Can not be more accurate
Sport i TV
Re: Sport i TV
samo ih unisti njihova poslovicna nesposobnost da uvedu nove kanale na vrijeme pa usrase sve sa multiprenosima

samo je slika perverzija na logosoftu

- Blackwargreymon
- Kontakt:
Uzivanje gledati Prem na AS. Nista protiv SK, al ovo je podignuto na veci nivo. Od slike, studija, analize, ostalog videomaterijala... miljama iznad SK-a. Sad bi mi cekali Gojkaru sa prekrstenim nogama kako daje 'strucnu' analizu kola na onom pokusaja imitacije tribine.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
miki_92 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 19:37koja patetika![]()
https://sportklub.rs/blog/nebojsa-visko ... Xot5e9VlAs
Nema veze što je neko drugi to mogao, i jeste sve ove godine, za – 0. Ne evra, nego dinara, mada iako ne kapiram najbolje te stvari deluje mi isto.
Komentarišući poslednju utakmicu PL, pre par meseci, rekao sam da ostanete uz SK, da imate bar 600 miliona razloga. Pogrešio sam. Dovoljan vam je jedan. Mi – to ste vi.

miki_92 je napisao/la: ↑06 avg 2022, 19:37koja patetika![]()
https://sportklub.rs/blog/nebojsa-visko ... Xot5e9VlAs
Svaka čast Viško za komentar. Ima Sport klub i dalje konja za trku Bundesliga, NFL, Formula, Evroliga, vaša emisija, kviz Rizik. Uz vas smo

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Placite. Kad su imali sve najbolje pravili su se majmuni sa uvodjenjem i prebacivanjem top sadrzaja na Nova Sport i SK HD kanale koje nisu dali konkurenciji. Sad prebacuj bugarsku ligu na Nova Sport Premium 1 do mile volje.
Ovo za djecu je odvratno. Pa što niste pare koje ste namijenili za Premier ligu dali djeci? Što je vlasnik UM kupio Southampton, a nije izliječio djecu?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
pa dobro svemu dodje kraj,da niste bili toliko pohlepni,gasili kanale na eonu kada je se nakacimo na drugu mrezu,menjali kanale sa sk1 na skhd samo da bi morali da doplatimo za utakmicu,pa moze eon ne moze sk,pa stavite utakmicu na sk4 a korisnici imaju do sk3,pa euro 2020 na nova s koju nemamo svi ej covece i sada kao zao treba da nam bude zasto nemate vise pl,sve vam je arena uzela i euroleague ce da vam uzme pa vam ostaje da prenosite bocanje jedino ali na SK hd da mora da se doplati

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
SK je zaslužio sve što mu se desilo. Ovo kmečanje i patetika im pogotovo ne trebaju. Pogni glavu i sačekaj neka bolja vremena tj. da Vučić izgubi izbore.
41:34
I dalje ne kontam sta se desava na forumu kad su u pitanju ovi **** sa Arene i ovi drugi sk ****?
Jbt isto da posjeduju te televizije pa mjere u koga je veci.
Sjecam se da su ljudi likovali, bas ovdje na forumu, kad je sve bilo na Sport Klubu.
Pa se pisalo da ce Spanci preci na arenu, pa se ismijavali oni koji su to pisali.
Sad ovaj Irfan pise isto (manje vise) kao i oni.
Meni su se ogadili najvise zbog onog ciganluka sa novasport to im nikad nisam halalio.
I ne volim debile od komentatora sa te televizije.
Nisu ni na areni nesto puno bolji, al eto... Bolji su.
Svejedno mi je imam i jedne i druge, nabijem ih na ****.
Sjecam se da su ljudi likovali, bas ovdje na forumu, kad je sve bilo na Sport Klubu.
Pa se pisalo da ce Spanci preci na arenu, pa se ismijavali oni koji su to pisali.
Meni su se ogadili najvise zbog onog ciganluka sa novasport to im nikad nisam halalio.
Viska sam ipak smatrao klasom bar na ovim prostorima sto se tice sportskog novinarstva,ali ovo sto je potegao za bolesnu djecu je dno.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ma supci i jedni i drugiDzoni je napisao/la: ↑06 avg 2022, 22:58I dalje ne kontam sta se desava na forumu kad su u pitanju ovi **** sa Arene i ovi drugi sk ****?

