Hajradinovic i Rahmanovic su bolji igrace od Danilovica i Cimirota i opet nisu dobili poziv redi nacijonalnog kljuca... A naravno su Mujakic i Zolotic bolji igrace od Kovacevica i Milicevica
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Kao što si ti naravno najnepismeniji član foruma ikad.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
To je tacno. Ali u reprezentaciju BiH ne dobijaju pozive iskljucivo najbolji igraci odnosno oni koji su to najvise zasluzili. Sama cinjenica da je Danilovic vec godinu dana standardan reprezentativac je za Haga.
A sto se tice stopera. Da se ne lazemo. Radeljic zasluzio da se nadje na spisku i prije Zolotica, a kamoli Serbecica.
Ivajlo zna.

@igrajlopte 🐦
Mogu oni gurati na silu koga god zele, na kraju se ipak kvalitet pokaze. Najnoviji primjer je Dedic. Likovi ga jednom u U21 pogledali i odma kao los je. Kao Todorovic, Susic itd bolji. Isto je bilo s Anelom i Dennisom. Znas i sam sta su neznalice na pocetku pisale. Uglavnom dijaspora i dalje redovno izvlaci ovu reprezentaciju. A vec su na putu 3-4 nova koji ce kroz koju godinu pojacati reprezentaciju.ReX je napisao/la: ↑26 sep 2022, 08:53To je tacno. Ali u reprezentaciju BiH ne dobijaju pozive iskljucivo najbolji igraci odnosno oni koji su to najvise zasluzili. Sama cinjenica da je Danilovic vec godinu dana standardan reprezentativac je za Haga.
A sto se tice stopera. Da se ne lazemo. Radeljic zasluzio da se nadje na spisku i prije Zolotica, a kamoli Serbecica.
Ivajlo zna.![]()

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Joj kad ljudi navale da se prosipaju pa ne popuštaju. 
Spominju da su neki tamo bolji od ovamo nekih a ne postoji ni pola argumenta za to.
Evo po čemu su Mujakic i Zolotic bolji od Milicevica i Kovačevića?
Pa samo ove sezone su i Kovačević i Milicevic odigrali duplo više utakmica nego ta dvojica koje spominjete a uz to su reprezentativci koji su standardno na spisku u zadnje vrijeme...i sta sad, zamijeni standardne koji su dali neki doprinos za tamo neke koji su možda, ali mozda za zehru bolji...i to u najvažnijim utakmicama. Da Bog sacuva.
Složio bih se s @Rexom da Radeljic zaslužuje poziv prije Mujakica i Zolotica s tim da Zolotica treba pratiti i probati u prijateljskim ako bude standardan u portugalskoj ligi.
Sto se tice Serbecica vjerujem da je dobio poziv jer je mladji i desnjak i kao takav najslicniji Ahmedhodzicu...Zbog toga mu je dao prednost u odnosu na ljevake Radeljica, Zolotica, Mujakica...ali ne možemo znati. Sve je to u 5 deka i džaba glave razbijate oko nebitnih stvari.

