Bolje ti je da ne gledaš, ovaj odron od meča je nešto najgore što sam gledao na ovom Eurobasketu.
Eurobasket 2022
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket 2022
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne sjecam se da sam nesto gore od sporta gledao od ove utakmice Hrvatska Estonija a napominjem da pratim utakmice Grcke lige

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- NerminFatic
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Znaš koliko je sati kad im je drvo Matković najbolji.
Još evo vise da izgube od Estonije
Još evo vise da izgube od Estonije

Koševo Zapad
Kakva razlika izmedju ovog meca i recimo juce BiH - Slo

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Shategabri
- Kontakt:
Estonci ne mogu da dobace do koša, Hrvati ne znaju

Koševo Zapad
A i ovo je pomalo smjesno koliko svi pokusavaju da prave pririsak na suce,evo Simon se hvata za glavu kako nije faul i onda pogledas snimak i vidis da bukvalno nigdje nije postojao.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- kraljttbvb
- Kontakt:
- Svetislave, Svetislave, dođi nam do klupe, da ti doktor i profesor stave ga u dupe.
Sad u grobu, sad u grobu, prevrće se Duda, Svetislave, selektore, poližeš nam muda

Malo se zaigrao Teodosicev burazer, pa pjeva neke pjesmice

A jest im krivo sto je prekrizio Tea, pa nije smak svijeta...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Kako je objektivan ovaj hrvatski komentator na SK za razliku od Ahmetovica
Gdje je to pisao?kraljttbvb je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:04- Svetislave, Svetislave, dođi nam do klupe, da ti doktor i profesor stave ga u dupe.
Sad u grobu, sad u grobu, prevrće se Duda, Svetislave, selektore, poližeš nam muda![]()
![]()
Malo se zaigrao Teodosicev burazer, pa pjeva neke pjesmice![]()

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Trebinjac94
- Kontakt:
Kakav debil, a nije ni čudno čim pjeva pjesmice. Po meni najbolja stvar koju je Kari uradio od kada je na klupi je ta što je otpisao Tea, plus je imao sreće da se Bjelica povrijedi pa ni njega nije poveo na prvenstvo.kraljttbvb je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:04- Svetislave, Svetislave, dođi nam do klupe, da ti doktor i profesor stave ga u dupe.
Sad u grobu, sad u grobu, prevrće se Duda, Svetislave, selektore, poližeš nam muda![]()
![]()
Blue Train
- akisarajevo92
- Kontakt:
dachodachoni je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:12Kako je objektivan ovaj hrvatski komentator na SK za razliku od Ahmetovica
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Doktorakisarajevo92 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:18dachodachoni je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:12Kako je objektivan ovaj hrvatski komentator na SK za razliku od Ahmetovica

Ovog su pokrali na onom kvizu jelde
- akisarajevo92
- Kontakt:
da, Marin Mrduljas poznatiji kao "Babo"dachodachoni je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:23Doktorakisarajevo92 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:18dachodachoni je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:12Kako je objektivan ovaj hrvatski komentator na SK za razliku od Ahmetovica![]()
Ovog su pokrali na onom kvizu jelde

Don't believe the hype.
Reko sam jucer steta sto sudije unistavaju al bukvalno unista aju jedno odlicno prvenstvo..gledo sam svasta, al ovako sudjenje u ovoj kolicini i kontonuitetu zaista nisam..alan_kardec je napisao/la: ↑05 sep 2022, 14:04Kakav lud dan juče na EB, za nepovjerovati![]()
Prije svega, čestitke reprezentaciji BiH na velikoj pobjedi nad evropskim prvacimaBaš dobra timska košarka bh repke, šut je radio kad je bilo najpotrebnije... Dobra utakmica puna preokreta.... Dončić nedorečen, nekako prenervozan, a Slovenci generalno prepotentni kao da su drim tim, u najmanju ruku.
Belgijanci šokirali svjetske prvake Špance, Gruzini nakon dva produžetka dobili Tursku. Njemci nakon dva produžetka dobili Litvaniju, Crnogorci tek u zadnjoj četvrtini slomili Vezenkova, a Francuska tek u samom finišu pobijedila totalnog autsajdera Mađarsku.
Odličan turnir, bar za sada, šteta što moram ganjati strimove po netu. Još da su sudije i organizacija utakmica na nekom pristojnom nivou, bio bi to vjerovatno najbolji EB u istoriji, a i ovako nije daleko od toga, tek je počelo.
Utisak dana ipak Omer Onan![]()
Ne ulazeći u to šta se sve dešavalo nakon tekme u Tbilisiju jer nigdje i ne postoji snimak te navodne situacije, ali da yebeni Omer Onan koji je sve značajno što je napravio u reprezentativnoj karijeri, napravio zahvaljujući smrdaljima iz FIBA, muljanjima i sudijskim krađama, sad se žali istoj toj FIBA, prijeti nekim istupanjima....![]()
![]()
![]()
komedija
Ironija života, ništa drugo.
Ataman sa punim pravom pobudalio na sudije u produžetku, za onaj faul Osmana ja mislim da ni selektor Gruzije ne bi pokazao namjernu...![]()
Još jednom, sudije su kritične!![]()
Ajd vidjo sam da oproste neke korake sa 2.5 korka nekoj zvijezdi jednom na tekmi...al da recimo Janisu ili Doncicu oprastaju po 5/6 puta na utakmici pa stvarno sramota..
Onda kriteriji je otprilike, tim A sjekire po rukama NISTA, timu B svaki kontakt je faul u napadu
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Bas los dan na eurobasketu danas.Kakvi su im to sesiri bili pa su ovakve grupe napravili
- kraljttbvb
- Kontakt:
https://sp.ort1.****/**/kosa ... m-a-790304marconato je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:14Gdje je to pisao?kraljttbvb je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:04- Svetislave, Svetislave, dođi nam do klupe, da ti doktor i profesor stave ga u dupe.
![]()
A jest im krivo sto je prekrizio Tea, pa nije smak svijeta...![]()
Samo izbrisi tacku izmedju sp i ort...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mene Grčka uopšte nije oduševila, previše ovise o Giannisu i Ntorseyu, nema neke timske igre kao recimo kod Srbije, gdje vidiš protok lopte i ideju u napadu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.