Nisam došao zbog toga pominje se Chiellini u Bayi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Jel' i ovo prenosi Goal com?LBJ MVP je napisao/la:Na ovoj temi uvijek kilometarski postovi jbt
Nisam došao zbog toga pominje se Chiellini u Bayi
zalicu se administratoru na tebegeronimo je napisao/la:po mom misljenju sve je ok i nemam sta brisati (je l´ tako torente)
im´o sam i ja jednog sargu koji je uzivao slusajuci klasiku. cak je i zavijao slusajuci sandora lakatosa, valjda od dragosti.geronimo je napisao/la:@vale, moj stari jarugane moze odoliti da nam ne zabiberi
cesto zna promasiti sa prognozama i to uveliko, ali ja mu oprastam sve, jer ipak prati fudbal vise nego sto pojedini imaju godina.
geronimo je napisao/la:u subotu protiv hoffe, konacno ROBBERY na djelu.
neka se javi onaj tko moje tekstove(ideje) prodaje bildu i za to kasira ogromnu lovuDas Innenverteidiger-Duo Badstuber/Timoschtschuk offenbarte dort große Schwächen. Die Doppel-Sechs mit Ottl und Pranjic sorgte für zu wenig Entlastung. Die taktische Ausrichtung mit weit aufrückenden Verteidigern eröffnete den Kölnern zahlreiche Räume – und Chancen, die sie effektiv nutzten.
jel mislis na Oliver Kahna???Los_Blanos2 je napisao/la:Evo Real Madrid i Bayern.M dogovorili tekmu 5.juna 2011 u cast veliki duela ova 2 kluba, Santiago Bernabeu tekma 'Madrid-Bayern Glories' igrace igraci iz tih duela, npr za Real Madrid ce igrati i Ronaldo, Roberto Carlos, Butragueño, Zidane, Figo, mozda vidimo i Raulau Bayern.M dresu se ocekuju igraci tipa Matthäus, Augenthaler, Rummenigge, Kahn, Effenberg..
Ljetos je RM odigrao sa Milanom ovakav tip utakmice stadion je bio pun..
http://www.as.com/futbol/articulo/madri ... ftb_33/Tes
a na koga bi drugo mislio -.-SaLL/ihovic je napisao/la:jel mislis na Oliver Kahna???Los_Blanos2 je napisao/la:Evo Real Madrid i Bayern.M dogovorili tekmu 5.juna 2011 u cast veliki duela ova 2 kluba, Santiago Bernabeu tekma 'Madrid-Bayern Glories' igrace igraci iz tih duela, npr za Real Madrid ce igrati i Ronaldo, Roberto Carlos, Butragueño, Zidane, Figo, mozda vidimo i Raulau Bayern.M dresu se ocekuju igraci tipa Matthäus, Augenthaler, Rummenigge, Kahn, Effenberg..
hehehe pa dobro to ja pitam samo da budem siguranthulkazal je napisao/la:a na koga bi drugo mislio -.-SaLL/ihovic je napisao/la:jel mislis na Oliver Kahna???Los_Blanos2 je napisao/la:Evo Real Madrid i Bayern.M dogovorili tekmu 5.juna 2011 u cast veliki duela ova 2 kluba, Santiago Bernabeu tekma 'Madrid-Bayern Glories' igrace igraci iz tih duela, npr za Real Madrid ce igrati i Ronaldo, Roberto Carlos, Butragueño, Zidane, Figo, mozda vidimo i Raulau Bayern.M dresu se ocekuju igraci tipa Matthäus, Augenthaler, Rummenigge, Kahn, Effenberg..
btw sumnjam da ce kahn tu doci igrati al ajd sta znas ...
Ma da, to sam samo kopirao sa linka AS, red ovih igraca, oni su napisali KahnSaLL/ihovic je napisao/la:jel mislis na Oliver Kahna???Los_Blanos2 je napisao/la:Evo Real Madrid i Bayern.M dogovorili tekmu 5.juna 2011 u cast veliki duela ova 2 kluba, Santiago Bernabeu tekma 'Madrid-Bayern Glories' igrace igraci iz tih duela, npr za Real Madrid ce igrati i Ronaldo, Roberto Carlos, Butragueño, Zidane, Figo, mozda vidimo i Raulau Bayern.M dresu se ocekuju igraci tipa Matthäus, Augenthaler, Rummenigge, Kahn, Effenberg..
