FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

LBJ MVP
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la LBJ MVP » 10 feb 2011, 23:36

Na ovoj temi uvijek kilometarski postovi jbt
Nisam došao zbog toga pominje se Chiellini u Bayi 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 feb 2011, 00:07

LBJ MVP je napisao/la:Na ovoj temi uvijek kilometarski postovi jbt
Nisam došao zbog toga pominje se Chiellini u Bayi 8-)
Jel' i ovo prenosi Goal com? :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 feb 2011, 00:50

finih rasprava na zadnjim stranicama :D

bilo je tu svega za procitati, na neke sam se slatko nasmijao :lol: :lol:

po mom misljenju sve je ok i nemam sta brisati (je l´ tako torente)
damir je (ne)uspjesno odbranio udarac ispod pojasa kada je stefana uvrijedio. nadam se da je to naislo na razumjevanje 8-)
@vale, moj stari jaruga :mrgreen: ne moze odoliti da nam ne zabiberi :D
cesto zna promasiti sa prognozama i to uveliko, ali ja mu oprastam sve, jer ipak prati fudbal vise nego sto pojedini imaju godina. ;)

u subotu protiv hoffe, konacno ROBBERY na djelu.
Ne propustiti!
Vom Jäger zum Gejagten

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 11 feb 2011, 08:40

geronimo je napisao/la:po mom misljenju sve je ok i nemam sta brisati (je l´ tako torente)
zalicu se administratoru na tebe :lol:
geronimo je napisao/la:@vale, moj stari jaruga :mrgreen: ne moze odoliti da nam ne zabiberi :D
cesto zna promasiti sa prognozama i to uveliko, ali ja mu oprastam sve, jer ipak prati fudbal vise nego sto pojedini imaju godina.
im´o sam i ja jednog sargu koji je uzivao slusajuci klasiku. cak je i zavijao slusajuci sandora lakatosa, valjda od dragosti.
zivo me interesuje moze li sargovina gostovati u beckoj filharmoniji posto je odgledao najmanje 200 sati bogatog i kvalitetnog muzickog programa :?
geronimo je napisao/la:u subotu protiv hoffe, konacno ROBBERY na djelu.

bitno je da se masina uigra do intera :twisted:

ps
Das Innenverteidiger-Duo Badstuber/Timoschtschuk offenbarte dort große Schwächen. Die Doppel-Sechs mit Ottl und Pranjic sorgte für zu wenig Entlastung. Die taktische Ausrichtung mit weit aufrückenden Verteidigern eröffnete den Kölnern zahlreiche Räume – und Chancen, die sie effektiv nutzten.
neka se javi onaj tko moje tekstove(ideje) prodaje bildu i za to kasira ogromnu lovu :x
jbg., bild zaradjuje milione, red bi bio da i ja imam dio tog kolaca 8-) :lol: :lol:
Zadnja izmjena: torrenteS, dana/u 11 feb 2011, 09:39, ukupno mijenjano 1 put.
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 11 feb 2011, 09:03

Evo Real Madrid i Bayern.M dogovorili tekmu 5.juna 2011 u cast veliki duela ova 2 kluba, Santiago Bernabeu tekma 'Madrid-Bayern Glories' igrace igraci iz tih duela, npr za Real Madrid ce igrati i Ronaldo, Roberto Carlos, Butragueño, Zidane, Figo, mozda vidimo i Raula :? u Bayern.M dresu se ocekuju igraci tipa Matthäus, Augenthaler, Rummenigge, Kahn, Effenberg..
Ljetos je RM odigrao sa Milanom ovakav tip utakmice stadion je bio pun..
http://www.as.com/futbol/articulo/madri ... ftb_33/Tes
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 11 feb 2011, 09:40

Los_Blanos2 je napisao/la:Evo Real Madrid i Bayern.M dogovorili tekmu 5.juna 2011 u cast veliki duela ova 2 kluba, Santiago Bernabeu tekma 'Madrid-Bayern Glories' igrace igraci iz tih duela, npr za Real Madrid ce igrati i Ronaldo, Roberto Carlos, Butragueño, Zidane, Figo, mozda vidimo i Raula :? u Bayern.M dresu se ocekuju igraci tipa Matthäus, Augenthaler, Rummenigge, Kahn, Effenberg..
jel mislis na Oliver Kahna???
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 11 feb 2011, 09:49

SaLL/ihovic je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:Evo Real Madrid i Bayern.M dogovorili tekmu 5.juna 2011 u cast veliki duela ova 2 kluba, Santiago Bernabeu tekma 'Madrid-Bayern Glories' igrace igraci iz tih duela, npr za Real Madrid ce igrati i Ronaldo, Roberto Carlos, Butragueño, Zidane, Figo, mozda vidimo i Raula :? u Bayern.M dresu se ocekuju igraci tipa Matthäus, Augenthaler, Rummenigge, Kahn, Effenberg..
a na koga bi drugo mislio -.- :P

btw sumnjam da ce kahn tu doci igrati al ajd sta znas ...

