FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

torrenteS
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la torrenteS » 10 feb 2011, 11:29

Činjenica, obrana nam je visoka u trenutku kad mi napadamo. Onda moramo suziti prostor jer bi rupe bile ogromne, to je normalno, to svatko radi, osim Milana.
I zato nastaju kontre opasne po naš gol. Ok, moja greška, priznam ti da igramo u toj situaciji visoku obranu. Ako na to misliš.
:)
e yebi ga sad ako cemo se ´hvatati´ na neke jeftine fazone ;)
ipak ja imam lijepo misljenje o tebi jer da se primijetiti da pratis fudbal, osvrces se i na analize strucnjaka tako da i sam mozes progovoriti o tome uspjesno se ukljucujuci u f. diskusije ;) zbog toga mislim da bi trebali preci na neku drugu temu. ako nastavimo mozemo samo pokusavati nametati misljenje jedan drugom pa i prepirati se jer postoji granica preko koje necemo preci i ono cega se necemo odreci bez obzira koliko to izgledalo ´suplje´ u necijim ocima. dzaba kvarimo one lijepe postove.
mislim da sam rekao sasvim dovoljno oplemenivsi monologove, klaretove, geronimove i jos par drugi postova napisanih na ovu temu. znas i sam da ja ne negiram ono sto ti govoris a sto je spomenuto i u njihovim postovima, pogotovo ne ono vezano za rotiranje igraca i postavljanje na neprirodne pozicije.
Stefan Effenberg je napisao/la:Lahm ima podjednako isto dobivenih duela kao i prošlih godina. Momak je u obrani odličan.
lam je odlican igrac, jedan od najboljih ako ne i najbolji bek na svijetu, ali i on ispasta zbog problema o kojem sam pisao. evo ti njegove statistike i to na ´papiru´ izgleda sasvim solidno, na papiru ;)

http://www.bundesliga.de/de/liga/clubs/ ... /index.php

problem je taj sto su njegove greske skupe.
sam si napisao kako lam nije neki brzac, zar ne :? ako tome dodamo gaalovu taktiku onda se kristalizira cinjenica da...et´, ti mi reci :D
nego, ako si u mogucnosti pribaviti tekmu mud - bayern, sve bi ti se samo kazalo.
nikome se ne ponovilo :lol:
ps
fc bayern 1-0 zabokrecina :twisted:
do(rt)mu(nd)z 0-1 zabokrecina :cry:
:lol: :lol:

mali MU je bolji od roberija :!: :!:
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 10 feb 2011, 11:34

Romariooo je napisao/la: Pa Keita ima mjesta u nasoj ekipi koja je od Bayerna trenutno jaca za tri klase, a ko kod vas ne bi imao
ooo, balavac, sha mai :)
nego, hajj marni babin novcanik pa da polozimo novce pod uslovom da se sastanu tvoji kokosari sa bayernom.
et, ja pratim kolko god ti polozos.
el ima ko zivi???

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 10 feb 2011, 12:20

torrenteS je napisao/la:
Romariooo je napisao/la: Pa Keita ima mjesta u nasoj ekipi koja je od Bayerna trenutno jaca za tri klase, a ko kod vas ne bi imao
ooo, balavac, sha mai :)
nego, hajj marni babin novcanik pa da polozimo novce pod uslovom da se sastanu tvoji kokosari sa bayernom.
et, ja pratim kolko god ti polozos.

Moze moze, sa,p bolje bi ti bilo u kladionicama da se kladis ako dodje do tog susreta, ako se ja i ti kladimo bilo bi valjda 1:1, a kladionice ce ti dati puno vise, vjerovatnu neku kvotu 6 ili 7 na prolazak Bayerna, pa ti slobodno uplati milju jednu i uzmi veliki novac, kad ce kladionice vec tako da merhamet glume, a meni valja igrati hendikepe i zbrojeve golova u prvom poluvremenu na svoj klub, jer obicne pobjede Barce ako pratis na kladionicama ne isplati se igrati nikako zbog kvota 1.10 itd. Bezveze se provaljujes kad zans i sam da bi Bayo bio masakriran u tom duelu i molite boga da nas ne izvucete jer trenut odnos snaga kakav je, petica bi vam pukla od sale.

