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 jul 2022, 23:40

Ma ok prva utakmica. Moglo se dobiti komotno, ali pokazalo se da desno krilo i napadac fale. Uprava, nazalost, nije sposobna to osigurati. Santosa su slomili, pred kraj kuveta nema jer sve preko njega.

Meni licno Haracic, Vego i Beganovic losi. Malic je bolji od Vege, Haracic ko i bolji od Beganovica, ali nigdje veze. Koliko su ga trazili reko bi covjek igrac neki.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 16 jul 2022, 23:43

slika

I haj ti ocekuj bilo sta... :roll:

Koliko patetike od naseg Gattusa u ovim izjavima nakon utakmice. :puke: :puke: :puke:
@igrajlopte 🐦

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 16 jul 2022, 23:44

Najtuznije od svega je sto nakon prvog kola i to na Grbavici znas domet ekipe i sezone opcenito, vec ne vidis svrhu pracenja sem toga sto si vezan pa ne mozes bez tog. Najjaci su ljudi sto pisu prije pocetka borba za evropu sto ne bi i slicno kao da ne znaju limite trenera, igraca i ekipe ipcenito. Ovakvih utakmica ce biti kolko hoces pogotovo na strani protiv ovih najslabijih ekipa jer nema individualnog kvaliteta jednostavno, nema. Imas dva napadaca koja kad sastavis ustvari nemas jednog. Polomise se gradeci se seljacki neki fudbal kad se okrenu licem prema golu ne znaju sta ce sa loptom. Štila moze odigrati poluvrijeme fino, prvo il drugo nije bitno al ne vise od toga. Subasic ne moze igrati krilo jednostavno, spor je , trom, konstantno se okrece na lijevu nogu, slabo puni sesnesterac, nije opasan. Bekovi ne postoje vec godinama. Golman je bio dobar prilicno, treba podrzati momka, go je Kosoricev 100% bez dilema ikakvih
Btw. Svakakve sam.gledao fudbalere i partije na grbavici u zadnjih 20tak godina ali danasnja utakmica desnog beka Zelje je nesto najgore sto sam gledao za 90minuta mozda ikad. Tragicno
Volim te Zeljo

Zeljo21
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo21 » 16 jul 2022, 23:48

:angel:
LjoZee je napisao/la:
16 jul 2022, 23:40
Ma ok prva utakmica. Moglo se dobiti komotno, ali pokazalo se da desno krilo i napadac fale. Uprava, nazalost, nije sposobna to osigurati. Santosa su slomili, pred kraj kuveta nema jer sve preko njega.

Meni licno Haracic, Vego i Beganovic losi. Malic je bolji od Vege, Haracic ko i bolji od Beganovica, ali nigdje veze. Koliko su ga trazili reko bi covjek igrac neki.

Ne bih ja rekao da je Malic bolji od Vege

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 16 jul 2022, 23:48

Rentanjem terena svakome da prezivimo brzo cemo ostati bez istog.

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 16 jul 2022, 23:49

Šta reći još jedan cirkus Gigovića gdje nije dopuštao uopšte igru, konstantno sjeckanje igre, zivciranje publike, nervoza raste, igraci se u nervoze i to rezultira ovim što dobijemo, nažalost
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

Hulahopka

Post Postao/la Hulahopka » 16 jul 2022, 23:50

let3 je napisao/la:
16 jul 2022, 23:36
Santos sasvim dobar. Svijetla tačka u onom sivilu. Štilić i kad trči ko puž je boljih od svih ostalih, pravi neke šanse.
Sva sreća pa Leotar promaši zicer pred kraj i uzesmo bar taj bod. Beća na kraju sam na golmana, pa šutni je jbm ti povratnu, šta je dodaješ, niko osim Štile da šutira :x Mekić preloš realno, a on nam je glavni motar na sredini.
Ma sve je ovo Mulalić loše pripremio nema tu puno price, ekipa nespremna, kondicije nemaju :thumbdown: Na kraju nas i sudija izyebe i to je to.
Ne kontam sta su raja očekivala. Nisi doveo pojacanja nego si čisto popunio sam igrački kadar. Niti jedan od navedenih nije ništa specijalno bio veceras. Medjutim oni su novi, ali ovi stari su katastrofa. Hodzic 0 bodova, mekic očajan. Vezni red nam je u kur.cu teškom

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 16 jul 2022, 23:50

Bojudaosinebu je napisao/la:
16 jul 2022, 23:48
Rentanjem terena svakome da prezivimo brzo cemo ostati bez istog.
Kakva oranica brate,strasno..
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

"No Mikey,no no Mikey that was so no right".

