A u Srbiji nemaju razne menadzere koji guraju svoje igrace u repku? Pa Muslin je upravo zbog tog napustio njihovu repku.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 avg 2022, 17:53Realno brate, jel bi ti dopustio da te yebavaju neki Vico i Bugarin Petev? Ok, mozda ne bi otisao za Srbiju igrati jer te veze svasta za BiH, ali priznaj da bi itekako razmislio hoces oblaciti dres dok su tu oni.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 avg 2022, 17:48Yebo vas Vladan da vas yebo vise. Pravite od lika neku legendu kluba koji vam qrac? Normalno da je pojeo gov.no sa odbijanjem nase repke. Boli me qrac sto je repka takva kakva jeste, ja je gledam prvo kao domovinu, pa onda poslije kao sport i sve sto slijedi. Znaci Vladan je izdao svoju drzavu u kojoj je rodjen i u kojoj je napravio prve fudbalske korake.
A vi si i dalje zataskavajte oči i govorite sebi lijepe reci.
Uostalom, pozeliti momku da slomi obe ruke i noge jer je otisao braniti za drugu državu, e pa ne znam stvarno, morbidnost level 100.
A Kova ako konta, da ga tamo nece yebati u glavu onda je pglu.
Mogao je jednostavno reci necu igrati za BiH dok su ti ljudi tu i gotovo. Bio bi lafcina. Ovako je hinja.
Slažem se, da sta god on uradio, poželjeti nekom da polomi ruke i sta sve ne je bolestno.