Sto se tice formacije, ako ne igrate 4-2-4 koju onda igrate, znam ja da nemate nikad robena i riberija zajedno, cesto nijednog nemate na dispoziciji, ali i kad igra Hamit recimo koliko ja vidim formacija je ista
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 feb 2011, 12:40

Normalno da vas nece izvuci kad vi u osmini zavrsavate svoju odiseju.
Dio Arsenala

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 10 feb 2011, 12:51

Stefan Effenberg je napisao/la: 1. Nabroji 5 stopera do 21. godine koji su bolji od Badstubera a da si ih gledao. Neću da kažem 10 jer bi to bilo previše. Nabroji što Badstuber nema da postane više od prosječnog igrača. Jedino di si u pravu jest kad kažeš da je obrana najslabiji dio, što je svakako istina kolega.

4. Vidiš majstore, da mi imamo još jednog takvog braniča, sigurno ne bi imali tako puno problema u obrani i ne bi dobivali tako puno golova.

Za neke slijedeće opaske tipa "prosječan igrač", slobodno napišite što vas smeta kod njega odnosno što fali tom igraču i naravno uz to predložite argumente. ;) ;) ;)
Napravio si gresku u koracima :mrgreen: . Batstuber ne igra za juniore Bajerna pa da njegov kvalitet poredim sa ostalom 'djecom', on igra za seniorski tim i treba ga porediti sa svim igracima. Znamo da (neki/mnogi) odbrambeni igraci sazrijevaju nesto kasnije nego li veznjaci i napadaci, samo sto u ozbiljnim klubovima ti igraci ne igraju u vaznim mecevima dok u potpunosti ne sazriju. Od njega su trenutno bolji Ferdinand, Vidic, Teri, Ivanovic, Aleks, Karager, Ager, Skrtel, Ture, Leskot, Vermalen, Pike, Pujol, Pepe, Karvaljo, Kielnini, Raul Albiol, Samuel, Lusio, Humels, Subotic,... Rek'o bih da je Stuber trenutno na nivou Evansa, Hovedesa, Mertesakera, Fridriha, Zokore, Kompanija, Matijsena, Galasa,.. itd itd Ako malo prodjes kroz ova imena, vidjet ces da klubovi velicine Bajerna (pa i manji klubovi) imaju dosta bolje stopere nego sto je Stuber (trenutno najbolji Bajernov stoper), neki i po tri bolja stopera (Karager/Ager/Skrtel - Teri/Ivanovic/Aleks - Pepe/Karvaljo/Albiol), sto je svakako porazavajuce za klub kakav je Bajern. Mozda ce Stuber vremenom napredovati, ali trenutno je prosjecan odbrambeni igrac. Da stvar po Bajern bude gora, ostali su jos gori. Njima podhitno treba jedan kvalitetan (i karizmatican) stoper uz kojeg bi Stuber mog'o postati dobar igrac. Ne moze ni on napredovati kada pored sebe ima loseg igraca (slabijeg od sebe, a ni on nije dovoljno dobar).

'Ne svidja' mi se sto ne ulijeva povjerenje u zadnju liniju, a to se ocekuje od najboljeg odbrambenog igraca. On ima dobre predispozicije, ali (jos uvijek) nema taj X faktor koji ce ga izbaciti iznad prosjecnosti. Kada gledam njega i Brena ne vidim nikakvu razliku. Nit' smrde nit' mirisu, a protivnici trpaju golove. To je ta prosjecnost. On mora da dominira na terenu, da organizuje odbranu, a on definitivno nema te liderske sposobnosti. Odbrana Bajerna djeluje nesigurno, nema one cvrstine koja je bila evidentna dok je Lusio 'vodio' odbranu. Zbog toga Bajernu treba novi lider u odbrani, Stuber (za sada) nije spreman. Ako se dovede neki prosjecan odbrambeni igrac (tipa Zeromel), nista se nije postiglo. Ne vidim zbog cega bi Zeromel bio bolji od Stubera, a cvrsto vjerujem da je Bajernu u odbrani potreban bolji igrac od njega.