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 11 feb 2011, 10:11

thulkazal je napisao/la:
a na koga bi drugo mislio -.- :P

btw sumnjam da ce kahn tu doci igrati al ajd sta znas ...
hehehe pa dobro to ja pitam samo da budem siguran :D

uhhh ocel bit prenos te utakmice ...moram obavezno gledat ...pozelio sam gledat kako Kahn brani on je meni bio uz Bastiana ,Riberya,Robenna,Gomeza,Mulera ,Podolskog najbolji u Bayernu ...a fali nam pravo niko nezna ko on branit bio je legenda po meni najbolji golman Bayerna
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 11 feb 2011, 10:24

Badstuber stellt Mertesacker in den Schatten
8-) 8-)
plaho lijep naslov na udarnoj stranici 8-)
el ima ko zivi???

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 11 feb 2011, 11:41

Ma da, to sam samo kopirao sa linka AS, red ovih igraca, oni su napisali Kahn :lol:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 11 feb 2011, 12:33

Bayern zainteresovan za Montoliva, samo mislim da su male sanse da ga usppijete dovesti jer on je prva meta Intera al nikad se ne zna, samo dobar je igrac nema sta ..
BvB Echte Liebe !!!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 11 feb 2011, 13:35

Stefan Effenberg je napisao/la: meni soliti pamet
dolaziš ovam PROVOCIRATI???
bubaš napamet neke stvari o kojima pojma nemaš.
ili mene zezaš ili nemaš pojma o nogometu. Nema trećeg.
Ti si se našao da mi soliš pamet
Ne raspravljaj o nečem o čemu pojma nemaš.
Pa ti čitaš uopće šta pišeš??
Momak, ne lupaj bezveze.
Ja ti argumentiram kakve gluposti pišeš
Ovo se ne viđa često.
onda još sam sebe ismijavaš
Ovo je već komedija.
Ako to ne shvaćaš onda još moraš puno učiti.
Iz najbolje namjere ti savjetujem da samnjis dozivljaj prilikom konverzacije. Ako dozvolis da ti komentar vode emocije, konacni proizvod ce biti obicno smece koje ne zasluzuje nikakav odgovor. Emocije uglavnom dovode do pristrasnosti i zaslijepljivanja govornika, sto na kraju rezultira subjektivnim (navijackim) komentarom.

Niko ko drzi do sebe ne zeli odgovoriti na komentar prepun spustanja na licnu razinu. Da sam u ranim dvadesetim, sigurno bi posteno zakuhali i zestokim tonom razmjenili argumentaciju :mrgreen: . Ovako ces morati naci nekog vrsnjaka sa kojim mozes komunicirati na ovom nivou, meni ne ide sa 'godinama' ( :mrgreen: :lol: ).

Primjeti se da si relativno mlad momak, ali dosta inteligentan. Da se ne uvrijedis, i sam sam bio takav u tvojim godinama, mozda jos ostrasceniji od tebe. Sve je to normalan i prirodan proces sazrijevanja. Sa 20 god. sam mislio da sam najpametniji, a sada mi je jasno da sam u mnogim stvarima bio izuzetno glup :mrgreen: . (Na primjer, kada se pojavio Ortega, govorio sam da ce biti najbolji igrac svih vremena, jer je na svome pocetku izgled'o bolje nego Maradona,.. Prvi utisak je vazan, ali cesto zna prevariti. Sada znam da sam se dobr'o zajeb'o. Al' jbg, mlad covjek je sklon euforiji, lako se odusevi i jos lakse razocara. Bilo je dosta losih procjena.) Sada ne mislim da sam najpametniji, uvijek ostavljam mogucnost da je sagovornik u pravu, iako naravno vjerujem u svoje procjene (koje kroz istoriju imaju solidan procenat uspjesnosti :mrgreen: ),.. Mladom covjeku ne treba zamjeriti, vremenom ce nadoci,.. Tragicno je kada neko u zrelim godinama misli da je najpametniji i da je uvijek u pravu,.. Tu se vec radi o mentalnoj ogranicenosti. Takav covjek umire u zabludi.