Iz najbolje namjere ti savjetujem da samnjis dozivljaj prilikom konverzacije. Ako dozvolis da ti komentar vode emocije, konacni proizvod ce biti obicno smece koje ne zasluzuje nikakav odgovor. Emocije uglavnom dovode do pristrasnosti i zaslijepljivanja govornika, sto na kraju rezultira subjektivnim (navijackim) komentarom.Stefan Effenberg je napisao/la: meni soliti pamet
dolaziš ovam PROVOCIRATI???
bubaš napamet neke stvari o kojima pojma nemaš.
ili mene zezaš ili nemaš pojma o nogometu. Nema trećeg.
Ti si se našao da mi soliš pamet
Ne raspravljaj o nečem o čemu pojma nemaš.
Pa ti čitaš uopće šta pišeš??
Momak, ne lupaj bezveze.
Ja ti argumentiram kakve gluposti pišeš
Ovo se ne viđa često.
onda još sam sebe ismijavaš
Ovo je već komedija.
Ako to ne shvaćaš onda još moraš puno učiti.
Svako grijesi druze moj, neko manje neko vise@vale, moj stari jaruga ne moze odoliti da nam ne zabiberi
cesto zna promasiti sa prognozama i to uveliko, ali ja mu oprastam sve, jer ipak prati fudbal vise nego sto pojedini imaju godina.
Valencia je napisao/la:Iz najbolje namjere ti savjetujem da samnjis dozivljaj prilikom konverzacije. Ako dozvolis da ti komentar vode emocije, konacni proizvod ce biti obicno smece koje ne zasluzuje nikakav odgovor. Emocije uglavnom dovode do pristrasnosti i zaslijepljivanja govornika, sto na kraju rezultira subjektivnim (navijackim) komentarom.
Niko ko drzi do sebe ne zeli odgovoriti na komentar prepun spustanja na licnu razinu. Da sam u ranim dvadesetim, sigurno bi posteno zakuhali i zestokim tonom razmjenili argumentaciju. Ovako ces morati naci nekog vrsnjaka sa kojim mozes komunicirati na ovom nivou, meni ne ide sa 'godinama' (
![]()
).
Primjeti se da si relativno mlad momak, ali dosta inteligentan. Da se ne uvrijedis, i sam sam bio takav u tvojim godinama, mozda jos ostrasceniji od tebe. Sve je to normalan i prirodan proces sazrijevanja. Sa 20 god. sam mislio da sam najpametniji, a sada mi je jasno da sam u mnogim stvarima bio izuzetno glup. (Na primjer, kada se pojavio Ortega, govorio sam da ce biti najbolji igrac svih vremena, jer je na svome pocetku izgled'o bolje nego Maradona,.. Prvi utisak je vazan, ali cesto zna prevariti. Sada znam da sam se dobr'o zajeb'o. Al' jbg, mlad covjek je sklon euforiji, lako se odusevi i jos lakse razocara. Bilo je dosta losih procjena.) Sada ne mislim da sam najpametniji, uvijek ostavljam mogucnost da je sagovornik u pravu, iako naravno vjerujem u svoje procjene (koje kroz istoriju imaju solidan procenat uspjesnosti
),.. Mladom covjeku ne treba zamjeriti, vremenom ce nadoci,.. Tragicno je kada neko u zrelim godinama misli da je najpametniji i da je uvijek u pravu,.. Tu se vec radi o mentalnoj ogranicenosti. Takav covjek umire u zabludi.
Ja nisam tražio pomoć/mišljenje ostalih. Ne osjećam potrebu da mi netko priskoči u obranu. Niti ću osjećati.Valencia je napisao/la:Moja je procjena da Stuber nece nikada biti kvalitet Roberta Kovaca, Matias Zamera, Tomas Linkea ili Lusia? Naravno, to ne tvrdim kategoricno, to je moj utisak, moguce je da grjesim. Sta ti mislis?
Ono sto sam gotovo siguran je da Batstuber trenutno nije dovoljno dobar da bude glavni igrac Bajernove odbrane. Da li mislis da je dovoljno dobar da bude glavni igrac Bajernove odbrane? Ili mislis da je Bajernu potreban jedan kvalitetniji i iskusniji stoper od njega, uz kojeg bi on mog'o dodatno napredovati i sa kojim bi odbrana izgledala znatno bolje? Ili pak mislis da treba dovesti dva nova odbrambena igraca, a Stubera ostaviti na klupu i postepeno ga ubacivati u igru!??
Bas me zanima sta mislis, a volio bih da i Monolog kao neutralac da svoje misljenje.
bice Ribery,a i Robben,ne samo za Inter spremni,vec i za sutra protiv Hoffenheimapazzoetoogol je napisao/la:zna li se hocel Ribery biti spreman za ligu prvaka i s kojim sastavom se ocekuje da igrate
btw...kakvi su ovo kilometarski postovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.