Reakcija na video:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dirljivo i prelijepo je to sto drzis do tradicije. Rahmet mu dusi, dedo bi bio ponosan na tebe.Objektivac1946 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 19:55
Ma joooj od rahmetli dede šal i kapa, vazda ih nosio na utakmice pa moram tradiciju nastaviti![]()
Lijepo je sanjati, znam, ali isto tako momak je pokazao da ce biti jedan od glavnih igraca i bit mog posta je da ga ne dajemo tek tako, jedino ako se neko bas upecao i voljan je platitiTele33 je napisao/la: ↑05 avg 2022, 22:31brate odigo lik 70min u zvanicnim utakmicama. mi bismo pravili najveći izlazni transfer lige ikad. pitaricookiech je napisao/la: ↑05 avg 2022, 21:04Sto rece neko za Ikica, mogli su ga prije 2 mjeseca dzaba dovest a i tek bi mogao ici u januaru, ako se ne varam jednom godisnje moze transfer..
Ali eto da bacim suplju i sto se toga tice, ono sto je on pokazao do sada i kakvi su nasi ciljevi ove i sljedece sezone i potencijalno sta bi mogli u evropi, bez 1,5m € ja ga ne bih pustao.![]()
Polako, nemoj trčati pred rudu( također ja koji sam odigrao kec na nas
Gospoda ne pricaju o parama. Posebno ne o tudjim parama. Mi volimo i bodrimo Sarajevo zbog sportskih uspjeha i sportske slave. Jer to je vrijednost a pare su bezvrijedne i beznacajne. Primjer,svako pamti na generaciju s kraja 70--ih /pocetka 80-ih ciji su uspjesi kulminirali osvajanjem sampionske titule. A niko ne pamti za koliko smo prodali Savica,Repcica,Susica,Pasica,Jozica ,Hadzibegica niti je to ikome bitno. Osim njima,to su njihove pare a nase je ono sto su postigli.spezial je napisao/la: ↑05 avg 2022, 21:28Pa vrijeme je i da ofanzivne igrace pocnemo naplacivati. Sad ova mlada postava ima potencijal da nam donese nevidjene pare. Ikic, Dal, pa i Nardin ako udje u formu i malo se pokaze. Tu bi izlazak u Evropu cuda cinio...cookiech je napisao/la: ↑05 avg 2022, 21:04Sto rece neko za Ikica, mogli su ga prije 2 mjeseca dzaba dovest a i tek bi mogao ici u januaru, ako se ne varam jednom godisnje moze transfer..
Ali eto da bacim suplju i sto se toga tice, ono sto je on pokazao do sada i kakvi su nasi ciljevi ove i sljedece sezone i potencijalno sta bi mogli u evropi, bez 1,5m € ja ga ne bih pustao.
Ti si momak,ozbiljan i prav !!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 avg 2022, 07:06Polako, nemoj trčati pred rudu( također ja koji sam odigrao kec na nas)
Jašta , mislim 2006 da je bila kad smo poveli i belaj nastade . Sudija sviro za njih živu glavu da izvučeŠTA_JE je napisao/la: ↑06 avg 2022, 09:31Ove treba natrpati kolko se god moze - ne štediti!
Ko se sjeca prekida dole, kalasnjikova na tribini i mrznje prema nama jer nas dozivljqvaju iskljucivo i samo kao Bosnjake. Umili su se i zacesljali ali... znam ja njih! Zato ih trpaj Sarajvo nabijaj im komplekse!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.