Geronimo
@vale, moj stari jaruga ne moze odoliti da nam ne zabiberi
cesto zna promasiti sa prognozama i to uveliko, ali ja mu oprastam sve, jer ipak prati fudbal vise nego sto pojedini imaju godina.
Svako grijesi druze moj, neko manje neko vise :mrgreen: .

Ne kazem da ne volim zabiberiti (zenama najvise :mrgreen: , a ni cevapi mi nisu mrski :mrgreen: ), al' se uvijek trudim da 'biberenje' bude argumentovano :mrgreen: . Sve sto napisem tako mislim, mislim da mi emocije ne kreiraju misljenje. Da Bajernu zelim sve najgore na sportskom planu, to nije tajna :mrgreen: .

Moj Gero, ovdje pojedinci imaju problem sa razumjevanjem jedne prosjecne recenice. Sagovorniku se stavlja u usta ono sto nigdje nije napis'o.

Moja je procjena da Stuber nece nikada biti kvalitet Roberta Kovaca, Matias Zamera, Tomas Linkea ili Lusia? Naravno, to ne tvrdim kategoricno, to je moj utisak, moguce je da grjesim. Sta ti mislis?

Ono sto sam gotovo siguran je da Batstuber trenutno nije dovoljno dobar da bude glavni igrac Bajernove odbrane. Da li mislis da je dovoljno dobar da bude glavni igrac Bajernove odbrane? Ili mislis da je Bajernu potreban jedan kvalitetniji i iskusniji stoper od njega, uz kojeg bi on mog'o dodatno napredovati i sa kojim bi odbrana izgledala znatno bolje? Ili pak mislis da treba dovesti dva nova odbrambena igraca, a Stubera ostaviti na klupu i postepeno ga ubacivati u igru!??

Bas me zanima sta mislis, a volio bih da i Monolog kao neutralac da svoje misljenje.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 11 feb 2011, 16:49

Valencia je napisao/la:Iz najbolje namjere ti savjetujem da samnjis dozivljaj prilikom konverzacije. Ako dozvolis da ti komentar vode emocije, konacni proizvod ce biti obicno smece koje ne zasluzuje nikakav odgovor. Emocije uglavnom dovode do pristrasnosti i zaslijepljivanja govornika, sto na kraju rezultira subjektivnim (navijackim) komentarom.

Niko ko drzi do sebe ne zeli odgovoriti na komentar prepun spustanja na licnu razinu. Da sam u ranim dvadesetim, sigurno bi posteno zakuhali i zestokim tonom razmjenili argumentaciju :mrgreen: . Ovako ces morati naci nekog vrsnjaka sa kojim mozes komunicirati na ovom nivou, meni ne ide sa 'godinama' ( :mrgreen: :lol: ).

Primjeti se da si relativno mlad momak, ali dosta inteligentan. Da se ne uvrijedis, i sam sam bio takav u tvojim godinama, mozda jos ostrasceniji od tebe. Sve je to normalan i prirodan proces sazrijevanja. Sa 20 god. sam mislio da sam najpametniji, a sada mi je jasno da sam u mnogim stvarima bio izuzetno glup :mrgreen: . (Na primjer, kada se pojavio Ortega, govorio sam da ce biti najbolji igrac svih vremena, jer je na svome pocetku izgled'o bolje nego Maradona,.. Prvi utisak je vazan, ali cesto zna prevariti. Sada znam da sam se dobr'o zajeb'o. Al' jbg, mlad covjek je sklon euforiji, lako se odusevi i jos lakse razocara. Bilo je dosta losih procjena.) Sada ne mislim da sam najpametniji, uvijek ostavljam mogucnost da je sagovornik u pravu, iako naravno vjerujem u svoje procjene (koje kroz istoriju imaju solidan procenat uspjesnosti :mrgreen: ),.. Mladom covjeku ne treba zamjeriti, vremenom ce nadoci,.. Tragicno je kada neko u zrelim godinama misli da je najpametniji i da je uvijek u pravu,.. Tu se vec radi o mentalnoj ogranicenosti. Takav covjek umire u zabludi.

Dobro, emocije su me ponijele. U pravu si za taj dio.

Nema problema, nisam baš tako uvredljive naravi.
Dobro, također priznajem da sam pogriješio u načinu pisanja teksta i da moj odabir riječi nije bio primjeren.
Iako sam mlađi, nikad ne procjenjenjuem ČOVJEKA ili IGRAČA po prvom utisku jer taj utisak često zna biti lažan.
Badstubera pratim ( kao i drugi ) od prošle godine, znači već mogu procijenit kakav je igrač.
Zadnje 3 rečenice ne idu mene ili....??

