AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Kako će vas Charles natjerati da "progutate" svoje kritike. Kao što su to uradili Tonali, Leao pa i Theo. Koji su imali silne nedostatke i probleme u svojoj igri. A sad svi znamo na kakvom su nivou. Ali eto vrijeme će da sudi svima. Kao i uvijek.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Odlična stvar je što je Origi pročepio, za nadati se da će ostati zdrav malo duže vremena jer nam itekako može valjati.
Što se Diaza tiče ništa što već nismo viđali u protekle dvije sezone, odigra dobro par utakmica i onda se ugasi.
Što se Diaza tiče ništa što već nismo viđali u protekle dvije sezone, odigra dobro par utakmica i onda se ugasi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nema nekih novih informacija za povredu Diaza. Tako da izgleda da se radi o zamoru mišića ili grču, kao što je Pioli sinoć rekao. Ali vidjet ćemo u toku dana da li će nove informacije doći.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa znaš kako to kod nas ide, naizgled bezazlene povrede se uvijek pretvore u višesedmično odsustvo. I tako svaki put, bez izuzetka. 
Mada u ovom zgusnutom rasporedu te i najsitnija povreda odmah izbaci iz rostera na 2-3 utakmice, u najboljem slučaju.
Mada u ovom zgusnutom rasporedu te i najsitnija povreda odmah izbaci iz rostera na 2-3 utakmice, u najboljem slučaju.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Rom, ja bi volio sto prije da nas natjera da 'progutamo' kritike, ali brate moj zar se to ne smije kritikovati kada igra lose, eto sinoc je dobio najgoru ocjenu od svih Milanovi igraca, a on je jedan od onih od kojih treba da ocekujes najvise a ne najmanje, samim tim normalna stvar je da se kritikuje, kad pocne da igra kako treba onda ce ici i pohvale 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Treba znati isto tako i priznati da lik igra TRENUTNO ispod svakog nivoa, da je nivo U21 Milana, da nema nikakve razlike Adli, Cdk,Lazetic, D.Maldini...Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 okt 2022, 12:55Kako će vas Charles natjerati da "progutate" svoje kritike. Kao što su to uradili Tonali, Leao pa i Theo. Koji su imali silne nedostatke i probleme u svojoj igri. A sad svi znamo na kakvom su nivou. Ali eto vrijeme će da sudi svima. Kao i uvijek.
Sta ce u buducnosti biti to od nas niko ne zna....
- OldFashioned
- Kontakt:
Likovi zapnu za neke svoje favorite i onda ne smiješ ni reći kad igraju loše.
Pa niko sretniji od mene što se Diaz digao,igra u ekipi za KOJU NAVIJAM, ali sad je očekivanje da to bude kontinuitet a ne bljesak kao u dosadašnje 2 godine.
Spustite malo loptu, pratite timski a ne indvidualni sport.
Pa niko sretniji od mene što se Diaz digao,igra u ekipi za KOJU NAVIJAM, ali sad je očekivanje da to bude kontinuitet a ne bljesak kao u dosadašnje 2 godine.
Spustite malo loptu, pratite timski a ne indvidualni sport.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kritike su sastavni dio fudbala i života. To nije ništa novo i ne smije niko pošteđen istih. Ali degradirati nekoga svim silama je već pretjerivanje.
Dečko očito ima veliki talenat i to vidi jasno svako ko ima vid. Ali da se muči trenutno, to je također očito.
Međutim, bez kompletnih priprema, veliki skok u jaču i bržu ligi, promjena pozicije, novi sistem igre, sve to ima uticaja na nove igrače, pogotovo one koji su jako mladi.
Volio bih i ja da je od prvog meča u punom potencijalu, ali jednostavno to ne ide tako. Tek poneki izuzetak se desi u takvim okolnostima.
Charles je već do sada mogao imati 4-5 asistencija da su saigrači iskoristili neke zicere koje im je pripremio, ali to ne ide tako.
Čekali smo Tonalija, Leao-a, Thea, Kalulu-a, čekamo i dalje Diaza(ne povremeno da bljesne), možemo onda sačekati i mladića iz Belgije.
Dečko očito ima veliki talenat i to vidi jasno svako ko ima vid. Ali da se muči trenutno, to je također očito.
Međutim, bez kompletnih priprema, veliki skok u jaču i bržu ligi, promjena pozicije, novi sistem igre, sve to ima uticaja na nove igrače, pogotovo one koji su jako mladi.
Volio bih i ja da je od prvog meča u punom potencijalu, ali jednostavno to ne ide tako. Tek poneki izuzetak se desi u takvim okolnostima.
