-
let3
-
Kontakt:
Urbinato je napisao/la: ↑27 avg 2022, 01:07
Najgore je sto vrijedjaju inteligenciju navijaca. Kao mi smo bolestan narod, mi nemamo pojma i spinuju tu pricu non-stop.
Da smo vidjeli atomski fudbal, niko ne bi nista napisao, nego bukvalno nista nismo vidjeli. ja sam prvi put zazelio da Zeljo izgubi derbi, to sam cak na zeljinoj temi napisao jer sam znao da ce mu se ovim rezultatom produziti mandat.
Da narod je bolestan , pakostan, mnogi ih mrze, žele im loše, nadaju se njihovom neuspjehu itd. Baš su se uživili da su mnogo bitni
Posraše se dobro po navijačima koje dolaze i daju pare da gledaju onaj pokušaj od fudbala koji nam nude.
-
IstocnjakSaKoseva
-
Kontakt:
Postao/la IstocnjakSaKoseva » 27 avg 2022, 01:20
JugJugJug je napisao/la: ↑27 avg 2022, 01:15
IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑27 avg 2022, 01:11
Svaka cast. Da bog da nama svaka utakmica bila po 10k+ ljudi. Samo ne vrijedi ti puno kurcenje zbog jedne stvari, izracunaj 11 500 - 1500 = 10000. 10000 vas na derbiju, a nas na Posusju 9000. Opet u vasu odbranu pun je stvarno bio stadion, ko sibica, ponavljam svaka cast. Nisam ti ja jedan od onih koji ce kad je nesto dobro govorit da nije i obrnuto. Svaka cast jos jednom i da bog da svaku utakmicu u prvenstvu bilo po 10k ljudi na stadionu pa da se prepucavamo ko ima vecu posjetu u tim petocifrenim brojevima, a ne da pricamo o 4000-5000 na domacim utakmicama pa da se prepucavamo jel bilo 4000 ili 4001.
Debilcino dijelite dzaba karte, dizete euforiju 4 mjeseca sa dudicem i zvijezdama,divovima klipovima. A sad vas sa 5000 spasne na 2000 u Zenici..i u utorak na 800. Suti i poklopi se. Godinama imamo najvecu posjetu.
Ne vrijedi s tobom diskutovat o bilo cemu kad ti se rijecnik svodi na "vrijedjanje" nekoga. Zato je uzitak s Koletom i takvim rijetkim normalnim forumasima oko nečega diskutovat. Sta da ti kazem na ovo? U pravu si jbga sve. Ne znam stvarno sta osim toga da ti kazem jer mi se ne "diskutuje" s nekim za koga je normalna diskusija stran pojma. U pravu si sve druze i nastavi zivjeti u tvom nekulturnom svijetu. Zivio ti meni 100 godina i cestitke na bodu