Super Max! 🧡

itatabisine
Kontakt:

Post Postao/la itatabisine » 16 jul 2022, 23:54

Hulahopka je napisao/la:
16 jul 2022, 23:50
let3 je napisao/la:
16 jul 2022, 23:36
Ne kontam sta su raja očekivala. Nisi doveo pojacanja nego si čisto popunio sam igrački kadar. Niti jedan od navedenih nije ništa specijalno bio veceras. Medjutim oni su novi, ali ovi stari su katastrofa. Hodzic 0 bodova, mekic očajan. Vezni red nam je u kur.cu teškom
Jarame sta si ti gledao pa kazes da je Hodzic los.
Pored Cocalica veceras NAJBOLJI igrac na terenu

ZileZile
Kontakt:

Post Postao/la ZileZile » 16 jul 2022, 23:57

Zeljo21 je napisao/la:
16 jul 2022, 23:32
I Muftic, ja ne znam ko je njega nagovorio da bude golman, j..eb.o majku ako on moze precke dohvatit
Sve sto je bilo do momka danas odbranio je. Ne vidim potrebu da se pljuje po momku. :hmmmmm:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 jul 2022, 23:57

Subašić je očaj :oops: kako Edis ne vidi da momak ne može kile, još ga čeka čitavu utakmicu da nešto odradi i ništa na kraju.
Nemamo mi mnogo toga, ali desno krilo je baš kritična tačka.
Da je bar ubacio Gasala, probao sa njim nešto ili nekog juniora, šta bilo. Od Subašića nakon jednom poluvremena nemaš ništa. Ako šta uradi za prvih 45 minuta to je to, na poluvremenu ga komotno vadi iz igre.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 17 jul 2022, 00:01

Nas najveci poraz bi bio da ova publika, manijaci simpatizeri i svi koji dolaze ohlade od Zelje.
Oni em sto pune kasu koliko toliko tako ce i navuc neke bodove. Ishod sezone odprilike vec znamo, tu je to 5 6 pozicija valjda nekako.
Zaganjat bar ili krilo ili napadaca pa pokusat na kup nesto.
Puno je stvari kritikovat ali sta cemo postic time. Naspanovat zivce pa sta nam bude. Ovo je savrsena prilika za naci nekog momka potencijala od 19 20 godina, pustit ga da igra godinu dvije dok se valjda ne ustabilimo a do tad da on naucit jos sta.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 17 jul 2022, 00:04

Uzas, do kad ce se trpiti ovakve sudije? I onda hocemo da nam fudbal ide naprijed, zalosno sta sve moze proci u ovoj drzavi… uzas sta je radio gigovic, nista konkretno a opet malo je rec dovoljno.. vracanje autova, izvodjenja faulova, sjeckanje igre konstantno.. dobro je napisao neko iznad covjek je drugo poluvrijeme samo zivcirao i igrace i navijace, nabio nervozu i pritisak i to bude kako bude. Bili smo bolji, falilo je smirenosti u zavrsnici.

