RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Niko ne skače u živom zidu?
Ove igrače treba žestoko kazniti na ovaj način samo štete svom poslodavcu.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Sve ih treba dobro namarat, zaboli me neka stvar jel ga tjeraju ili ne, mi zbog ovoga obolismo, nek idu u kur.ac i on i i oni sa njim za ovo nezalaganje. Pic.ke su zaboravili ciji dres nose i da je ovaj klub iznad njih .
19V22
-
- Kontakt:
Za ovo neko mora odgovarati!!!!!!!!
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Spisak od pet mladih trenera, koji bi mogli da nas izvuku iz ponora prema kojem bezglavo, strmoglavo idemo. Ako koga zanima neka kaže, ne bih da budem nametljiv. 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mislim da je kraj za Amara veceras to je to ,igraci su odradili bojkot Amar je definitvno bivsi .Ovo je veceras za zatvora svi redom nema izgovora nikakvog

-
- Kontakt:
Kvakic kriv kod oba gola, pa govorite nije rupa
-
- Kontakt:
Igrace treba otjerati a podveleski skauting ostaviti. Nisu sebe igraci doveli u klub, razmisljanje na nivou djecijeg vrtica.
Odlicna transfer politika, odlican skauting, odlican trener, a najbolje od svega da i sada okosnicu ekipe cine igraci iz federalne lige.
Fedja je mozda supak, ali kad vidis kakve raspale igrace dovode, treba Fejicevu preimenovati u ulici Fedje Dudica. Sta je uspio s 80% polovnjacima.
Odlicna transfer politika, odlican skauting, odlican trener, a najbolje od svega da i sada okosnicu ekipe cine igraci iz federalne lige.
Fedja je mozda supak, ali kad vidis kakve raspale igrace dovode, treba Fejicevu preimenovati u ulici Fedje Dudica. Sta je uspio s 80% polovnjacima.
-
- Kontakt:
Amare, vakat je.
-
- Kontakt:
Ja im se svima odreda najebem matere.Ni ja nevolim OSIMA ali ako su ga bojkotovali svima odbit od plate.Jeli vrijedno izgubit ovoliki broj bodova sa lošim ekipama.I sad da se boriš za opstanak.Kakva je ovo zumra.**** vam mater svima.Klošari jedni.Skinite dresove i dajte i djeci da igraju.
I šta onda doći će neko napraviti rezultat sa Kvakićem, Dejanovićem, Pršešom, Vehabovićem, Zajimovićem, Ćosićem i kurcem kapitenom Zvonićem uz koje potencijalno pojačanje na zimu u rangu **** pantelića
-
- Kontakt:
Ako su isti igraci mogli lani i preklani, mogu i ove sezone da nas ne brukaju. Ocito je problem u Amaru. Njegova fudbalska filozofija lagano izumire i kod nas u ligi. No glave ni repa.
Eto vidjet ćemotersnakvadrat je napisao/la: ↑30 avg 2022, 20:47Ako su isti igraci mogli lani i preklani, mogu i ove sezone da nas ne brukaju. Ocito je problem u Amaru. Njegova fudbalska filozofija lagano izumire i kod nas u ligi. No glave ni repa.
Neko dovodi dinamovce i nigerijce, a neko Kvakiće, Zajimoviće i Panteliće.
Adios. Arrivederci. Au revoir. Adeus. Auf wiedersehen. Sayōnara. Do svidaniya. Annyeong. Tot ziens, Brko 

Za ovu večerašnju sramotu nema opravdanja.
Očekujem radikalne poteze od strane Uprave!
Nek se još večeras sastanu, boli me briga za njihova mimoilaženja.
Osim neka produži za Sarajevo ili Trebinje, u Mostar ne treba dolaziti.
Igračima 30% od plate!
Ovakav odnos je sramota!
Očekujem radikalne poteze od strane Uprave!
Nek se još večeras sastanu, boli me briga za njihova mimoilaženja.
Osim neka produži za Sarajevo ili Trebinje, u Mostar ne treba dolaziti.
Igračima 30% od plate!
Ovakav odnos je sramota!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.