Pitari iz Zenice u Metropolu na derbi
Autoputem-zaustavnom trakom
Pa polako
svrakino1921 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 20:13
Pa polako
Pa polako
Biće da ozbiljno shvatamo izvođenje penala ili ti fuliš, pušiš.AlanSmith14 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 19:28Zašto je Alen Melunović otjeran iz kluba svojevremeno? Zato što je promašio penal.
Ne priliči to velikom i ozbiljnom klubu.
Iskreno yebe mi se sta Sarajevo radi, ali ovo je samo dokaz da nisu nista vise od mahalskog kluba i da milimetra nisu napredovali mentalitetom niti organizacijski...a imaju sigurno najvise potencijala u ligi za takvo nesto..AlanSmith14 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 19:28Zašto je Alen Melunović otjeran iz kluba svojevremeno? Zato što je promašio penal.
Ne priliči to velikom i ozbiljnom klubu.
kolezeljovac je napisao/la: ↑22 avg 2022, 21:34Zamišljam situaciju na derbiju. Penal za Sarajevo, treba da se izabere izvođač. Ono jedan drugom prebacuju hajd' ti, ne necu de ti.... I na kraju uvale Musi ili tom Abubakaru kako se već zove![]()
Harrison je napisao/la: ↑22 avg 2022, 21:46kolezeljovac je napisao/la: ↑22 avg 2022, 21:34Zamišljam situaciju na derbiju. Penal za Sarajevo, treba da se izabere izvođač. Ono jedan drugom prebacuju hajd' ti, ne necu de ti.... I na kraju uvale Musi ili tom Abubakaru kako se već zove![]()
![]()
![]()
A Abu Bakar im govori nemoj mene imam zenu i petero djece![]()
![]()
Nemoj ihsvrakino1921 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 20:13
Pa polako
Pa polako
@balorda
Firmino prekuxao nurdina naseg
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22, NazorUso i 16 gostiju.