pregleda nabrzaka nista spec ovaj sto je postavljen al plavka jedna ima vjerujem da je zajebanaMarsal je napisao/la: ↑03 okt 2022, 21:08Nije tebra, ovo je Netflixova dokumentarna serija...
Ali zaista nije nešto posebno, ja sam pregledao haj zbog Zenice i sve to...
Otiđi na stranicu 1337
Ukucaj Inside the worlds toughest prisons S06 i izbaciti će ti samo jedan link, tu označi 3 epizodu i gledaj, imaju titlovi i naši i engleski.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Iako Forto i vlada trojke radi najbolji posao u Sarajevu od rata na na ovamo? Dotle znaci ide to desnicarsko ludilo?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 21:35Ja bih ga volio vidjeti na mjestu premijera KS iskreno
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa ja sam NiP fan, svakako da podržavam sve što rade i lijepo je vidjeti da su napokon stvari krenule na bolje, ali moja neka lična želja, nisam nigdje rekao da mora biti premijer ili nešto, kažem šta bih volio, ne sumnjam da bi on svoje isporučioEpidaurus je napisao/la: ↑03 okt 2022, 21:37Iako Forto i vlada trojke radi najbolji posao u Sarajevu od rata na na ovamo? Dotle znaci ide to desnicarsko ludilo?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 21:35Ja bih ga volio vidjeti na mjestu premijera KS iskreno
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
ma nije budala ostaje on u NG ... a kad bi izabrao, kako ide.. imenuju nekog u tehnickom mandatu il novi izbori za nacelnika
Bas bi volio vidjet te nevazece listove mislim da tu ima dosta mucke.
Konjodor kod Buzima - Kristo Borjana na drugom mjestu iza Bakira
Ja mislim da su SDA glasaci na nagovor stranke glasali zu nju, drugo rijesenje ne postoji
Konjodor kod Buzima - Kristo Borjana na drugom mjestu iza Bakira
Ja mislim da su SDA glasaci na nagovor stranke glasali zu nju, drugo rijesenje ne postoji
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Kakvo je ovo ludilo u Starom gradu, tek sad skontah, NS i SDP imaju skoro trećinu glasova, sdp prvi
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Hvala burazMarsal je napisao/la: ↑03 okt 2022, 21:08Nije tebra, ovo je Netflixova dokumentarna serija...
Ali zaista nije nešto posebno, ja sam pregledao haj zbog Zenice i sve to...
Otiđi na stranicu 1337
Ukucaj Inside the worlds toughest prisons S06 i izbaciti će ti samo jedan link, tu označi 3 epizodu i gledaj, imaju titlovi i naši i engleski.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ni ja ne bih imao ništa protiv , a iskreno volio bih bi ga vidjeti u predsjedništvubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 21:35Ja bih ga volio vidjeti na mjestu premijera KS iskreno
Mada trojka radi fantastičan posao , samo neka ovako nastave
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
PA OVO NIGDJE NA SVIJETU NEMA
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Marsal
- Kontakt:
Ma sve je naštimano otprilike...ali haj, Zenica na Netflixu, moraš pregledat
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Znaci po svemu sudeci sve zavrsis od DF-a oni mogu sve promijenit il ostavit kako je bilo
USK je SDA opet izgubila
USK je SDA opet izgubila
Pa moze i bez HDZa i SDA ili ne ? Sto se tice kantona i Federacije.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Otici ce samo ako bude premijer Kantona. To nece biti tako da ostaje nacelnik.
Sredit će to Čampara
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma realno upravu si 100% da su loše liste opozicije za kanton, ali i sda nije ništa bolja, pa potukli se ljudi između sebe dok su sastavljali te liste, kako mogu dobri bit.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 okt 2022, 20:57Pa na početku mandata je bilo 18 stavki i svih 18 je ispunjeno koliko sam vidio, nije Bakirova pudlica bar za sad, možda izgleda bezmudo ali momak itekako radi posao, ne bavi se prljavim radnjama a usput znam da dolazi iz skromne, časne i poštene porodice, majka mu recimo još u Bingu radi ali to je nebitno sada. Za Smaju i Lejlu se slažem, naročito Lejlu, ali Smajo ima takvu glasačku mašineriju da bi svakako ušao i da je nezavisni, 40. je bio na toj listi... Irfan, Muamer, Šekib Umihanić, Edin Dedić, Bahrudin Ahmetagić... za mene super lista kad im se protukandidati pogledaju, samo u tom slučaju, nije ništa WOW ali naspram ovog što ostali nude je nivo iznad
A za FBiH hdz bira koga će sebi i da li u tom paketu ide DF i eventualno još neki privjesak. Taj eventualni dodatak DF-a u vlasti sa hdzom na FBiH bi mogao značiti formiranje vlasti s DF-om na nivou kantona, bilo trojka, bilo sda
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 03 okt 2022, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: LenyYoro15, nerkolfc i 6 gostiju.