Brzo sam kuc'o, moguce da je tekst nepregledan, al' shvatit ces sta pokusavam reci :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 10 feb 2011, 13:53

torrenteS je napisao/la:e yebi ga sad ako cemo se ´hvatati´ na neke jeftine fazone ;)
ipak ja imam lijepo misljenje o tebi jer da se primijetiti da pratis fudbal, osvrces se i na analize strucnjaka tako da i sam mozes progovoriti o tome uspjesno se ukljucujuci u f. diskusije ;) zbog toga mislim da bi trebali preci na neku drugu temu. ako nastavimo mozemo samo pokusavati nametati misljenje jedan drugom pa i prepirati se jer postoji granica preko koje necemo preci i ono cega se necemo odreci bez obzira koliko to izgledalo ´suplje´ u necijim ocima. dzaba kvarimo one lijepe postove.
mislim da sam rekao sasvim dovoljno oplemenivsi monologove, klaretove, geronimove i jos par drugi postova napisanih na ovu temu. znas i sam da ja ne negiram ono sto ti govoris a sto je spomenuto i u njihovim postovima, pogotovo ne ono vezano za rotiranje igraca i postavljanje na neprirodne pozicije.

Potpisujem!

Isto tako još jednom priznam svoju pogrešku. Slušaj, mi mlađi ( bez uvrede naravno ) smo još uvijek malo nagli, temperamentni i naravno dosta neiskusni u nekim situacijama! Ali jedno je sigurno, onda kad nisam u pravu ( naravno, uvijek treba nešto vremena proći da se shvati greška ), uvijek ću to i priznat!

Za Lahm si me iznenadio i to jako. Ne mogu da vjerujem da momak ima samo 59% dobivenih duela! Očekivao sam barem 65-70 posto.
Za tekmu protiv ManU-a bi se dalo diskutirati. Ali ne sada, nekom drugom prilikom jer ima puno toga za napisati iako shvaćam što želiš reći.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 10 feb 2011, 13:58

@ Valencia

Slazem se s tobom u potpunosti sto se tice Badpudlice, sve sto si rekao dobro si rekao. i ima jos metar stopera koji su bolji od njega i kao sto kazes ne igra u juniorima pa da ga uporedujemo sa njegovim godistem vec za najveci klub njemaci i nazalost reprezentaciju, ali dobro polahko skontat ce ljudi ha ya i tasci je igro za repku pa gdje sad :S , Low je govorio da ce Lella pozvati u repku pa gdje sad... Tak da ta cinjenica nista ne mora znacit izmedju ostalog na svjetskom je odigro jednu utakmicu ;) kad mu je Doktor Krasic slomio i kicmu i koljena :), i kad njega podere igrac tipa Novakovic sta ce mu tek radit onda one klase u Lp ... Samo langsam i Rensinga su mnogo bavarci branili i smatrali novim Kahnom a sta je od njeg bilo svi znamo, tako ce da bude i sa ovom pudlicom moze bit prosjecan igrac i to je to ko ima klasu odmah se to vidi, isto kao i Evans uz jednog Vidica il Ferdinanda Evru i Van der sara mogu i ja stopera igrat ha ya, e tako jedino moze i badstubercic igrat uz klasu neku, ali kako vec rekoh to je lako onda...

A jadna je ta odbrana gdje je Badstubercic glavni stoper, kao sto drug valencia kaze svaka top ekipa ima skoro po 3 stopera dobra, a bayo nazalost ne, i po meni Badstuber nista nije bolji od jednog Brene, samo sto se ovaj vise fura i dize jer je njiovo dijete i njemac i sto stoji stoji ima exttra dobru ljevicu ... Neke karakteristike koje ssam ja primjetio dobro cita igru stvarno i lijepo se zna postavit, u skok igri mora mnogo napredovati, u duelu je po mom misljenju premlak, i jako jako jako spor ... Pa nedo bog da Bayern igra opet protiv Barce auuu na sto bi to licilo, najveca greska im je sto nisu uspjeli Lucia zadrzati i ubjediti da je Bayern za njeg pravi klub odlaskom Lucia Odbrana je smjesna postala, ali samo polahko vrijeme ce pokazat sve isto kao i sa rensingom i takvima... Evo jos nekih stopera koji su ispred Holgera, Recimo Rannochia, Bonucci, Juan, Mexes, Burdisso, Adil Rami, Showcross onaj sto lomi noge :) , Thiago Silva, David Luiz, Luisao, cjela totenhemova obrana je bolja od njeg i mnogo jos ...

