FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dudic je došao u nevrijeme kod nas , kad je trebalo čupati vaditi se nakon lose sezone, nije se snašao i tjt. Nama treba neko sa ogromnim autoritetom a takvih je nažalost premalo. Jedino Hadžibegic i Šušić to imaju i iskustvo i autoritet, ne treba nam Murinjo i Conte da smišljaju taktike, samo 2 3 akcije Al da se ispuštaju, dudic očigledno ne moze da prenese na igrače skoro pa ništa jer nema iskustva vodjenja kluba pod pritiskom.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ima svaki 3+ odmah da ti kazem.bodi123 je napisao/la: ↑30 sep 2022, 17:18Muftić, Drina, Kosorić, Malić, Vego, Beca, Mekić, Subašić, Bekrić, Hodžić, Gasal, Dženis, Haračić itd itdajdohordas je napisao/la: ↑30 sep 2022, 17:12Kakvih ba 800 KM sta vam je, ljudi namjenski pukli tu priču da skinu pritisak sa sebe i vi se uhvatili toga. I sam Misimović je neki dan izjavio da je tu nova garnitura ljudi i da posluju normalno. Stvarno mislite da će Cocalić, Santos, Amoah i još par njih igrati za siću ?
To naravno nije opravdanje za nas i naše loše rezultate ali bezveze se povlači ta priča.
Bio sam za Feđu maximalno do danas,ali pun mi je više qrac svih njih. Yebote hljeb svaki vikend nam se poseru po glavama, stid me bude vani izać.
Svaki vikend kao popishan budem zbog 11 mentalnih patuljaka i retarda kojima je uspjeh najveći u karijeri igranje za Sarajevo i jos za to dobiju pare. Mrš !!!
Pročitaj ova imena a ovo su sve standardni igrači, kad ih sve sabereš nemaju platu ko panjčuga Nardin Mulahusejnović. Ni jedan od ovih nema više od 1500 KM.
-
- Kontakt:
Jaoooo Letic,Sisic,Guzina,Handzic,plus nemaju redovna primanjaholyman je napisao/la: ↑30 sep 2022, 18:17Husref, chetinko, sablic, vasoski, svi su doktori nauka za ovog. Naravno ne bih volio povratak nijednog od navedenih.Sanchez1987 je napisao/la: ↑30 sep 2022, 18:13Jedan je Husro![]()
Gladne i bose je tjerao da uzimaju duplu![]()
Samo da se prisjetimo s kakvom ekipom su pomenuti ganjali i osvajali titule, u ovom slucaju primjer husrefove ekipe:
![]()

Postaje prestrašno u kako jadnu ekipu smo se pretvorili i to ne mislim samo na trenutnu ekipu, nego uopšteno na sve u klubu u zadnjih godinu i po.
Sarajevo trenutno protiv svih ekipa iz vrha, osim Borca, ima ogromne nizove bez pobjede u PLBiH:
- Veleža nismo pobijedili 7 utakmica, od novembra 2019.
- Tuzla City nismo pobijedili 7 utakmica, od augusta 2020.
- Zrinjskog nismo pobijedili 6 utakmica, od oktobra 2020.
- Široki Brijeg nismo pobijedili 4 utakmice, od aprila 2021.
- Željezničar nismo pobijedili 3 utakmice, od septembra 2021.
Sva sreća pa smo dobili Borca na početku sezone, jer i s njima smo imali niz od 6 utakmica i post od septembra 2020. godine.
U zadnje dvije sezone protiv ovih 6 ekipa imamo DVIJE pobjede iz DVADESET PET utakmica. Ona Sablićeva protiv Željezničara lani i ova protiv Borca ove godine.
Uz dužno poštovanje Slogi, Posušju, Leotaru, Slobodi i drugim klubovima iz "donjeg doma", ali nismo mi taj tang ekipa da se zadovoljavamo bodovima u međusobnim utakmicama s njima, a u isto vrijeme protiv ekipa koje su aspiranti na gornji dio tabele imamo 2 pobjede u posljednjih 25 utakmica, odnosno u posljednjih sezonu/godinu i po.
