Da i? Došli navijači iz Imotskog da gledaju 2 igrača iz Imotskog koji igraju za Široki, a Imotski koji je inače u Hrvatskoj i stavili zastavu Hrvatske na ogradu pa? Na NBA utakmicama kad igra Nurkić bude zastava Bosne i Hercegovine, pa?
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
-
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
- hordesofdevil
- Kontakt:
Sumnjam da bi u NBA dopustili bilo čiju zastavu preko službenog natpisa naziva lige. Pogotovo ne onolikih dimenzija. Ono je teški kič.Vjeverica777 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:50Da i? Došli navijači iz Imotskog da gledaju 2 igrača iz Imotskog koji igraju za Široki, a Imotski koji je inače u Hrvatskoj i stavili zastavu Hrvatske na ogradu pa? Na NBA utakmicama kad igra Nurkić bude zastava Bosne i Hercegovine, pa?
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- Bersaga
- Kontakt:

Može neko protumačiti kako hoće, ali meni je ovo baš debilno i početak utakmice sa "Daj mi majko šibicu". Stadion Grbavica je simbol odbrane grada Sarajeva, trebaju se znati neke granice.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Odnosi se na bakljadu koja je uslijedila nakon ovoga, ali kao sto i sam kazes svako moze protumaciti kako hoce
-
- Kontakt:
Naravno ali zar nije sve u državi kič. Pa na svakoj utakmici Barcelone su zastave Brazila, ArgentineAdo1922 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 19:08Sumnjam da bi u NBA dopustili bilo čiju zastavu preko službenog natpisa naziva lige. Pogotovo ne onolikih dimenzija. Ono je teški kič.Vjeverica777 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:50Da i? Došli navijači iz Imotskog da gledaju 2 igrača iz Imotskog koji igraju za Široki, a Imotski koji je inače u Hrvatskoj i stavili zastavu Hrvatske na ogradu pa? Na NBA utakmicama kad igra Nurkić bude zastava Bosne i Hercegovine, pa?
ratnu pjesmu je ok okrenuti u "to nam khurac puše majko, navijači Sarajeva"?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Kao prvo glupo poredjenje, kao drugo, vi ste prvi maznuli pjesmu koja glasi - Gdje ste sada pitari dok sarajvo umire...
jes jes, glupo poređenje, jedini argument uvijek.Ganola1921 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 19:54Kao prvo glupo poredjenje, kao drugo, vi ste prvi maznuli pjesmu koja glasi - Gdje ste sada pitari dok sarajvo umire...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Tu smo, tu smo.
- hordesofdevil
- Kontakt:
Mi smo tu al njih nema

La Banda Del Diablo !
- MocMahale444
Istina.Ganola1921 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 19:54Kao prvo glupo poredjenje, kao drugo, vi ste prvi maznuli pjesmu koja glasi - Gdje ste sada pitari dok sarajvo umire...
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
hordesofdevil je napisao/la: ↑29 avg 2022, 21:00Mi smo tu al njih nema![]()
Istina. Kad trebate branit ciglane noc pred derbi nema vas, a kad manijaci dođu u grad noc pred derbi ni tad vas nema.
Ku*cenje niz Odobasinu relevantno ku*cenju Manijaka kroz, ajde necemo reci Grbavicku, reci cemo Zagrebacku xD
Vozdra masvi ljoze pionsam!
Jest ali ljudi koji ih donesu nemaju nikakvu namjeru da Spanija bude Argentina ili BrazilVjeverica777 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 19:21Naravno ali zar nije sve u državi kič. Pa na svakoj utakmici Barcelone su zastave Brazila, ArgentineAdo1922 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 19:08Sumnjam da bi u NBA dopustili bilo čiju zastavu preko službenog natpisa naziva lige. Pogotovo ne onolikih dimenzija. Ono je teški kič.Vjeverica777 je napisao/la: ↑29 avg 2022, 18:50
Da i? Došli navijači iz Imotskog da gledaju 2 igrača iz Imotskog koji igraju za Široki, a Imotski koji je inače u Hrvatskoj i stavili zastavu Hrvatske na ogradu pa? Na NBA utakmicama kad igra Nurkić bude zastava Bosne i Hercegovine, pa?
HZČ!
Koje kurcenje. Islo se ka mjestu odakle krece korteo, gdje je i bila veca grupa. Samo jedna od ulica kojom se islo ka mjestu kretanja kortea. Manjih grupa i kretanja je bilo i iz drugih pravaca ka tom mjestu.
- FKS -
-
- Kontakt:
dobre slibe pitara al ova slika za Grbavicu je najdebilnije nesto sto s5e izbqcili u karijeri
Vise MRZITE ZELJEZNICAR, nego sto volite Sarajvo.. 

- hordesofdevil
- Kontakt:
Polako covjece, cuj dodju u grad noc pred derbiraketaspadobranom je napisao/la: ↑29 avg 2022, 21:25
Istina. Kad trebate branit ciglane noc pred derbi nema vas, a kad manijaci dođu u grad noc pred derbi ni tad vas nema.

La Banda Del Diablo !
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Napapijri i 18 gostiju.