Bayi treba ili top stoper uz kojeg ce se holger sljepati ili 2 2 solidna stopera ... al dovoljno je jedan top dobar jer imaju onda tu breno i holger da se bore za drugo mjesto, naravno lijevi bek takodje treba ...
BvB Echte Liebe !!!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 10 feb 2011, 14:08

Damir_BvB je napisao/la:@ Valencia

Slazem se s tobom u potpunosti sto se tice Badpudlice, sve sto si rekao dobro si rekao. i ima jos metar stopera koji su bolji od njega i kao sto kazes ne igra u juniorima pa da ga uporedujemo sa njegovim godistem vec za najveci klub njemaci i nazalost reprezentaciju, ali dobro polahko skontat ce ljudi ha ya i tasci je igro za repku pa gdje sad :S , Low je govorio da ce Lella pozvati u repku pa gdje sad... Tak da ta cinjenica nista ne mora znacit izmedju ostalog na svjetskom je odigro jednu utakmicu ;) kad mu je Doktor Krasic slomio i kicmu i koljena :), i kad njega podere igrac tipa Novakovic sta ce mu tek radit onda one klase u Lp ... Samo langsam i Rensinga su mnogo bavarci branili i smatrali novim Kahnom a sta je od njeg bilo svi znamo, tako ce da bude i sa ovom pudlicom moze bit prosjecan igrac i to je to ko ima klasu odmah se to vidi, isto kao i Evans uz jednog Vidica il Ferdinanda Evru i Van der sara mogu i ja stopera igrat ha ya, e tako jedino moze i badstubercic igrat uz klasu neku, ali kako vec rekoh to je lako onda...

A jadna je ta odbrana gdje je Badstubercic glavni stoper, kao sto drug valencia kaze svaka top ekipa ima skoro po 3 stopera dobra, a bayo nazalost ne, i po meni Badstuber nista nije bolji od jednog Brene, samo sto se ovaj vise fura i dize jer je njiovo dijete i njemac i sto stoji stoji ima exttra dobru ljevicu ... Neke karakteristike koje ssam ja primjetio dobro cita igru stvarno i lijepo se zna postavit, u skok igri mora mnogo napredovati, u duelu je po mom misljenju premlak, i jako jako jako spor ... Pa nedo bog da Bayern igra opet protiv Barce auuu na sto bi to licilo, najveca greska im je sto nisu uspjeli Lucia zadrzati i ubjediti da je Bayern za njeg pravi klub odlaskom Lucia Odbrana je smjesna postala, ali samo polahko vrijeme ce pokazat sve isto kao i sa rensingom i takvima... Evo jos nekih stopera koji su ispred Holgera, Recimo Rannochia, Bonucci, Juan, Mexes, Burdisso, Adil Rami, Showcross onaj sto lomi noge :) , Thiago Silva, David Luiz, Luisao, cjela totenhemova obrana je bolja od njeg i mnogo jos ...

Bayi treba ili top stoper uz kojeg ce se holger sljepati ili 2 2 solidna stopera ... al dovoljno je jedan top dobar jer imaju onda tu breno i holger da se bore za drugo mjesto, naravno lijevi bek takodje treba ...
U jbt, zar cijela :mrgreen: !??

Galas, Vudgejt, Kabul, Douson, King, Corluka, Basong,.. Mozda sam nekog zaboravio :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 10 feb 2011, 14:20

Eto, idemo u diskusiju. Vjerujem da mnogi žele odgovorit. Ja ne trebam nikakvu pomoć. Imam toliko argumenata i činjenica da jedino možete priznat da je Badstuber odličan igrač. Imam vremena do 17h, iako bih trebao da učim ko manijak ovo mi ipak izgleda zanimljivije. :D :D :D :D :D

Klare

Post Postao/la Klare » 10 feb 2011, 14:48

Damir pogledao utakmicu protiv Kolna, pa je svu pamet svjetsku pokupio. :roll: Mali se dig'o :lol: , njegova Borussia na prvom mjestu. To je uredu, ali u onoj Borussiji imate max 5 igrača koji bi mogli sjediti na Bayernovoj klupi, a možda tek dvojicu koji bi zavisno od situacije bili starteri.
Ja ti govorim da je taj isti Badstuber bolji od vaše cjelokupne odbrambene linije.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 10 feb 2011, 15:01