SRAMOTA !!!
Sarajevo trenutno protiv svih ekipa iz vrha, osim Borca, ima ogromne nizove bez pobjede u PLBiH:
Sva sreća pa smo dobili Borca na početku sezone, jer i s njima smo imali niz od 6 utakmica i post od septembra 2020. godine.
U zadnje dvije sezone protiv ovih 6 ekipa imamo DVIJE pobjede iz DVADESET PET utakmica. Ona Sablićeva protiv Željezničara lani i ova protiv Borca ove godine.
Uz dužno poštovanje Slogi, Posušju, Leotaru, Slobodi i drugim klubovima iz "donjeg doma", ali nismo mi taj tang ekipa da se zadovoljavamo bodovima u međusobnim utakmicama s njima, a u isto vrijeme protiv ekipa koje su aspiranti na gornji dio tabele imamo 2 pobjede u posljednjih 25 utakmica, odnosno u posljednjih sezonu/godinu i po.
SRAMOTA !!!
Ma ovi peru pare. Nikakve kazne za igrače do sada.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- ElCartel11
- Kontakt:
Kazem ja da od fudbala nema ovdje vajde.
Dzabe mi dovodimo koga god hocemo kad kod nas ne pokažu ni 50% svog znanja
Nardin prije 3 sezone prvi strijelac slovenske lige kod nas izgleda kao amater. Ko da si stopera dao u napad.
Catakovic koji je u slovackoj igrao zaista dobro kod nas na klupi pošto isto nikakve koristi nema od njega.
Drobarov lani u najboljih 11 bugarske lige bez i jedne povrede. Dodje lik kod nas odmah se povrijedi i ovo sto igra za sad je toplo hladno.
Suljic odlican u madjarskoj ligi, kasnije i u slovenskoj u Olimpiji. Evo ga kod nas ko amater. Statistika mu 0 od 0.
Dzafic lani medju glavnim igracima TC i opcenito medju top 5 u ligi po učinku. Kod nas lik neprepoznatljiv.
Nardin prije 3 sezone prvi strijelac slovenske lige kod nas izgleda kao amater. Ko da si stopera dao u napad.
Catakovic koji je u slovackoj igrao zaista dobro kod nas na klupi pošto isto nikakve koristi nema od njega.
Drobarov lani u najboljih 11 bugarske lige bez i jedne povrede. Dodje lik kod nas odmah se povrijedi i ovo sto igra za sad je toplo hladno.
Suljic odlican u madjarskoj ligi, kasnije i u slovenskoj u Olimpiji. Evo ga kod nas ko amater. Statistika mu 0 od 0.
Dzafic lani medju glavnim igracima TC i opcenito medju top 5 u ligi po učinku. Kod nas lik neprepoznatljiv.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
I da je tako, sa sposobnim ljudima i ovim budžetom bi bez problema pravio dobre rezultate. Fazon je sto to ovdje raja skonta tek kad je belaj, isto kao i sa Sabrinom na koju se svrshavalo ovdje. Ne može zena biti na čelu nekog ozbiljnog kluba da zemlja gori, eto mi pametni, ostali budale.
Treba nama jos par godina da se ovaj luzerski mentalitet ispere. Sad da dovedes Bellinghama kod nas bi izgledao kao prevara.Rashid je napisao/la: ↑30 sep 2022, 18:27Postaje prestrašno u kako jadnu ekipu smo se pretvorili i to ne mislim samo na trenutnu ekipu, nego uopšteno na sve u klubu u zadnjih godinu i po.
SRAMOTA !!!
Realnost je da smo napravili previse gresaka i pored sredstava kojim se raspolaze neplanski se radi. Mogao bi sad kilometarski post o tome napisati al nije vrijedno ovo nikakvih analiza i trosenja vremena.
You are someone else I am still right here
Ovo je bas porazavajuce...Rashid je napisao/la: ↑30 sep 2022, 18:27Postaje prestrašno u kako jadnu ekipu smo se pretvorili i to ne mislim samo na trenutnu ekipu, nego uopšteno na sve u klubu u zadnjih godinu i po.
