Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Izgleda da su mu ponudili multiyear contract u startu + mogućnost produženja, a iz Alpine nudili samo potencijalna produženja od godinu
Razmišljanje mu je "ovdje sam da se zabavljam, malo prcam ovu dječurliju, imam sreću da budem u Formuli 1 sa 41. godinom, neću se boriti za titulu, isti mi je **** bio u alpini ili aston martinu, a jedni mi ne garantuju budućnost, dok mi drugi daju višegodišnji ugovor i vjerovatno više para".Evander je napisao/la: ↑01 avg 2022, 12:40Ne razumijem Alonsa, osim ako su mu u Alpini rekli da ce ga nogirati na kraju sezone.
Na kraju si vec i onako gotove karijere i ides u neposlozenu ekipu. Alpine koliko god je daleko od vrha, fabricka su ekipa i sa njima se bar necemu mogao nadati. Ako nista, tamo je bar bio "domaci" vozac. Bolje bi mu bilo da je otisao u penziju, nego ovo. Jedino ako je gladan para, pa haj tamo ko vise ponudi.
Steta. Mozda i najbolji vozac, koji je osvojio "samo" dvije titule. Definitivno je imao potencijal za vise.
Nekad se treba znati povuci na vrijeme.
Ako se ikoga može shvatiti trenutno u F1, to je Alonso.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Alonso je sad F1 verzija onog sjedog čike sto igra basketa sa osnovnoskolcima 24/7

Kad mu je buduci kolega bio islamski maloljetan lik imo 30 godina

Kad mu je buduci kolega bio islamski maloljetan lik imo 30 godina
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
bolje da je otisao u IndyCar
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Verstappen’s out-lap paces were incredible. It took him 1m 40.172s & 1m 39.455s. For comparison, Russell’s out-laps were 1m 43.376s & 1m 42.258s, Hamilton's 1m 43.175s & 1m 42s.723s, Sainz's 1m 44.355s & 1m 43.136s and Leclerc’s 1m 41.737s & 1m 45.325s ()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
imaju tajne grijace u garazi pa su maxove gume bile zagrijanije nego kod ostalih
ovako nesto ocekujem mercedes da izjavi za ovo
ovako nesto ocekujem mercedes da izjavi za ovo
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
GOATSTAPPENBlejzer10 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 11:49Verstappen’s out-lap paces were incredible. It took him 1m 40.172s & 1m 39.455s. For comparison, Russell’s out-laps were 1m 43.376s & 1m 42.258s, Hamilton's 1m 43.175s & 1m 42s.723s, Sainz's 1m 44.355s & 1m 43.136s and Leclerc’s 1m 41.737s & 1m 45.325s ()
![]()
Još 24 dana
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
radujemo se šamaranju najodvratnije njuske u F1 Oconu 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nije Alpina valjda toliko luda. Ricc penzija, vrijeme je.
da je Cyril i dalje u Renaultu to bi vec bio done deal, ovako pojma nemam
ono sto je manje vise poznato je da ce Piastri voziti za McLaren iduce sezone
osim ako i on i M. Webber nisu retardirani pa su **** Alpine a nemaju nista potpisano, e to bi tek bio cirkus
ono sto je manje vise poznato je da ce Piastri voziti za McLaren iduce sezone
osim ako i on i M. Webber nisu retardirani pa su **** Alpine a nemaju nista potpisano, e to bi tek bio cirkus
Mick, Tsunoda, Latifi, Albon, Zhou...Niko od njih nema ugovor za iducu sezonu.
Ko zna kako ce se posloziti grid.
Ko zna kako ce se posloziti grid.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
ma po meni skoro svi gore navedeni ce ostati
jedina promjena bi mogla biti Sargent umjesto Latifija
jedina promjena bi mogla biti Sargent umjesto Latifija
Latifi mora ići, 3 sezone i ništa...
Mick će ostati radi imena
Ova ostala trojica bi trebali ostati...
Nažalost svi imaju istu sudbinu, od Monaca je čisti pad svih tih ekipa, a osvajaju se bodovi samo ako netko od top 5 ekipa odustane ili vozi loše kao Ricciardo...
Bottas je od Monaca samo u Kanadi uzeo 8.mjesto a do Kanade u prvih 8 trka uzeo 42 boda?! Gasly isto ništa ne može izvući iz bolida u zadnjim utrkama... Onda se tu i ovim mladima nema šta prigovoriti kad i sa dobrim rezultatima na kvalifikacijama ne mogu parirati sa tempom u utrci...
Aston Martin ima ultra loše kvalifikacije ali ima bolji race pace od ovih bottom 5 ekipa i redovno se bore za koji bod u zadnjim utrkama...
- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.