Klare je napisao/la:Damir pogledao utakmicu protiv Kolna, pa je svu pamet svjetsku pokupio. :roll: Mali se dig'o :lol: , njegova Borussia na prvom mjestu. To je uredu, ali u onoj Borussiji imate max 5 igrača koji bi mogli sjediti na Bayernovoj klupi, a možda tek dvojicu koji bi zavisno od situacije bili starteri.
Ja ti govorim da je taj isti Badstuber bolji od vaše cjelokupne odbrambene linije.
-----------------Vajdenfeler-------------
--Lam--Subotic--Humels-- Smelcer---
------------Bender----Svajn-------------
---Roben--------------------Riberi-----
-----------------Miler------------------
-----------------Gomez-------------- :mrgreen:

Ova petorka bi sigurno igrala, a u vecini slucajeva tu bi bio i Gece (a mozda i Sahin), jer su Roben i Roberi vazda povrjedjeni. I Barios bi sigurno dobio sansu. Kada se bolje razmisli, ovi Dortmundovci u odbrani nebi igrali zato sto su toliko dobri, nego zato sto je odbrana Bajerna toliko losa. To je osnovni (+ povrede) razlog sto Bajern zaostaje ovako puno na tabeli. Dakle, nisi u pravu Klare :mrgreen: .

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 10 feb 2011, 15:32

Pusti Klare, nemoj se miješat iako bi želio. Ne mogu da to sve napišem brzo jer mi pisanje nikad nije bila jača strana.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 10 feb 2011, 16:12

Valencia je napisao/la:Napravio si gresku u koracima :mrgreen: . Batstuber ne igra za juniore Bajerna pa da njegov kvalitet poredim sa ostalom 'djecom', on igra za seniorski tim i treba ga porediti sa svim igracima. Znamo da (neki/mnogi) odbrambeni igraci sazrijevaju nesto kasnije nego li veznjaci i napadaci, samo sto u ozbiljnim klubovima ti igraci ne igraju u vaznim mecevima dok u potpunosti ne sazriju. Od njega su trenutno bolji Ferdinand, Vidic, Teri, Ivanovic, Aleks, Karager, Ager, Skrtel, Ture, Leskot, Vermalen, Pike, Pujol, Pepe, Karvaljo, Kielnini, Raul Albiol, Samuel, Lusio, Humels, Subotic,... Rek'o bih da je Stuber trenutno na nivou Evansa, Hovedesa, Mertesakera, Fridriha, Zokore, Kompanija, Matijsena, Galasa,.. itd itd Ako malo prodjes kroz ova imena, vidjet ces da klubovi velicine Bajerna (pa i manji klubovi) imaju dosta bolje stopere nego sto je Stuber (trenutno najbolji Bajernov stoper), neki i po tri bolja stopera (Karager/Ager/Skrtel - Teri/Ivanovic/Aleks - Pepe/Karvaljo/Albiol), sto je svakako porazavajuce za klub kakav je Bajern. Mozda ce Stuber vremenom napredovati, ali trenutno je prosjecan odbrambeni igrac. Da stvar po Bajern bude gora, ostali su jos gori. Njima podhitno treba jedan kvalitetan (i karizmatican) stoper uz kojeg bi Stuber mog'o postati dobar igrac. Ne moze ni on napredovati kada pored sebe ima loseg igraca (slabijeg od sebe, a ni on nije dovoljno dobar).

'Ne svidja' mi se sto ne ulijeva povjerenje u zadnju liniju, a to se ocekuje od najboljeg odbrambenog igraca. On ima dobre predispozicije, ali (jos uvijek) nema taj X faktor koji ce ga izbaciti iznad prosjecnosti. Kada gledam njega i Brena ne vidim nikakvu razliku. Nit' smrde nit' mirisu, a protivnici trpaju golove. To je ta prosjecnost. On mora da dominira na terenu, da organizuje odbranu, a on definitivno nema te liderske sposobnosti. Odbrana Bajerna djeluje nesigurno, nema one cvrstine koja je bila evidentna dok je Lusio 'vodio' odbranu. Zbog toga Bajernu treba novi lider u odbrani, Stuber (za sada) nije spreman. Ako se dovede neki prosjecan odbrambeni igrac (tipa Zeromel), nista se nije postiglo. Ne vidim zbog cega bi Zeromel bio bolji od Stubera, a cvrsto vjerujem da je Bajernu u odbrani potreban bolji igrac od njega.