SRAMOTA !!!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ja iskreno nisam bio za Feđu, najviše sam volio da je Vasoski ostao još ovu polusezonu jer je bilo solidne igre i sa onim lošim timom. Ali eto odlučili su se za Feđu i ja ću ovu sezonu istrpit i neću ništa pričat o čovjeku. Ima volju i iskrenu ljubav prema klubu zbog toga ću ga podržati do kraja. U januaru je opet potrebno tjeranje i dovođenje očigledno. Ima igre i vjerujem da će sve doći na svoje.
- Ferrante071
- Kontakt:
Treba dati podršku!
Toksična sredina!
Vratiti će nam se!
I kakve još ublehe nije izrekao ovaj Ferguson
Kada napišeš nešto kontra, pljuju te... I evo nas danas tu gdje jesmo na petom mjestu sa 16 bodova, tri više od predzadnjeg Posušja. Gol razlika katastrofa samo je Leotar primio više od nas.
Treba dati podršku!
Toksična sredina!
Vratiti će nam se!
Nabijem i Fergusona a i ove koji su ga iz kola u kolo podržavali na splovilo.
Pusa, bokić
Toksična sredina!
Vratiti će nam se!
I kakve još ublehe nije izrekao ovaj Ferguson
Kada napišeš nešto kontra, pljuju te... I evo nas danas tu gdje jesmo na petom mjestu sa 16 bodova, tri više od predzadnjeg Posušja. Gol razlika katastrofa samo je Leotar primio više od nas.
Treba dati podršku!
Toksična sredina!
Vratiti će nam se!
Nabijem i Fergusona a i ove koji su ga iz kola u kolo podržavali na splovilo.
Pusa, bokić
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma moze burazeru, gdje je bio Rahmanovic prije nas? Skoro da nije ni igrao.ElCartel11 je napisao/la: ↑30 sep 2022, 18:35Kazem ja da od fudbala nema ovdje vajde.
Tatar u drugoj ligi igrao kod nas proigrali jos bolje 3x i prodali se dobro zbog nas.
Slazem se s tobom za te igrace, ali po meni kriva je uprava, trener i vlasnici jer im platu daju bogovsku za ovu Ligu i ona im je zagarantovana ma odigrali oni kako god nista se ne desi, nego kralju moj po ucinku da im stavis plate vidio bih ti kako bih letili po terenu i igrali sto bolje.
Ovako Dal u pocetku igrao dobro, produzis mu ugovor bolja plata i onda laganica sa Sofijom trosi pare a klub ko yebe.
Samo po ucinku , das 10 golova, 5 asistencija ide premija velika i od tog ti zavisi dal ce ti ugovor biti produzen.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Bio sam dosad za Feđu, eto čisto da ne mijenjamo non stop trenere i ne vrtimo istu ploču, ali ovo je previše. Kao što sam mislio i već govorio, daleko je to on nekog taktičara i "modernog" trenera. Nema smisla više tratiti sezonu, bodove, živce, ovo ne ide i mora se pod hitno nešt mijenjati. Jedini lijek je promjena trenera, sve ostalo je gubljenje vremena i otežavanje puta ka zacrtanom cilju.
The end,samo jos zvanicno Dudic bivsi,onako u jednu ruku mi je zao,kao covjek je dobar,ali prevelik je ovo zalogaj za njega bio,da nam se nas pitar vrati sa iskustvom abd
Samo Sarajevo
- f0rest1946
- Kontakt:
Kako grozna sezona. Ovo je jedna velika sramota, na ste se spalo ove godine. Fedja, aj ti nazad u Velez. A uprava, manite me vise vasih ubleha. Odron sve zajedno.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ima li ostavke Dudica, sta ceka vise
- feniksptica
- Kontakt:
Feedja sto osta sam na klupiii… ne bi ti niko nista reko.
Pa majkuuu yebalo jer morala opet bit stativa
Pa majkuuu yebalo jer morala opet bit stativa
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bordobijeli, Hajdeee, perodeformero i 30 gostiju.