FK Drina Zvornik
- nadoknadavremena
- Kontakt:
Re: FK Drina Zvornik
Velež je imao bolji prelazni rok bar po imenima od vas,stoga sam mišljenja da i dalje uz Budućnost ostajete glavni konkurenti za ispadanje,mada tu će se još boriti i Zrinjski i Zvijezda.....
hahah....pa i Dragan Ristić kod nas na ljeto dođe,ih to je igrač tam-vam..a ovamo na jesen igr'o k'o qrac....imena ništa ne govorenadoknadavremena je napisao/la:Velež je imao bolji prelazni rok bar po imenima od vas,stoga sam mišljenja da i dalje uz Budućnost ostajete glavni konkurenti za ispadanje,mada tu će se još boriti i Zrinjski i Zvijezda.....
Fudbaleri Drine danas otputovali na sedmodnevne pripreme u Međugorje.Planirane su utakmice sa Željom,Olimpikom i još nekim klubovima...
Na pripreme otišli:
Golmani:
1.Maksimović Goran
2.Aleksić Dragan
Odbrana
3.Sredojević Dušan
4.Šuša Đorđe
5.Prebiračević Nikola
6.Lazarević ivan
7.Mihajlović Bojan
8.Mitrović Darko
9.Vuković Dejan(Junior)
10.Jevtić Miroslav
Vezni red
11.Lazarević Nikola
12.Krezović Dalibor
13.Ćulum Danijel
14.Ninić Ivan
15.Muminović Radan
16.Savanović Miroslav
17.Zečević Nenad
18.Vasić Aleksandar
19.Mojović Nikola
20.Jaranović Jasmin
21.Vasić Radovan (Junior)
22.Đurić Slobodan (Junior)
Napad
23.Galin Miloš
24.Ležajić Igor
25.Đerić Boban (Junior)
I još jedan al' nmg se sjetim

''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Gdje ste vucici,citam ovaj spisak igraca,tanak nekako,sve neki anonimusi,ma dobro znam ja da vas to toliko ne brine,kad znate da ce te svakako ispasti.Navijat cu za vas kad budete u entitetskoj ligi,naravno da necu mnogo ocekivati,meni ce biti drago ako budete stabilan drugoligas
.

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- zvornicki klan
- Kontakt:
& ? $ % састав ? ",вас - &,а " " горе " на % " ?,% су " $ " ? у & $ $.FK Sarajevo je napisao/la:Gdje ste vucici,citam ovaj spisak igraca,tanak nekako,sve neki anonimusi,ma dobro znam ja da vas to toliko ne brine,kad znate da ce te svakako ispasti.Navijat cu za vas kad budete u entitetskoj ligi,naravno da necu mnogo ocekivati,meni ce biti drago ako budete stabilan drugoligas![]()
![]()
.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Desi se,kad neki Gijon Barceloni uzme bod,tako se desi da i Drina uzme Sarajevu,zato u Zvorniku ni boda necete uzeti.Imali ste nafake na Kosevu jer je kod nas bila kriza.zvornicki klan je napisao/la:& ? $ % састав ? ",вас - &,а " " горе " на % " ?,% су " $ " ? у & $ $.FK Sarajevo je napisao/la:Gdje ste vucici,citam ovaj spisak igraca,tanak nekako,sve neki anonimusi,ma dobro znam ja da vas to toliko ne brine,kad znate da ce te svakako ispasti.Navijat cu za vas kad budete u entitetskoj ligi,naravno da necu mnogo ocekivati,meni ce biti drago ako budete stabilan drugoligas![]()
![]()
.
- zvornicki klan
- Kontakt:
¥ "! " се те $ " ", & $ $ $ 40-60% у % " " - горе него " ? $!
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Nama ne trebaju sudije da pobjedimo neku Drinuzvornicki klan je napisao/la:¥ "! " се те $ " ", & $ $ $ 40-60% у % " " - горе него " ? $!

- kamiondzija
- Kontakt:
" " % ¥! 

- zvornicki klan
- Kontakt:
Не " се с & ?," су " ? ? " у ?.$ је ? ' ' ? је " ? $ овог " $,а уз то $ у "," $ & " " " ? " " посао $ $,стога ? по & $ - " " $ ово ".nadoknadavremena je napisao/la:Velež je imao bolji prelazni rok bar po imenima od vas,stoga sam mišljenja da i dalje uz Budućnost ostajete glavni konkurenti za ispadanje,mada tu će se još boriti i Zrinjski i Zvijezda.....
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Vi smarate,ne shvatam vas nikako,pricate o nekim ciljevima pobjedama,ovome o onome,pametujete,a kao da ne vidite tabelu.Drina je predzadnja,i on meni nasao pricati kako su oni jaki kako ce natrpati Sarajevo,vi jadnici ste u 15 kola osvojili 14 bodova,dobro osvojio si 1 bod protiv Sarajeva i sad se hvalis djaba ti 100 bodova kad ces ispasti.Mozes Real Madrid pobjediti,ali ces ispasti.Niste uopste realnikamiondzija je napisao/la:" " % ¥!

- kamiondzija
- Kontakt:
& су " " " " $,$ ' ? " спонзора &. $ се $ - " у $ поново " " " " ?.