Brzo sam kuc'o, moguce da je tekst nepregledan, al' shvatit ces sta pokusavam reci :mrgreen: .

A vidiš, nisam htio ovo napisati a sad ću morati.

1. Nabroji 5 stopera do 21. godine koji su bolji od Badstubera a da si ih gledao. Neću da kažem 10 jer bi to bilo previše za tebe. Nabroji što Badstuber nema da postane više od prosječnog igrača. Jedino di si u pravu jest kad kažeš da je obrana najslabiji dio, što je svakako istina kolega.

Nisi mi naveo apsolutno nikakve argumente koji dokazuju prosječnost ovog igrača. Moraš napisati što drugi nemaju a što on ima. Uspoređujući ga s drugim igračima je samo pokušaj da dokažeš da je, po tvojem mišljenju, Badstuber lošiji igrač od gore spomenutih. To ne prolazi. Ako već uspoređuješ onda napiši koje su to prednosti nekog igrača a koje su mu mane.

Nisi shvatio poantu. Da li su svi ti igrači u 21.godini života bili bolji od Badstubera???

Kako care pojma nemaš. Eto za tvoju informaciju, mnogo tih igrača je igralo u svojim klubovima od malena i od 20. godine svog života su bili stoperi u prvoj momčadi.

:"samo sto u ozbiljnim klubovima ti igraci ne igraju u vaznim mecevima dok u potpunosti ne sazriju".

Da imaš sliku što su momci radili sa 21,22 godine:
Terry- sa 21 godinom odigrao 32 utakmice kao standardan igrač Čelzija. Ali ti valjda misliš da Premiership nije dovoljno jaka liga gdje naravno nema važnih mečeva....
Agger- vjerojatno je bio premlad da bi donio naslov Liverpoolu u finalu 2007. Slažem se, ali je igrao u finalu, što za tebe nije ozbiljan pokazatelj stvari. Imao je tada samo 22 godine.
Puyol- nije igrao važne mečeve u mladosti....sigurno.....Osim što je odigrao 8 utakmica Lige prvaka u sezoni 99-00...Vjerojatno Barcelona nije ozbiljan klub...A on verovatno nije bio dovoljno dobar pa ga ipak forsirali.
Gerard Pique-ti misliš da finale Lige prvaka nije dovoljno dobar pokazatelj? E pa onda šta reći. Sa 22.godine zaustavio Manchester.

Eto, ovo su ti argumenti (dokazi, činjenice, tvrdnje). Ta ti teorija već pada u vodu. Razmisli što pišeš, nemoj biti kao ja u prošlim postovima. :) :) :) :) :)

Sad ćeš napisat da se oni ( ovi igrači koje sam naveo ) trenutno ne mogu usporedit. Razmisli prije nego to napišeš ili nešto kao oni su morali igrati jer nije bilo drugih igrača.

Isto tako, igrači koje si naveo: Toure, Lescott, Raul Albiol, Hummels, Subotic, Vermaelen: za mene sigurno nisu ništa bolji od Badstubera. U najmanju ruku su podjednake kvalitete, nema teorije da su bolji.

Još nešto, kada ti tvrdiš da je jedan Raul Albiol bolji od Badstubera onda stvarno ne znam šta bi čovjek trebao na to reći. Ili da je Subotic bolji od Badstubera. Ili Geromel.
Ako su oni bolji od Badstubera ja onda gledam neke druge utakmice na TV-u ili možda neke druge igrače. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ;) ;) ;) ;) ;)

Spomenuo si neiskustvo. To je ono u čemu se slažemo kao i da treba još jedan odličan stoper kao što je Badstuber. Tu si u pravu.

Također u tvojem postu je vidljivo da govoriš ono kao da je baba muško zvala bi se duško.....