Dobro, znači riješili smo ovaj dio posta. Na tebi je da li ćeš kasnije odgovoriti ili ne. Ja sam svoje greške priznao pa tako očekujem i od tebe da ih priznaš. Ovo je samo onaj dio posta o primjeru kako bi se čovjek trebao ponašati. Svakako još nismo došli na temu razogovora.

Valencia je napisao/la:Moja je procjena da Stuber nece nikada biti kvalitet Roberta Kovaca, Matias Zamera, Tomas Linkea ili Lusia? Naravno, to ne tvrdim kategoricno, to je moj utisak, moguce je da grjesim. Sta ti mislis?

Ono sto sam gotovo siguran je da Batstuber trenutno nije dovoljno dobar da bude glavni igrac Bajernove odbrane. Da li mislis da je dovoljno dobar da bude glavni igrac Bajernove odbrane? Ili mislis da je Bajernu potreban jedan kvalitetniji i iskusniji stoper od njega, uz kojeg bi on mog'o dodatno napredovati i sa kojim bi odbrana izgledala znatno bolje? Ili pak mislis da treba dovesti dva nova odbrambena igraca, a Stubera ostaviti na klupu i postepeno ga ubacivati u igru!??

Bas me zanima sta mislis, a volio bih da i Monolog kao neutralac da svoje misljenje.
Ja nisam tražio pomoć/mišljenje ostalih. Ne osjećam potrebu da mi netko priskoči u obranu. Niti ću osjećati.

Iako ovo pitanje nisi postavio meni, ipak moram dati odgovor.

Sve te igrače sam imao prilike gledati. Jedino Sammera nisam procjenio baš najbolje jer onda nisam baš pratio druge klubove i igrače kao što to radim u novije doba. Znači, mislim da mogu dati neki realan pogled na stvari.
Zato mogu reći da će Badstuber biti igrač koji će biti podjednako dobar ako ne i bolji.
Badstuber pokraj sebe treba imati stopera koji je brži od njega. I mora biti podjednake kvalitete.

A sada se opet vraćamo tebi i damiru. A vjeruj mi, bez nekih suvislih argumenata protiv Badstubera ja sigurno neću priznati da je Badstuber prosječan igrač.

Iako si mi održao sat predavanja iz kulture u svojem postu nisi napisao ništa konkretno jer nisi želio doći na moju razinu. Ok, nema problema. Nakon mojeg posta očekujem da odgovoriš na moj prethodni post iako si rekao da nije to tvoja razina razgovora.
Zašto to očekujem? Jer sam tamo iznio činjenice koji idu u prilog Badstuberu a da ih ovdje ne moram SVE ponovno kopirat.

Očekujem od vas dvojice da napišete što to Badstuber nema da bi postao pravi igrač.

Vraćamo se opet na početak. Da ne pišem ponovno, samo ću kopirati neke svoje odlomke iz prethodnih postova.

:"Za neke slijedeće opaske tipa "prosječan igrač", slobodno napišite što vas smeta kod njega odnosno što fali tom igraču i naravno uz to predložite argumente".

:"Nisi mi naveo apsolutno nikakve argumente koji dokazuju prosječnost ovog igrača. Moraš napisati što drugi nemaju a što on ima. Uspoređujući ga s drugim igračima je samo pokušaj da dokažeš da je, po tvojem mišljenju, Badstuber lošiji igrač od gore spomenutih. To ne prolazi. Ako već uspoređuješ onda napiši koje su to prednosti nekog igrača a koje su mu mane".

Tvoj argument: "Da bi bio 'nosioc' Bajernove odbrane, mora biti u svakom pogledu odlican odbrambeni igrac. Robert Kovac je u najboljim danima bio u svakom pogledu (skok igra, duel igra, citanje igre, samopouzdanje, smirenost,...) bolji igrac nego sto je sada Batsuber. Linke i Kufur su takodjer u najboljim danima bili bolji od Bastubera".

Moj odgovor: "Ti spominješ ovu trojicu u najboljim godinama i onda ih ideš uspoređivati s Badstuberom koji ima 21. godinu i njegovo vrijeme tek dolazi" ?

: "Još jednom. Nabroji mi 5 igrača do 21. godine koji su bolji igrači od Badstubera".

: "Mene ne zanimaju igrači stariji od 21 godine. Govorimo o trenutnom potencijalu igrača. Ne ono što će se dogoditi".
:" Ima li boljih stopera od Badstubera koji su mlađi od njega"?

:" Mene ne zanima što će biti. Bitno je da li određeni igrač sa svojim potencijalom može dostignuti najviši nivo".

