Bravo Mufta,Bravissimo Sabljo!jointunija je napisao/la: ↑23 jul 2022, 11:09
Samim stavljanjem Muftića na gol u ovoj situaciji je pokazatelj da ima m.da,sa obzirom na pritisak koji ima.I na to sve ispoštovao je i Bendera ne dovođenjem nekog iskusnijeg golmana.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jointunija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Ne vidim hulahopku i ostale pitare koji znajj **** mater za kiks, a za uspjeh ne znaju ni rijec jednj rec
Teška i lijepa pobjeda. Nadam se da će samopouzdanje malo da se digne i da mogu igrači napraviti neku seriju pozitivnih rezultata.
U svakom slučaju ići iz utakmice u utakmicu.
Naprijed Željo
U svakom slučaju ići iz utakmice u utakmicu.
Naprijed Željo
Moralo se negdje vratiti, ali sve u svemu, može i mora puno bolje. Nek se prekinuo i taj niz od 9 utakmica odnosno 599 dana bez pobjede u gostima.
Lakše se diše
Lakše se diše
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Stilicu vratiti kapitensku čisto radi uroka 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- svrakino1921
- Kontakt:
Odemo sad pametno protiv Sirokog
Uz ispunjenu Grbavicu
Uz ispunjenu Grbavicu
Nakon poluvremena konto sam da negledam vise.Sreca pa se zajeba.Poenta je kako možeš onako loše odigrat poluvrjeme a u drugom skroz druga ekipa.Muftic zvjer i treba ga malo razvuč da poraste.Šta sam uocio a to je da je Haracic nikakav napadac pogotovo nakon one sanse traljavog udarca i puhanja a tek uso u igru.Velika 3 boda.
- MocMahale444
Alipasino je napisao/la: ↑25 jul 2022, 07:09Nakon poluvremena konto sam da negledam vise.Sreca pa se zajeba.Poenta je kako možeš onako loše odigrat poluvrjeme a u drugom skroz druga ekipa.Muftic zvjer i treba ga malo razvuč da poraste.Šta sam uocio a to je da je Haracic nikakav napadac pogotovo nakon one sanse traljavog udarca i puhanja a tek uso u igru.Velika 3 boda.
Alpa opusteno, Haracic jeste traljavo sutirao imao je boljih opcija ali vise energije i bolje se krece od Dzenisa.
Aco unosi nemir u odbranu a Malic 10 puta bolji od Vage.
Isto moram pohvaliti Hajdara odigrao je solidno kao zamjena.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ali Dženis pravi dobar presing na golmana i na zadnju linijuMocMahale444 je napisao/la: ↑25 jul 2022, 07:13Alipasino je napisao/la: ↑25 jul 2022, 07:09Nakon poluvremena konto sam da negledam vise.Sreca pa se zajeba.Poenta je kako možeš onako loše odigrat poluvrjeme a u drugom skroz druga ekipa.Muftic zvjer i treba ga malo razvuč da poraste.Šta sam uocio a to je da je Haracic nikakav napadac pogotovo nakon one sanse traljavog udarca i puhanja a tek uso u igru.Velika 3 boda.
Alpa opusteno, Haracic jeste traljavo sutirao imao je boljih opcija ali vise energije i bolje se krece od Dzenisa.
Aco unosi nemir u odbranu a Malic 10 puta bolji od Vage.
Isto moram pohvaliti Hajdara odigrao je solidno kao zamjena.
Cestitke igracima i Edisu za pobjedu sinoc. Nije jednostavno okrenuti Zrinjski u Mostaru. Izmjene su napravile razliku kako nase tako i njihove jer nam je Jakirovic pomogao kad je na poluvremenu izveo Sabljica.
FORZA ZELJO
FORZA ZELJO
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Ako je Zrinjski u top 3 ekipe lige, a jeste, onda sam rezultatom prezadovoljan. Ovo je utakmica u kojoj te protivnik nadigra a ti sa dva dalekometna šuta dobiješ utakmicu. Naravno sa Edisom uopšte nisam zadovoljan i on nikada neće biti trener, možda nekih nižih kategorija da, ali njegovo skromno znanje dodatno limitira ionako limitiranu ekipu. Sa boljim trenerom uz bolji stručni štab ovo bi bilo 30% bolje, što je neka borba za Europu. Ovako nećemo ispasti, što je najbitnije.
rezultat super igra dugo grozna a onda uneka doba prosjek
dobro je kako je moglo biti
dobro je kako je moglo biti
Santos i Muftić su bili odlični sinoć.
Ko je po vama najbolji sinoć bio ?
Ko je po vama najbolji sinoć bio ?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
zadnjih sezona nam opasno posjetu smanjuju ,kad sam vidio za proslu da su stavili 4 hiljade

Od iznenađujuća 3 boda sinoć, mnogo važnije je samopouzdanje, i vjera u sebe. Mislim da ova ekipa može više, i nadam se da će sinošnja utakmica značajno unaprijediti psihu, vjerovanje u sebe i samopuzdanje. Ne sumnjam da ćemo protiv Širokog napraviti ludnicu, a na struci i ekipi je da odgovori, i pobjedom potvrdi 3 bobe u utakmici protiv Zrinjskog. To bi dodatno motivisalo i diglo cijelu ekipu. Još ako bi se ta pobjeda poklopila sa finalnim dogovorom oko strateškog partnera, i dolaska očekivanih pojačanja, bilo bi savršeno. Nadam se i optimističan sam, a vrijeme je da i nas malo sreća pomiluje.
Mozda je isto tako glupost i inat stavljanje njega na gol, jer stavljanje Subasica i Stilica od pocetka je neznanje.jointunija je napisao/la: ↑25 jul 2022, 00:48Bravo Mufta,Bravissimo Sabljo!jointunija je napisao/la: ↑23 jul 2022, 11:09
Samim stavljanjem Muftića na gol u ovoj situaciji je pokazatelj da ima m.da,sa obzirom na pritisak koji ima.I na to sve ispoštovao je i Bendera ne dovođenjem nekog iskusnijeg golmana.
Moze se izvuci milion zakljucaka, moj je da nam se vratilo i da smo iskoristili momenat koji se ukazao i dobili, odlicno.
Nama treba znanje da tekme kao Leotar dobijemo, ako sve takve tekme dobijemo, imamo se cemu nadati, jer bas zbog tih tekmi nam se prosle godine otvorilo da cak uzmemo i mjesto u Evropi koje nismo zasluzili, ali na kraju nismo imali kvalitetu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Samo spustiti loptu pred široki. Vazda se nama neka euforija instant upropasti.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Ma ni ne osjetim neku ekstremnu euforiju. Svjesni smo gdje smo i koliko možemo. Zato kažem, zarad ove naše nekakve atmosfere u i oko kluba, ova pobjeda od sinoć je mnogo bitnija od obična tri boda.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- MocMahale444
To je tacno

Samo nadam se da ce neko Sablji napokon skrenuti paznju na Vagu(los), Subu (nije za krila a zna lopte), Dzenisa (nije njegova pozicija, nije los bori se).
Kakva euforija mi smo imali srece vise nego ikad. Aco glumi kapitena a vec davno je trebao biti klupatrans.
Mekica izvukao gol inace katastrofa.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.