Nema toga. Kao što torrenteS veli: postoji dobar ili loš.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 10 feb 2011, 16:25

Klare je napisao/la:Damir pogledao utakmicu protiv Kolna, pa je svu pamet svjetsku pokupio. :roll: Mali se dig'o :lol: , njegova Borussia na prvom mjestu. To je uredu, ali u onoj Borussiji imate max 5 igrača koji bi mogli sjediti na Bayernovoj klupi, a možda tek dvojicu koji bi zavisno od situacije bili starteri.
Hahahaha lijepi moj expert zajebo si Van Galla :D, Sta ima stuber bolji od bvb odbrane hahaha... Eh vako lutko moja da tebi ciko nesto kaze sad... Vjeruj mi da sam ove sezone mnogo utakmica Baye odgledo cak i prosle sezone, pogotov u ligi prvaka skoro svaku gledam kad bayo igra, a ne mora se gledat protiv Kolna da bi skonto da je Badstuber polovan igrac :) ... Diglo se nista nije vjeruj a pogotov ja ne, previse sam ja sezona uz bvb patio da bi se sad pohasio :D , ne ide to, al nemoj tako bolan pricat za nase igrace, kao prvo u Bayernu bi u prvoj postavi sledeci igrali Weidenfeller, Hummels, Subotic, Schmelzer, Sahin, Bender, na klupi bi bio Barrios, Gotze i Kagawa ... A o Kloppu da ne pricam dzaba :D ... TO je ono kako sad i trenutno stvari stoji a vala i sto se buducnoti tice svi navedeni igraci bi vam bili pojacanja ;) ... Naravno da Bayo ima bolju ekipu po imenima i individualce bolje, no ko ima bolji tim kao tim u fazonu elf freunde musst ihr sein to se zna :D ... To sto kazes za svog Holgercica :D stipu tu pricu maloj djecici , bolji od cjelokupne zadnje linije, znam da se salis i da provociras, osim ako nisi puko :D ... Eh vako da ti jos nesto kazem rummenige moj :D ... Subotica trazi po evrope i to TOP KLUBOVA, Hummelsa bi vi sad vratili da mozete al pusiona hebiga sjebali ste se, Schmelzer nas limitirani bek bi vam sjeo samo tako al hebiga ne mozeeeeeeee :D ... Holger je samo bolji od pisonje ;) , i vjeruj ti meni da ja naseg Santanu koji sjedi na klupi ne bih dao za Holgerninja vaseg. U kojem segmentu igre je bolji Holger od Subotica i Hummelsa ? Moj drug moj nisi ti nesto dobar bgm ... Hajde ne sikiraj se izborit ce Bayo liguprvaka uvjeren sam u to ... I da kazes ovo " u onoj Borussiji imate max 5 igrača koji bi mogli sjediti na Bayernovoj klupi, a možda tek dvojicu koji bi zavisno od situacije bili starteri " . Pa ta ista Borussija vama bjezi 15 bodova, nemoj tako pricat ba budi realan, znam ja da ti je tesko sto bayo nije prvi i sto ce samo kup uzet al ne sikiraj se sledece sezone ce bundesligu sigurno uzet za to se ne brini... I evo ti jedna vremenska prognoza USPUT ... Tuzla 13, Sarajevo 10, Zagreg 9, Bec 6, MUNCHEN - 15 .... :mrgreen: :mrgreen:
BvB Echte Liebe !!!

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 10 feb 2011, 16:31

Damir_BvB je napisao/la:A jadna je ta odbrana gdje je Badstubercic glavni stoper, kao sto drug valencia kaze svaka top ekipa ima skoro po 3 stopera dobra, a bayo nazalost ne, i po meni Badstuber nista nije bolji od jednog Brene, samo sto se ovaj vise fura i dize jer je njiovo dijete i njemac i sto stoji stoji ima exttra dobru ljevicu ... Neke karakteristike koje ssam ja primjetio dobro cita igru stvarno i lijepo se zna postavit, u skok igri mora mnogo napredovati, u duelu je po mom misljenju premlak, i jako jako jako spor ... Pa nedo bog da Bayern igra opet protiv Barce auuu na sto bi to licilo, najveca greska im je sto nisu uspjeli Lucia zadrzati i ubjediti da je Bayern za njeg pravi klub odlaskom Lucia Odbrana je smjesna postala, ali samo polahko vrijeme ce pokazat sve isto kao i sa rensingom i takvima... Evo jos nekih stopera koji su ispred Holgera, Recimo Rannochia, Bonucci, Juan, Mexes, Burdisso, Adil Rami, Showcross onaj sto lomi noge :) , Thiago Silva, David Luiz, Luisao, cjela totenhemova obrana je bolja od njeg i mnogo jos ...