Kakva je fora sa arenom i sk? Nije srednji vijek u cemu je problem preci na moju tv ako zelite arene?
Znam osobu koja ima telemach a neki dan prikljucila mtel, 11km prvu godinu i ima arene (zbog arena je prikljucio mtel). Ljudi zove nakon tri dana i pitaju je li sve ok, ima li problema, valjda se iznenadili da Bosnjo uzima mtel
Ljudi izdvajaju pare na gluposti, a kao vole sport a tesko im dati mjesecno 11km za mtel ili prikljuciti moju tv a iskljuciti telemach. Kao da im nije istekao ugovor s telemachom.
Imam privilegiju da imam tm i moju tv, ali nemam vremena za gledanje, e to je tuzno,
Arene deru smijuriju od sk-a, tako im i treba. Godinama nisu dali domacim operatorima da puste sk, karma je cudo. Arena radi cudo, citati gluposti kako ne valjaju prijenosi engleske lige i studio je apsurdno.
Znam osobu koja ima telemach a neki dan prikljucila mtel, 11km prvu godinu i ima arene (zbog arena je prikljucio mtel). Ljudi zove nakon tri dana i pitaju je li sve ok, ima li problema, valjda se iznenadili da Bosnjo uzima mtel

Ljudi izdvajaju pare na gluposti, a kao vole sport a tesko im dati mjesecno 11km za mtel ili prikljuciti moju tv a iskljuciti telemach. Kao da im nije istekao ugovor s telemachom.
Imam privilegiju da imam tm i moju tv, ali nemam vremena za gledanje, e to je tuzno,
Arene deru smijuriju od sk-a, tako im i treba. Godinama nisu dali domacim operatorima da puste sk, karma je cudo. Arena radi cudo, citati gluposti kako ne valjaju prijenosi engleske lige i studio je apsurdno.
Bgmi je počelo
13:30 Aston Villa v Everton AS2 BiH
16:00 Arsenal v Leicester AS3 BiH
16:00 Brighton v Newcastle AS3 Srbija
16:00 Man City v AFC Bournemouth AS2 Srbija
16:00 Southampton v Leeds AS4 Srbija
16:00 Wolves v Fulham AS1 Srbija
18:30 Brentford v Man Utd AS2 BiH
Od ovih tekmi na srpskoj Areni, samo Wolves - Fulham kod nas. 4/7
18:30 Milan - Udinese AS3 BiH
18:30 Sampdoria - Atalanta AS2 Srbija
20:45 Lecce - Inter AS3 BiH
20:45 Monza - Torino AS2 Srbija
2/4
17:00 Celta Vigo - Espanyol AS6 Srbija
19:00 Valladolid - Villarreal AS4 BiH
21:00 Barcelona - Rayo AS4 BiH
2/3
Za nedjelju još nije izašao raspored.

2/4
2/3
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Gledam malo komentare Srba, ogromna vecina fkt gotivi Gojka. Sad mi je jasno sto ga nikad nisu uklonili sa bitnih utakmica. Boze sacuvaj.
Isto ko Bozo Susec na hrvatskoj Areni. Ne mogu vjerovat da covjek dobija najbolje utakmice, a ima 80 godina, pola stvari ne vidi, pola mrmlja, zivi uzas.
Sto se tice hrvatske Arene i SKa, u komentatorima ih dere SK samo tako. Makar i Arena ima dobrih, meni je Franceski jucer bio ko i inace dobar, lik ne lupa glupe standardne fraze nego nesto novo saznas.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Meni je Goran Grgic najbolji komentator ako uzmemo i SK i Arenu u obzir, bilo bi lijepo da i on dodje na arenu.
Najbolji zato sto ima onaj naboj i energiju, to je meni najvaznije kod komentatora. Unese te u utakmicu. Od nasih su Baho i Spaho slicni njemu, ne pricam o strucnosti naravno.
Najbolji zato sto ima onaj naboj i energiju, to je meni najvaznije kod komentatora. Unese te u utakmicu. Od nasih su Baho i Spaho slicni njemu, ne pricam o strucnosti naravno.

ENGLEZImessilla je napisao/la: ↑07 avg 2022, 11:17Bgmi je počelo![]()
2/4
2/3
2. kolo EPL
sub AS2
12.30h Studio
13.30h Avl-Eve
15.30h Studio
16h Multi
18.30h Bre-MUN
16h Wol-Ful AS1
16h BHA-New AS1 Hr
16h Ars-Lei AS3
ned
15h Not-WHU AS2
17.30h Che-Tot AS2
pon
21h Liv-Cry AS2
ITALIJANI
sub
18.30h Mil-Udi AS3
20.45h Lec-Inter AS3
20.45h Mon-Tor AS1 Hr
ned
18.30h Fio-Cre AS3
18.30h Laz-Bol AS4
20.45h Sal-Rom AS3
pon
18.30h Ver-Nap AS
20.45h Juv-Sas AS
SPANCI
LaLiga 1. kolo
pet
21h Osa-Sev AS2
sub
19h Vll-Vil AS4
21h Bar-Ray AS4
ned
19.30h Val-Gir AS1 Hr
22h Alm-RMA AS2
pon
17.30h Ath-Mll AS
19.30h Get-ATM AS
21.3ph Bet-Elc AS
Max Allegri
Stavili nam ful-wol i bha-new, a nisu mci-bou. Vecina bi gledala city nego ove dvije utakmice. Ako vec ne mozes prenosit sve onda moras prenosit utakmice najvecih klubova. Ali barem ima multiprijenos pa mozemo vidjet sta se desava i na dvije utakmice koje ne mozemo gledat uzivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.