Spominju da su neki tamo bolji od ovamo nekih a ne postoji ni pola argumenta za to.
Pa samo ove sezone su i Kovačević i Milicevic odigrali duplo više utakmica nego ta dvojica koje spominjete a uz to su reprezentativci koji su standardno na spisku u zadnje vrijeme...i sta sad, zamijeni standardne koji su dali neki doprinos za tamo neke koji su možda, ali mozda za zehru bolji...i to u najvažnijim utakmicama. Da Bog sacuva.
Složio bih se s @Rexom da Radeljic zaslužuje poziv prije Mujakica i Zolotica s tim da Zolotica treba pratiti i probati u prijateljskim ako bude standardan u portugalskoj ligi.
Sto se tice Serbecica vjerujem da je dobio poziv jer je mladji i desnjak i kao takav najslicniji Ahmedhodzicu...Zbog toga mu je dao prednost u odnosu na ljevake Radeljica, Zolotica, Mujakica...ali ne možemo znati. Sve je to u 5 deka i džaba glave razbijate oko nebitnih stvari.
Odgovore na to zašto je u reprezentaciji Danilović ili zašto u reprezentaciji nema Radeljića ili Barišića treba potražiti u agencijama koje zastupaju igrače.
Tačnije agencija koja zastupa Danilovića je ista agencija koja zastupa i "lijevog štopera" Sinišu Saničanina. Iako ja ništa nemam protiv Saničanina, često ga i hvalim, ali situacija je takva da daje bar osnov za sumnju.
Naime, njihova agencija je "SPORTS CLEAN". U toj agenciji je menadžer kum Vice Zeljkovića. Gospodin se zove Marko Miličić, ako ne znate ko je to je onaj gospodin što je skoro na svakoj slici sa Vicom (elegantno popunjeni gospodin).
Zašto bi on pravio konkurenciju svom igraču u reprezentaciji? I što ba ne bi pozvali i njegovog Danilovića, fin je dečko, šta fali?!
Tačnije agencija koja zastupa Danilovića je ista agencija koja zastupa i "lijevog štopera" Sinišu Saničanina. Iako ja ništa nemam protiv Saničanina, često ga i hvalim, ali situacija je takva da daje bar osnov za sumnju.
Naime, njihova agencija je "SPORTS CLEAN". U toj agenciji je menadžer kum Vice Zeljkovića. Gospodin se zove Marko Miličić, ako ne znate ko je to je onaj gospodin što je skoro na svakoj slici sa Vicom (elegantno popunjeni gospodin).
Zašto bi on pravio konkurenciju svom igraču u reprezentaciji? I što ba ne bi pozvali i njegovog Danilovića, fin je dečko, šta fali?!

Sanicanin nema veze s Vicom i Petevom jer je prije obojice došao u reprezentaciju, zasluženo. A zasluženo je i danas njen član.
Sutra kad ne bude zaslužio poziv a dobije ga, tada ćemo ga dovoditi u vezu Vicom
Sto se tice Danilovica tu je sve jasno kao dan.
Barisic nije zaslužio poziv...Radeljica treba pratiti i pozvati za prijateljske ako budu kakve do kraja godine.
Sutra kad ne bude zaslužio poziv a dobije ga, tada ćemo ga dovoditi u vezu Vicom

Barisic nije zaslužio poziv...Radeljica treba pratiti i pozvati za prijateljske ako budu kakve do kraja godine.
Pa i napisao sam da mi je Saničanin OK, a i da ga hvalim. Pročitaj šta sam napisao na njegovoj temi prije par dana.hurem je napisao/la: ↑26 sep 2022, 09:46Sanicanin nema veze s Vicom i Petevom jer je prije obojice došao u reprezentaciju, zasluženo. A zasluženo je i danas njen član.
Nije problem što je on tu, niti sam ja to problematizirao, problem je što mu nema konkurencije.

Nemoj voditi priču u pogrešnom smijeru.

Ma nisam ti ni spočitavao ništa, zato sam stavio smiješak.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑26 sep 2022, 09:55Pa i napisao sam da mi je Saničanin OK, a i da ga hvalim. Pročitaj šta sam napisao na njegovoj temi prije par dana.hurem je napisao/la: ↑26 sep 2022, 09:46Sanicanin nema veze s Vicom i Petevom jer je prije obojice došao u reprezentaciju, zasluženo. A zasluženo je i danas njen član.
Nije problem što je on tu, niti sam ja to problematizirao, problem je što mu nema konkurencije.![]()
Nemoj voditi priču u pogrešnom smijeru.![]()
Vrlo dobro sam pročitao sta si napisao za Sanicanina i tu se slažemo.
hurem je napisao/la: ↑26 sep 2022, 09:56Ma nisam ti ni spočitavao ništa, zato sam stavio smiješak.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑26 sep 2022, 09:55Pa i napisao sam da mi je Saničanin OK, a i da ga hvalim. Pročitaj šta sam napisao na njegovoj temi prije par dana.hurem je napisao/la: ↑26 sep 2022, 09:46Sanicanin nema veze s Vicom i Petevom jer je prije obojice došao u reprezentaciju, zasluženo. A zasluženo je i danas njen član.
Nije problem što je on tu, niti sam ja to problematizirao, problem je što mu nema konkurencije.![]()
Nemoj voditi priču u pogrešnom smijeru.![]()
Vrlo dobro sam pročitao sta si napisao za Sanicanina i tu se slažemo.