Kako da ne....Šta je care....Žao ti je što Hummels nije vaše dijete??? A ****, morat ćete pronaći nešto. Ima robe sigurno samo treba tražit.... :D :D :D

Konačno si iznio neke argumente. Ali slobodno navedi još, ima ih vjeruj.
To što je spor je najveća mana ovog igrača, ali naravno nije on kriv što je spor. Nabrojao si samo 2 mane.

Ako je tako loš igrač, daj nabroji nešto više od toga.

Ne stignem dalje odgovarati na post jer moram ići. Kasnije slijedi nastavak.

I da, @Valencia i @Damir_BvB još nešto. Koliko se sjećam, kad razmislim, da li je to i Badstuber ( preloš igrač ) bio u finalu lige prvaka prošle godine?

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 10 feb 2011, 16:35

nemam vremena, al obecavam i'll be back :twisted: :lol:
Za Lahm si me iznenadio i to jako. Ne mogu da vjerujem da momak ima samo 59% dobivenih duela! Očekivao sam barem 65-70 posto.
pa ni ovo nije malo, niposto. recimo da u odbrani ima i 70 posto.

ako cemo o yebenoj statistici onda vrijedi pogledati i ovoo ;)
badtruba
vs.
humi(heej, hvale se nasim igracem koji ce se vratiti u bayern :lol:)

jos ak u obz. uzmemo to u kojim usl. igra dor. a u kojim bayern, onda je sve jasno ;)
el ima ko zivi???

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 10 feb 2011, 16:56

torrenteS je napisao/la:nemam vremena, al obecavam i'll be back :twisted: :lol:
pa ni ovo nije malo, niposto. recimo da u odbrani ima i 70 posto.

ako cemo o yebenoj statistici onda vrijedi pogledati i ovoo ;)
badtruba
vs.
humi(heej, hvale se nasim igracem koji ce se vratiti u bayern :lol:)

jos ak u obz. uzmemo to u kojim usl. igra dor. a u kojim bayern, onda je sve jasno ;)

A ko ce se vratit u bayern hummels hahaha cojk vas kulturno odbio kad je rekao, NI ZA 2 EURA NE IDEM U BAYERN ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a statistika ti uskoro slijedi kad se vec pravis pametan evo ti crno na bijelo ;) ...
Zadnja izmjena: Damir_BvB, dana/u 10 feb 2011, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
BvB Echte Liebe !!!

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 10 feb 2011, 17:09

@ torrents , affenberg , klare

Ako vec hocete crno na bijelo evo i to nije frka evo najboljih odbranbenih ove sezone u bundesligi :D Samo doktor Holger zauzima 48 mjesto prejak stoper stvarno nema sta :D , prosle sezone je bio cak 16 stoper lige po ocjenama eto vam crno na bijelo, a zna se da je kicker broj 1 u njemackoj sto se tice bundeslige novosti informacija i tacnosti ! dakle decko igra na nivou skijaasa ibertsbergera i juri judta :D strasno !

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... bwehr.html
BvB Echte Liebe !!!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 10 feb 2011, 17:50

ako je neko sinoc gledao utakmicu njemacka vs. Itlija (žaba) mogao se je uvjeriti kako je njemacka odbrana odlicno igrala dok je holger badstuber bio u igri nisu moglu prici golu,,ali cim je usao humels odma su dobili gol i propustili pobjediti Žabare nakon 16 god. cini mi se...lijep pozz najboljim navijacima i forumasima na svijetu :D :lol: :) ;)
VOLIM BAYERN

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 10 feb 2011, 17:50

Ne znam što sam ubjedjenja da bi se Bayern ove sezone mogao pravo obrukat,kad kažem obrukat tu prije svega mislim da bi na kraju mogli da izgube i mjesto broj 3.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.