Haracic bolji od Dzenisa, nista spec al korisniji mi se cini.
Hodzic ce bit zvjer ako ovako nastavi.. izasao je zbog povrede, nadam se da nije nista ozbiljno.
Vego - prepadnem se svaki put kad primi loptu, igrac mu se seta iza ledja, to bek ne smije dopustit.
Coca doktor
Stilic je valjo loptu, na pocetku je bas licio na sebe nekako, al nema snage za cijelu tekmu.
Santos po meni dobar, moze to jos bolje al napokon krilo koje moze nesto predriblat..
Krilo i napadac bi rijesili puno toga.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 17 jul 2022, 00:05

Četnik nije kriv što ne znamo utjerati loptu preko linije. Igrači izgledaju u zadnjoj trećini terena kao da nikad se nisu vidjeli a kamoli igrali a 90% ista ekipa. Veza užas. Mekic odsutan. Kakva su vremena za Želju Edis je zlatan, ali kao trener i taktičar pogotovo nula boba. Klasični hoo-ruk trener. Idemo momci možete vi to, pljesne rukama, vikne jer sklopit rečenicu i ne zna i to je to. Kapak. Jbena vremena.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 17 jul 2022, 00:08

Zeljo21 je napisao/la:
16 jul 2022, 23:48
Ne bih ja rekao da je Malic bolji od Vege
Ma, eto, nek su i isti, ali ovaj ni u jednoj varijanti nije bolji od Malica. Bas losa 'pojacanja' osim Santosa. Nisu ni solidni pa da kazes ok.

Mekic, takodjer, danas odron. Satro Hodzica jer uyebe sve.

Stilicu hvala sto je i pored toga sto mu se udaje sestra dosao, odigrao, nije bio qurcevit.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 jul 2022, 00:09

grbavicka1921 je napisao/la:
17 jul 2022, 00:05
Kakva su vremena za Želju Edis je zlatan, ali kao trener i taktičar pogotovo nula boba. Klasični hoo-ruk trener. Idemo momci možete vi to, pljesne rukama, vikne jer sklopit rečenicu i ne zna i to je to. Kapak. Jbena vremena.
Ovo si dobro opisao :thumbup:

Nije Edis neka trenerska sreća, previše je tu ho-ruka, ali je svakako bolja opcija od Ivkovića i sličnih koje boli q za Željom.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 17 jul 2022, 00:12

Hilmo123 je napisao/la:
16 jul 2022, 23:49
Šta reći još jedan cirkus Gigovića gdje nije dopuštao uopšte igru, konstantno sjeckanje igre, zivciranje publike, nervoza raste, igraci se u nervoze i to rezultira ovim što dobijemo, nažalost
Ma pusti tu pricu o sudiji :damn: 9 utakmica bez pobjede :puke: ovaj Mulalic ( trudim se zivotom da ga ne vrijedjam) doceka jutro onda nas treba ugasiti ali momentalno.Kome aplauz na kraju :roll: najjadniju ekipu ne pobjedis pred 8 hiljada ljudi :facepalm: ovo je bruka I sramota I na sta su nas navikli to je strasno

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 17 jul 2022, 00:13

slika

prvo nadam se da je ova osoba okay sto joj je pozlilo i ovo je bio bas sjeb momenat , da dvije hitne ovako stoje pored terena i da se ne zaustavi tekma samo kod nas svega mi :crazy:

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 17 jul 2022, 00:13

ZileZile je napisao/la:
16 jul 2022, 23:57
Zeljo21 je napisao/la:
16 jul 2022, 23:32
I Muftic, ja ne znam ko je njega nagovorio da bude golman, j..eb.o majku ako on moze precke dohvatit
Sve sto je bilo do momka danas odbranio je. Ne vidim potrebu da se pljuje po momku. :hmmmmm:
Nije loš bio, ali ima istine. Yebo golmana ako ne moze precku dohvatit' .. Al' sto je najgore, po meni 3 igraca zasluzuju Zeljin dres ( Santos, Cocalic,Hodzic), ostali su za Visocke Bosne..

Mekic - Nikad gora utakmica, meni najgori pojedinac uz Gigovica danas .
Stilic- Uspori svaki napad, pomno sam pratio, majstor jeste za 10minuta na kraju da udje , za startnu postavu? NIKAD
Vego- Tanka tankosava ( ko tetka)
Kosoric Standardno los
Sehic- uz Mekica najgori, nista fudbalskog u sebi nema
Beganovic- katastrofalna lazna devetka

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.