-
JugJugJug
-
Kontakt:
Najlakse se lud praviti i kenjati. A argumenti 0. Cujemo se u utorak u 22h
-
mosarajvosa83
-
Kontakt:
Postao/la mosarajvosa83 » 27 avg 2022, 01:22
LeonProfessional je napisao/la: ↑27 avg 2022, 01:07
Jao kakav press.
Pa jel moguće šta ljudi ispričaše.
Isto dvije žene kad se sastanu pa pričaju i seru o direktoru. Ništa ne valja, oni valjaju.
Nedaj Boze da se o taktici nekoj pricalo,sistemu igre i slicno kako rekoh prije samo stranci u svim segmentima,dokazano evo 20 godina da od domacih igraca i trenera tj propaliteta nema napretka. Price tipa samo domaci mogu i slicno pricaju jer nigdje drugo nisu u stanju da rade,pa cim dovedes nekog sa strane ide hampa nakon 2 losa rezultata tipa pored domacih mi sa strane dovodimo
-
1921ferroviere
Postao/la 1921ferroviere » 27 avg 2022, 01:23
IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑27 avg 2022, 01:11
1921ferroviere je napisao/la: ↑27 avg 2022, 01:07
IstocnjakSaKoseva je napisao/la: ↑26 avg 2022, 13:51
Mitomane ko ti drma kavez? Mi se drzimo zvanicnih podataka saveza. To sto vi odokativno po slikama odredjujete koliko je ljudi na tribinama je vas problem. Vidjet ćemo sta ce delegat veceras napisati. Ako na kraju kad oduzmes 1500 bude vise nas protiv Posusja nego vas na derbiju nemate pravo vise nista za posjetu pricat
Svaka cast. Da bog da nama svaka utakmica bila po 10k+ ljudi. Samo ne vrijedi ti puno kurcenje zbog jedne stvari, izracunaj 11 500 - 1500 = 10000. 10000 vas na derbiju, a nas na Posusju 9000. Opet u vasu odbranu pun je stvarno bio stadion, ko sibica, ponavljam svaka cast. Nisam ti ja jedan od onih koji ce kad je nesto dobro govorit da nije i obrnuto. Svaka cast jos jednom i da bog da svaku utakmicu u prvenstvu bilo po 10k ljudi na stadionu pa da se prepucavamo ko ima vecu posjetu u tim petocifrenim brojevima, a ne da pricamo o 4000-5000 na domacim utakmicama pa da se prepucavamo jel bilo 4000 ili 4001.
aBd da svaki stadion ima ovoliko raje i vise!
-
IstocnjakSaKoseva
-
Kontakt:
Postao/la IstocnjakSaKoseva » 27 avg 2022, 01:23
JugJugJug je napisao/la: ↑27 avg 2022, 01:22
Ne pravim se druze lud. Evo procitaj moj odgovor na sliku izvjestaja koju je momak postavio. Lijepo sam ti napisao sve, al haman je za tebe normalna recenica visa matematika.
-
mosarajvosa83
-
Kontakt:
Postao/la mosarajvosa83 » 27 avg 2022, 01:24
Ti si totalno prolupp,vidinse da si pum adrenalina vjerovatno ti je ovo drugi derbi. Nas u Zenici nije bilo 2000 za tvoj info. Znas li sta je diskusija,cinjenice,statistika i slicno?
-
bordobijeli
-
Kontakt:
Postao/la bordobijeli » 27 avg 2022, 01:53
Stvarno ovo sto su Dudić i Mulalić pricali strašno. Ovo nisu maniri ozbiljni ljudi a kamo li trenera, izražavanje na nivou koride, vokabukar riječi nula. Uličarski maniri stvarno nije ni cudo sto Sarajevo i Zeljeznicar ne izlaze u europu. Trener treba da bude gospodin, smiren, stalozen, profesionalac a ne mahalska prića.
-
JimmyPage
-
Kontakt:
Kakav bolid moraš biti da kritikuješ ovakvu press konferenciju.
Sve što su rekli i jedan i drugi na mjestu je 100%.
Činjenica je da to tako nije samo u sportu nego u svim sferama društva. Eksperti za sve. Pekar, mesari, automehaničari postali Google doktori, inženjeri i treneri sa kontinentalnim licencama što dovoljno govori koliko smo limitirani u mozak. Svi se razumiju u beton, fluide, bakterije, kondiciju i taktiku.
Izlaganje je bilo emotivnije nego inače ali logicno zbog pritiska i emocije koju nosi derbi.
-
Lynx
-
Kontakt:
JimmyPage je napisao/la: ↑27 avg 2022, 01:53
Kakav bolid moraš biti da kritikuješ ovakvu press konferenciju.
Sve što su rekli i jedan i drugi na mjestu je 100%.
Činjenica je da to tako nije samo u sportu nego u svim sferama društva. Eksperti za sve. Pekar, mesari, automehaničari postali Google doktori, inženjeri i treneri sa kontinentalnim licencama što dovoljno govori koliko smo limitirani u mozak. Svi se razumiju u beton, fluide, bakterije, kondiciju i taktiku.
Izlaganje je bilo emotivnije nego inače ali logicno zbog pritiska i emocije koju nosi derbi.
Slažem se, ima fakat rulje po fb-u i internetu koja nije odgledala 20 kako treba utakmica i komentariše i pljuje na svaku ali isto tako fudbal nije kvantna mehanika ni nuklearna fuzija da ti treba dobar univerzitet za to… Očigledno je primjetiti da Dudić a pogotovo Mulalić nisu u formi za klubove kakvi su Željo i Sarajevo. Mulalića poštujem, neki sličan slučaj kao sa Sinišom Stevanovićem gdje živiš za Želju ali kada te taktički uzmu ekipe poput Borca i Veleža kojeg dobije Leotar, pa ne dobiješ Posušje, Rudar, Radnik kući za Ivicu itd i treba se zapitati. Drugo kod Feđe je tek početak, 4 utakmice su u lošim rezultatima ali ipak izgubiti od Igmana i ne riješiti Slobodu i nas je krivica postavke tima. I Feđa govori kako ne može svakoga dovesti a realno doveli su veoma jaka imena za PL, jedino možda Tatara što nisu uspjeli izganjati ali Džafić, Mulahusejnović, Avramovski, Drobarov, Musa…
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
FoSte95
-
Kontakt:
Ode ovo Lala

-
ElCartel11
-
Kontakt:
Postao/la ElCartel11 » 27 avg 2022, 02:26
FoSte95 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 02:22
Ode ovo Lala