- zvornicki klan
- Kontakt:
% - вас $ & " $ 15 $,у " се не $ ? на " " ? ? попут /,$,".FK Sarajevo je napisao/la:Vi smarate,ne shvatam vas nikako,pricate o nekim ciljevima pobjedama,ovome o onome,pametujete,a kao da ne vidite tabelu.Drina je predzadnja,i on meni nasao pricati kako su oni jaki kako ce natrpati Sarajevo,vi jadnici ste u 15 kola osvojili 14 bodova,dobro osvojio si 1 bod protiv Sarajeva i sad se hvalis djaba ti 100 bodova kad ces ispasti.Mozes Real Madrid pobjediti,ali ces ispasti.Niste uopste realnikamiondzija je napisao/la:" " % ¥!![]()
![]()
.Vasa realnost je druga liga,a realnost Sarajeva je Europa.Imat ce te cast gledati nas na TV-u.
? $ Европу $ & $,",$.
А ? - " " на & сезоне % - " " ?,јер " " " " ? $ $ $ него $ " ? $ $.....
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- molotovljev
Zasto pisete cirilicom? Usput da vas pitam je li istina da pola Zvornika navija za Partizan,a pola za Zvezdu?
To mi je rekao poznanik iz vaseg grada,a ja ga pitam pa ko onda navija za Drinu?!
Kaze zavisi..ko gostuje..
NAJLUDjE SU HORDE ZLA
To mi je rekao poznanik iz vaseg grada,a ja ga pitam pa ko onda navija za Drinu?!
NAJLUDjE SU HORDE ZLA
F.K.SARAJEVO
- zvornicki klan
- Kontakt:
molotovljev je napisao/la:Zasto pisete cirilicom? Usput da vas pitam je li istina da pola Zvornika navija za Partizan,a pola za Zvezdu?
NAJLUDjE SU HORDE ZLA
$ се $ " " $ " $ овог свог % на % " " је $ ".
? " зато % је то " " на ",а $ $ $ " & ".
$ тај " је вјероватно & $,а & " $ $ " ? " & ? $.
Јасно је $ у " " & $ " за $ " ",? $ је " о " ? & & " ' за $,а " & " $ " су ? у $ " ? су " за $.
А на & & " " ? " него $ ? " Сарајева.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- kamiondzija
- Kontakt:
Зато % је то % " " ? ' ' је ",а " " $ не ' " ' $ " " ",а & " ' $ " " $ " ?.molotovljev je napisao/la:Zasto pisete cirilicom? Usput da vas pitam je li istina da pola Zvornika navija za Partizan,a pola za Zvezdu?
NAJLUDjE SU HORDE ZLA
А то $ сте ? па то је " у ?,јер ' ? " групе,& ' је ? о " $ а $ је ? " ? се " " ? жртву.
- molotovljev
OK..Hvalazvornicki klan je napisao/la:molotovljev je napisao/la:Zasto pisete cirilicom? Usput da vas pitam je li istina da pola Zvornika navija za Partizan,a pola za Zvezdu?
NAJLUDjE SU HORDE ZLA
$ се $ " " $ " $ овог свог % на % " " је $ ".
? " зато % је то " " на ",а $ $ $ " & ".
$ тај " је вјероватно & $,а & " $ $ " ? " & ? $.
Јасно је $ у " " & $ " за $ " ",? $ је " о " ? & & " ' за $,а " & " $ " су ? у $ " ? су " за $.
А на & & " " ? " него $ ? " Сарајева.

F.K.SARAJEVO
Opet ovajFK Sarajevo je napisao/la:Gdje ste vucici,citam ovaj spisak igraca,tanak nekako,sve neki anonimusi,ma dobro znam ja da vas to toliko ne brine,kad znate da ce te svakako ispasti.Navijat cu za vas kad budete u entitetskoj ligi,naravno da necu mnogo ocekivati,meni ce biti drago ako budete stabilan drugoligas![]()
![]()
.

- zvornicki klan
- Kontakt:
Па $ " " $ " " ? % " " $ % на ' $ су " " оно 600 $ ".$ су ' $ $ " $ је $ у " ," ".А % се спонзора " " % $ - то у ? $ $,& $ " су " ?,$ $ ' " ",% $ се $ " зар " & & - & ¥ & $ за $ ".& су " " " " $,$ ' ? " спонзора &. $ се $ - " у $ поново " " " " ?.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- kamiondzija
- Kontakt:
& ' се " $ је у ' $ $ је ? & $ ? у тежој " него $," се $ ' $ " ? " у $ ? ? &,а $ су " ? $ ', стога ? $ " " $ у ? не траже - $ те " - " " $ се $ у " " $ у ? " ' то & - " " - ".....zvornicki klan je napisao/la:Па $ " " $ " " ? % " " $ % на ' $ су " " оно 600 $ ".$ су ' $ $ " $ је $ у " ," ".А % се спонзора " " % $ - то у ? $ $,& $ " су " ?,$ $ ' " ",% $ се $ " зар " & & - & ¥ & $ за $ ".& су " " " " $,$ ' ? " спонзора &. $ се $ - " у $ поново " " " " ?.
Ma kakva crna imena, znaju ove naše igrače koliko znam i ja njihove, pusti toComyZV je napisao/la:hahah....pa i Dragan Ristić kod nas na ljeto dođe,ih to je igrač tam-vam..a ovamo na jesen igr'o k'o qrac....imena ništa ne govore
Kad i jedan naš klub bude imao uslove kao "neki" Gion onda nešto pričaj ovako nemoj da porediš klubove koji nisu ni primać našim!FK Sarajevo je napisao/la:Desi se,kad neki Gijon Barceloni uzme bod,tako se desi da i Drina uzme Sarajevu,zato u Zvorniku ni boda necete uzeti.Imali ste nafake na Kosevu jer je kod nas bila kriza.
kako ko, molotovljev, kako ko, uglavnom 1 % za Drinu...molotovljev je napisao/la:Zasto pisete cirilicom? Usput da vas pitam je li istina da pola Zvornika navija za Partizan,a pola za Zvezdu?
NAJLUDjE SU HORDE ZLA
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.