Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Sta bolan lupate vas dvojica. Pogledajte brojku zadnjih godina na Grbavici a da ne pricam na strani. Cuj navijanje nije u modi hahahahha to nije moda..ma sta cu ja sa tobom pricati.
Ne pricaju ljudi o tome,ti si slabo koncentrisan frajer izgleda.Prvo se sam javis za rijec pa kad ti ljudi odg ti pises ma sta cu ja sa vama pricati

De se malo sredi,de se plakni malo pa dodji opet.Ajde zlato moje.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- bodribordo
- Kontakt:
Stvarno malo se saberi, prije svega svi koji imaju malo razumijevanje znaju da grupe sa balkana su propale i propadaju polako, ali sigurno.
Samo ko se drži u životu jeste Torcida i Delije po meni.
Neka gore baklje svete
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Neka gori stadion
Nek' nam sude, nek' nam prijete
Vazda spremni za svoj dom
Slovan - Zrinjski

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Iskreno niste se čuli više od 3 puta po jedno 20 sekundi.
ISTINA ZA VEDRANA!
Bukvalno. Od grotla u kojem smo bili, mi vas nismo culi nikako.
U startu utalmice malo i kad ste izjednacili, i to je to.
- FKS -
Ma slabo su brate i navijali džaba što je bio pun jug kad navija jedno 30%.A na sjeveru navijalo 90% raje.
ISTINA ZA VEDRANA!
bodribordo je napisao/la: ↑27 avg 2022, 12:52Morate shvatiti da je opao interes za navijanjem, nije to kao prije gdje je bilo furka biti navijač, oblaciti se navijački.. Danas je Petak/Subota Sloga, ostali dani neki lagani kafici uz shishu sa ice bombon, niko nece da "troši" vrijeme na "gluposti"..

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
Pa logicno da se ne cuje druga strana ako si u kopu, realno mogu odrediti samo ljudi sa istoka i zapada, jos ste vi pod krovom i 5 m od linije terena, a jug 30m i bez krova.
-
- Kontakt:
- Avanti1926
- Kontakt:
Uh, kakav izgled ograde... Svaka čast...
Momak ti je objasnio neke stvari iznad ,manijaci su uradili veoma jaku smjenu generacija I nikad definitivno nisu imali ovaj kvalitet u svemu od organizacije ,vodenja tribine ulice I slicno.31.8.2022 POSUSJE treba ispostovati ove momke koji ogromnu energiju imaju I daju sve od sebe za grupuMrkiMedo je napisao/la: ↑27 avg 2022, 16:13Objasni mi, molim te, sta sam pogresno rekao? Gdje sam spomenuo nasu “podlogu i nas smjer”?JugJugJug je napisao/la: ↑27 avg 2022, 16:03Mrki drug navijamo za isti klub ali veze ti nemas. Ne znam koliko godina imas i kolilo si blizu grupi. Ali ovo sto pises se vidi da veze nemas. Nikad jaca podloga i smjer Manijaka. Mozete kenjati po Osimi, Mulalicu, ulagacima ali nemoj da pricate nesto sto ne znate. Ako hoces bujrum u Posusije ima mjesta pa mozda i skontas sta ti pricam.MrkiMedo je napisao/la: ↑27 avg 2022, 13:56Jug i sjever za vrijeme derbija su sve osim navijackih tribina. Sinoc je na jugu bilo ljudi koje vidjam stvarno samo od derbija do derbija i eventualno utakmice sa Borcem i Zrinjskim. Vjerujem da je ista stvar na sjeveru koseva kad je derbi. To je nazalost tako. Jezgro grupe nam je malo, nemamo 1500-2000 ljudi koji furaju navijanje i taj neki stil.
I sto kazete, interes za navijanjem je opao. Kod nas se jos i drzi na nekom solidnom nivou, ali sta ce biti za 10 godina? Sad te ljudi prozivaju i sprdaju kad znaju da si aktivan na jugu, uvijek je prica sta ce ti to u zivotu, dzaba gubis vrijeme, riskiras glavu svaki vikend bla bla. Na to sve, mi nista ne radimo kako bi edukovali svoju omladinu. Dijete od 15-16 godina je vec “opasno” i ako ga ne usmjeris kako treba, postaje ti ili saban na tribini ili se izgubi sa tribine, a u oba slucaja grupa ga tu pusi.
Mozemo se raspravljati i takmiciti sa brojkama, ali je cinjenica da se navijacka scena u BiH s godinama gubi dok svugdje u Europi jaca, a ovo kod nas su sve samo bljeskovi.
Mi smo trenutno, po mom misljenju, broj 1 u drzavi i radimo super stvari kako na tribini tako i van tribine. To nije upitno uopste, ali to nema nikakve veze sa mojim postom niti sa pricom o posjeti i navijanju na derbijima i zainteresovanosti omladine za tribinu, Zelju i fks.
-
- Kontakt:
Culi su se pitari u jednom navratu, ono kad su se skinuli do pasa i pjevali "suti moj djecace", ali ih je onda Bekric ohladio!
Stentovi su poceli pucat od muke, motaj kablove, gasi struju!

Stentovi su poceli pucat od muke, motaj kablove, gasi struju!

A sa druge strane pocinje historijska proslava osvojenog boda na svom terenu sa igracem vise hahahahahah
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Quartararo, riki46 i 34 gosta.