Neka on dovodi igrače, ali poput Filipa Kostića. I onda nemamo nikakav problem.

Meni je samo problematično da neko zbog svog igrača sprečava pozive drugima, npr. treba agresivnije krenuti i na Husića i Gigovića. Do sledećeg ciklusa trebamo naći bar još nekoliko igrača koji mogu pomoći ekipi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Danilovic ce da predvodi repku kao kapiten u Rusiji u novembru. 

Standardan na golu. Njegovi treci na tabeli u drugoj ligi. Treba ga pratiti, ko zna..

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 26 sep 2022, 11:58, ukupno mijenjano 2 puta.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Čuj to, čak 3-4 nova imena?? Ne lici mi to baš na Vicu njegov menadzment i logistikuMaestro je napisao/la: ↑26 sep 2022, 09:22Mogu oni gurati na silu koga god zele, na kraju se ipak kvalitet pokaze. Najnoviji primjer je Dedic. Likovi ga jednom u U21 pogledali i odma kao los je. Kao Todorovic, Susic itd bolji. Isto je bilo s Anelom i Dennisom. Znas i sam sta su neznalice na pocetku pisale. Uglavnom dijaspora i dalje redovno izvlaci ovu reprezentaciju. A vec su na putu 3-4 nova koji ce kroz koju godinu pojacati reprezentaciju.ReX je napisao/la: ↑26 sep 2022, 08:53To je tacno. Ali u reprezentaciju BiH ne dobijaju pozive iskljucivo najbolji igraci odnosno oni koji su to najvise zasluzili. Sama cinjenica da je Danilovic vec godinu dana standardan reprezentativac je za Haga.
Ivajlo zna.![]()
![]()
Daj imena druze, ako je to pod nazivom 'strogo povjerljivo', javi u PP bar...ocito znas nešto više
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Mrš u kavezuMoodyHank je napisao/la: ↑26 sep 2022, 08:45Kao što si ti naravno najnepismeniji član foruma ikad.
Volim Sarajevo, al cuj Rahmanovic i Mujakic, samo jos Tatara da neko spomene 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Cisto sumnjam da je ijedan forumas pogledao ijednu tekmu ovih lijevih igraca tipa Zolotic, Mujakic, pa da tako mogu tvrditi da je neko ko nije pozvan bolji od nekog ko je pozvan. 

Bolje pozivati Mujakica koji je mladji i što igra u bolju ligu nego Milicevica koji je odje.bo nas zbog Hrvatske. Lik je preko menadzera došo u reprezentaciji. Danilovic igra u drugu Portugalsku ligu, pametnje bi bilo Rahmanovica ili Zolotica pozivati umjesto njega.
Čak i u rečenici od tri riječi ti pogriješiš.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Šerbecic je bio rezerva od Dupovca u Sarajevo jedno vrijeme, a Dupovac je završio u Konjic. Mujakic je otišao iz Sarajeva i Sarajevo ima puno problema u odbrani. Još igra u Tursku ligu koja je realno jaca liga od Norveške, a naravno je Mujakic jaci igrać od Milicevica i Šerbecica.hurem je napisao/la: ↑26 sep 2022, 09:30Joj kad ljudi navale da se prosipaju pa ne popuštaju.