Registriran i jos jedna opcija pored Jankovica i Kamenara u sredini terena.
Kazu da je odlican na treningu i dosta jako brz i okretan igrac sto ce nase prilike biti odlicno.
Slusam sinoc komentare i citam forume pa narod ocekuje od nasih krilnih igraca Memije i Corluke da u europi igraju kao u premijer ligi BiH tj .dominantno kao da su ekipe u LP i Konf. kvalitete Radnika,Leotara i slicne,stvarno koliko je nas narod nogometno nepismen .
Izbacivanje Tirane i pobjeda u obe utakmice nam donosi koeficijent ja mislim preko 8 iduce godine sto je za daljni razvoj kluba ogroman ali bas ogroman uspijeh.Malo realnosti i postivanja prvo svojih igraca nebi skodilo jer kriticari zlonamjerni su karcinom drustva sto se nogometa tice.Mi moramo biti svjesni da jedna Rijeka je pala bez ispaljenog metka,da je Hajduka lani koji ima proracun preko 100mil kuna Tobol satrao u uzvratu,moramo biti svjesni da jedan Osijek koji je kraju sa ultra modernim stadionom ispada od Kazahstanske momcadi kuci i dosta drugih favorita je ispalo a nasa ekipa ima u europi skor 2 1 1 i to nesretan poraz od Sheriffa .
Pruziti podrsku protiv Tobola pa sto bude,bogatiji i kvalitetniji jesu ali 11 na 11 je pod BB.