A nece je proslaviti izgleda u rsu...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
harden
-
Kontakt:
Dudicevo izlaganje pecnulo internet strucnjake, realno ima pravo sta govori
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
SedrenikHz
-
Kontakt:
Postao/la SedrenikHz » 27 avg 2022, 03:29
Slavi bod keru i gledaj u ledja divu sa koševa kako si navikao godinama pozzz
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
broj6
-
Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 01:22
Jao kakav press.
Isto dvije žene kad se sastanu pa pričaju i seru o direktoru. Ništa ne valja, oni valjaju.
Nedaj Boze da se o taktici nekoj pricalo,sistemu igre i slicno kako rekoh prije samo stranci u svim segmentima,dokazano evo 20 godina da od domacih igraca i trenera tj propaliteta nema napretka. Price tipa samo domaci mogu i slicno pricaju jer nigdje drugo nisu u stanju da rade,pa cim dovedes nekog sa strane ide hampa nakon 2 losa rezultata tipa pored domacih mi sa strane dovodimo
Nadam se da si svjestan da je ovo pres konferencija i da ljudi odgovaraju na pitanja koja im se postave pa se nadovezala ova prica. Da je ko Dudica pitao kako je Musu pomjerio naprijed u drugom poluvremenu da ne dobije drugi zuti i sa Djokanovicem zatvorio Santosa, on bi mozda i objasnio, ali nije niko od strucnjaka novinara jer je njima u cilju pisati zutu stampu. A i ostavite to "mahalska prica", "kakvo izrazavanje" itd. Pogledajte nekad pres konferenciju engleske lige, npr Guardiole ili Kloppa, pogotovo u derbijima. Pa vidjet cete kako se izrazavaju i o kakvim faktorima se sve prica, psuje, izvlaci itd. Pa eto vidjeli smo Contea i Tuchela kako se zakacise prije nekoliko dana, kod nas bi odmah rekli "korida". Fudbal i emociju koju nosi je tesko opisat, a tastatura huligan je lahko biti.
-
FKSDoGroba
-
Kontakt:
Postao/la FKSDoGroba » 27 avg 2022, 03:38
ElCartel11 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 02:26
FoSte95 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 02:22
Ode ovo Lala

A nece je proslaviti izgleda u rsu...
Šteta što neće slavit titulu u genocidnoj

-
GospodinIzSarajeva
-
Kontakt:
Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 avg 2022, 03:49
broj6 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 03:31
Jao kakav press.
Nadam se da si svjestan da je ovo pres konferencija i da ljudi odgovaraju na pitanja koja im se postave pa se nadovezala ova prica. Da je ko Dudica pitao kako je Musu pomjerio naprijed u drugom poluvremenu da ne dobije drugi zuti i sa Djokanovicem zatvorio Santosa, on bi mozda i objasnio, ali nije niko od strucnjaka novinara jer je njima u cilju pisati zutu stampu. A i ostavite to "mahalska prica", "kakvo izrazavanje" itd. Pogledajte nekad pres konferenciju engleske lige, npr Guardiole ili Kloppa, pogotovo u derbijima. Pa vidjet cete kako se izrazavaju i o kakvim faktorima se sve prica, psuje, izvlaci itd. Pa eto vidjeli smo Contea i Tuchela kako se zakacise prije nekoliko dana, kod nas bi odmah rekli "korida". Fudbal i emociju koju nosi je tesko opisat, a tastatura huligan je lahko biti.
Bravo.
Ten Haag neki dan javno na televiziji nakon pobjede protiv liverpoola opsovao, i jel sad papak zbog tog ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
FKSDoGroba
-
Kontakt:
Postao/la FKSDoGroba » 27 avg 2022, 03:52
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 avg 2022, 03:49
broj6 je napisao/la: ↑27 avg 2022, 03:31
Bravo.
Ten Haag neki dan javno na televiziji nakon pobjede protiv liverpoola opsovao, i jel sad papak zbog tog ?
Bolestan narod, tuđa nesreća je naša sreća. Za udžbenike, bravo Feđa direkt u sridu.
-
Lakoste
-
Kontakt:
Mulacic i press, ovaj, onaj, more, ne more, ceraj.
-
JugJugJug
-
Kontakt:
SedrenikHz je napisao/la: ↑27 avg 2022, 03:29
Slavi bod keru i gledaj u ledja divu sa koševa kako si navikao godinama pozzz
Vidim ubila vas je 88 i 96 min. Jeste se ponadali. Xa ga das igmanu u tim minutama to se slavi. Divovi ulazu ali ne moze, dzaba. Svakako ste se provukli prvo, onaj sut hajdarevica i stilica. A de mi recitw pitari sta vi uradiste zanderbi? Osim slucajne ruke i suta Muse? I prije crvenog, kakva vam je ono ,igra'