Nakon mojih postova je vidljivo da ni ja nisam iznio SVE igračke argumente koji idu u prilog Badstuberu. To neću ni napraviti sve dok VI ne napišete svoje.
Dalje ne želim kopirati. Kratko i jasno: očekujem odgovor od vas.

Ne nose me emocije za slijedeće što ću sad napisati. Ni pokušaj hvalisanja sebe samoga. Ni prepotentnost.
A zbog ovog ćete sigurno morati odgovoriti jer nećete izdržati.

Nakon mojih argumenata na koje nisam dobio pravilan odgovor a iznio sam nekolicinu njih, na neargumetirane teorije tipa prosječan igrač, na izraze kao polovan igrač jednostavno sam primoran da kažem slijedeće:

Zbog nedostatka dokaza protiv Badstubera osjećam se pobjednikom ove diskusije.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 11 feb 2011, 17:04

To da li ce Badstuber postati ekstra igrac ili nece je sasvim nebitno...bitno je ono sto on predstavlja danas...ja Bayern iskreno ne volim ali kao predstavnik njemacke lige,volio bi da odete do kraja u ligi prvaka...sa ovom odbranom tesko...Borussia je mogla sebi dozvoliti da udje u "rizik" sa mladim neprovjerenim igracima tipa Subotic,Schmelzer ili Bender ali je klub imao potpuno drugacije ciljeve...Bayern zeli titule na svim frontovima i ne moze sebi dozvoliti da igra sa talentima,Bayernu trebaju igracine kakve imaju svi klubovi koji pretenduju na sami vrh Europe...Badstuber TRENUTNO to nije...a sto je najgore nije ni njegov kolega u odbrani...

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 11 feb 2011, 17:27

Ne znam sta ste se nasli uvrijeđeni ovim postovima od ovog Valencije i ovog Dortmundovog navijaca, jer po mom misljenu momci nisu dosli da provociraju nego da normalno diskutuju.

I mislim da nema puno lazi u njihovim postovima ni sarkazma, ipak odbrana je losa i to je istina i tacno je da Badstruberu treba jos jedan stoper (dobar ) da uz njeg sazrije.

Itd itd nmg vise pisat :mrgreen:
Razumijes ti mene burazere moj :)

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 11 feb 2011, 17:31

zna li se hocel Ribery biti spreman za ligu prvaka i s kojim sastavom se ocekuje da igrate

btw...kakvi su ovo kilometarski postovi :roll:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 11 feb 2011, 18:32

normala da će biti spremana od sutra se fudbalska mašinerija stroj zagrijava za inter ima da vas razvalimo ko niko do sada :D

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 11 feb 2011, 18:56

efenberze, ne trosi vrijeme na neke, neke, neke... :roll:

badstuber + breno ili badstuber + timoscuk

sta mislis :?:

osim toga, zasto badstubera ne poredis i sa starijim stoperima :?:
ja mislim da je badstuber trenutno najbolji stoper u bl 8-)

jah, izgleda da je i veliki murinjo bacio oko na nasu brenicu(rtl text) bavarci, znate li nesto vise :?
el ima ko zivi???

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 feb 2011, 19:20

Kako bi spriječili povratak Mats Hummelsa u Bayern, u Dortmundu duboko dosešu u novčanik. Nakon njegovih odličnih izvedbi na poziciji stopera koji je u Münchenu već odavni problem, on se našao visoko na listi želja.

Bayern želi vratiti Hummelsa pomoću klauzole koja je postavljena neposredno pred njegov odlazak iz kluba, na osnovu ugovora do 2012. godine omogućava povratak u bivši klub za 8 miliona eura. Ipak, u Dortmundu silno žele produžiti novi ugovor s Hummelsom. "Nije tajna kako smo jako zadovoljni s njim. Želimo napraviti dugogodišnji ugovor s njim, čak i duže od 2013. godine", izjavio je sportski direktor Dortmunda Michael Zorc.

Hummels je stigao u Dortmund iz Bavarske 2008. godine za 4,5 miliona eura.

Sto se tice Brena Real je spreman ponuditi 15 mil..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 11 feb 2011, 20:42

pazzoetoogol je napisao/la:zna li se hocel Ribery biti spreman za ligu prvaka i s kojim sastavom se ocekuje da igrate

btw...kakvi su ovo kilometarski postovi :roll:
bice Ribery,a i Robben,ne samo za Inter spremni,vec i za sutra protiv Hoffenheima :D

slika

Malo starija slika,ali fina :)
#miasanmia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.