Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Harvey Elliot lafo diamond. Lik je Rijad Kobiljar rodjen u Engleksoj doslovno. 
Elliott je drugi najbolji igrač Liverpoola ove sezone, jedan loš meč to ne mijenja.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Slažem se. Još da progledaš.
Brat
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nakon ocajnog starta -5 iza Citya, sto je na kraju jedino bitno.
Jesmo kurceve srece konacno City prosipa bodove i bas te sezone mi odlucimo prosipat tri puta vise ubjedljivo najbaksuzniji klub svijeta kad je liga u pitanju.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma biće bolje. Dok Jota i Nunez opet uhvate ritam, Arthur skupa sa njima, stiže i Thiago, ubrzo Konate...
Žao mi je samo Ramsaya i ne znam šta je sa tim likom, treba nam hitno rotacija Trentu, ono sa Milnerom postaje provala.
Žao mi je samo Ramsaya i ne znam šta je sa tim likom, treba nam hitno rotacija Trentu, ono sa Milnerom postaje provala.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Imamo tezak raspored u iducih 5 tekmi, samo da Thiago bude zdrav, po svemu prikazanom do sad on je jedini moze igrati LCM kod nas I da to na nesto lici.
Moraju bas brzo uhvatiti ritam
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Da smo šest od šest, bio bi i City.
Sad ide **** raspored, Liga prvaka, a u narednih pet ligaških mečeva igramo protiv Arsenala, Chelseaja i City. Strah me i pomisliti šta će veza Cityja uraditi našoj vezoj.
Sad ide **** raspored, Liga prvaka, a u narednih pet ligaških mečeva igramo protiv Arsenala, Chelseaja i City. Strah me i pomisliti šta će veza Cityja uraditi našoj vezoj.
Keita i Ox nisu registrovani za CL squad, drugi dio registracija moguc u januaru. Tuzan kraj za obojicu.
Taman da ga vidimo ovu sezonu. Danas gol.
Gvinejska ubleha nije registrovana za LP? Hvala Bogu, i ako kad zaigra koju minutu u što sumnjam bar nećemo gledati novo pickasto ponašanje u CL utakmicama.
Hajmo ovako realno sagledati, jel se taj lik ima i po čemu pozitivnom pamtiti? Ox bome ima, ovaj...
Hajmo ovako realno sagledati, jel se taj lik ima i po čemu pozitivnom pamtiti? Ox bome ima, ovaj...
Kad neko spomene Keitu, prvo se sjetim prve utakmice protiv Reala u Madridu kad ga je Klopp izveo prije poluvremena.
Vjerujem da tu nije zajebao da bi i uzeli Ligu prvaka nekako kasnije. Ali Keita je rekao ne može!
Vjerujem da tu nije zajebao da bi i uzeli Ligu prvaka nekako kasnije. Ali Keita je rekao ne može!
Protiv Reala me vala tada više Gini iznervirao.
I Klopp što mu je Thiago počinjao sa klupe
I Klopp što mu je Thiago počinjao sa klupe
Nije mi Klopp nekad jasan. On je sa Keitom u čudnim odnosima, hoće da uspije i onda ga samo gura i ne vidi da je loš.
Kao ja na menadžeru kad se zaljubim u nekog igrača i forsiram ga, unatoč tome što je loš.
Bože...
Imao je Keita par pozitivnih momenata, nekoliko veoma dobrih utakmica, ali gotovo uvijek je povrijeđen i znao je zakazati kad treba najviše. A ovo ljeto mi se smucio sa pričama o novom ugovoru. Stvarno mi je mrzak postao.
Kao ja na menadžeru kad se zaljubim u nekog igrača i forsiram ga, unatoč tome što je loš.
Bože...
Imao je Keita par pozitivnih momenata, nekoliko veoma dobrih utakmica, ali gotovo uvijek je povrijeđen i znao je zakazati kad treba najviše. A ovo ljeto mi se smucio sa pričama o novom ugovoru. Stvarno mi je mrzak postao.
Fazon s Keitom i tim forsiranjem je sto kad uhvati formu i uveze nekoliko utakmica ima nerealne brojke uz Thiaga nas daleko najbolji veznjak. Po baksuzluku bas se nadje da je on i jedini sposoban da se rotira na toj poziciji LCM gdje nam svi ostali veznjaci igraju ko pogubljeni. Kad je zdrav bar jedan to je za nas veliki bonus ali eto izgleda da se ne da spojit dva dobra.
One kiss is all it takes
Gori objava, gore dresovi. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"