Charles je već do sada mogao imati 4-5 asistencija da su saigrači iskoristili neke zicere koje im je pripremio, ali to ne ide tako.
Čekali smo Tonalija, Leao-a, Thea, Kalulu-a, čekamo i dalje Diaza(ne povremeno da bljesne), možemo onda sačekati i mladića iz Belgije.
Rom ti moras znati da su oni njega platili najvise od pojacanja i natezali se oko njega kao da je Messi licno, naravno da se od njega ocekuje da nam doprinosi, a on to vec evo 3 mjeseca nikako ne radi, naravno da cemo ga kritikovati i prozivati, puno ulozeno, a za sada nista za uzvrat, sta ce biti u buducnosti samo dragi Allah zna i niko vise
Ne bi trebao biti njegov problem što je Milanu u 2022 godini tih 35 miliona rekordni iznos i radi čega su se mjesecima natezali.
On je trebao predstavljati zalog za budućnost, a ne da se od dječačića iz belgijske lige očekuju čuda odmah pri dolasku u novi klub i ligu.
On je trebao predstavljati zalog za budućnost, a ne da se od dječačića iz belgijske lige očekuju čuda odmah pri dolasku u novi klub i ligu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dobre vijesti za Brahima. Dodatni pregledi su isključili povrede i radi se samo o zamoru mišića. Kao i kod Desta. Da li će biti u konkurenciji za meč prekosutra, to je do Piolija. Bitno je da nema povreda.
Previše igrača se žali na taj zamor mišića, ne kontam šta medicinski tim (ne)poduzima u vezi sa tim.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja vec par puta pisem o tom problemu sa misicima. Nesto definitivno rade pogresno ali mi nije jasno kako niko od "rukovodecih organa" ne vidi taj problem.
Dest lani skoro da nije igrao nikako za Barcelonu, kod nas odigrao par puta po pola sahata, haman dvaput startao i problem sa misicima.
Dest lani skoro da nije igrao nikako za Barcelonu, kod nas odigrao par puta po pola sahata, haman dvaput startao i problem sa misicima.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Nemaju oni veze s tim nazalost.Nema tu tretmana niti magicnih preparata koji mogu pomoci osim odmora. Izgleda da se previse forsiraju igraci. Znate da se cesto znalo pisati kako su na slobodan dan isli da treniraju eh to je jedan od problema.
Brahim Diaz and Dest are missing from Milan’s final training session ahead of flying to Zagreb
Zovi ih Mister, Diaz je u dobroj formi, trebat ce namBrahim and Dest are training individually in the gym. Pioli could still decide to call them up for the Dinamo Zagreb match
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ma znam ali eto nešto treba poduzeti po tom pitanju, nemoguće je da se to dešava samo od sebe. Okej, tempo jeste zayeban, igra se maltene od početka sezone svaka tri dana ali probleme sa mišićima imaju igrači koji ne igraju mnogo.
Vidi mogli bi uzeti C.Ronalda kao primjer nekog ko non-stop trenira , ali razlika je u tome sto on koristi tehnologiju kao krio komore i pazi na sve moguce sitnice od toga na cemu spava, gdje spava,kako se kupa, sta jede, koliko vremena provodi na suncu , kad ide spavati , koliko spava itd, ali takav nacin zivota ne moze da isprati nijedan igrac u timu.
Ronaldo ima Georginu znaci udobno spava
nemoj njeg porediti 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Brahim je pozvan za meč dok će Dest ostati u Milanu.milanist je napisao/la: ↑24 okt 2022, 11:40Brahim Diaz and Dest are missing from Milan’s final training session ahead of flying to ZagrebZovi ih Mister, Diaz je u dobroj formi, trebat ce namBrahim and Dest are training individually in the gym. Pioli could still decide to call them up for the Dinamo Zagreb match![]()
Rebić će izgleda sutra biti desno krilo. Konačno, rekao bih.
Samo da stoperi ne budu Gabbia i Kjaer, jer to je presporo. Kjaer i Thiaw je puno bolja opcija.
Ma i Kjaer u zadnje vrijeme je bas los, nekako mi Gabbia djeluje zivlje od njegRomagnoli13 je napisao/la: ↑24 okt 2022, 15:15Brahim je pozvan za meč dok će Dest ostati u Milanu.milanist je napisao/la: ↑24 okt 2022, 11:40Brahim Diaz and Dest are missing from Milan’s final training session ahead of flying to ZagrebZovi ih Mister, Diaz je u dobroj formi, trebat ce namBrahim and Dest are training individually in the gym. Pioli could still decide to call them up for the Dinamo Zagreb match![]()
Rebić će izgleda sutra biti desno krilo. Konačno, rekao bih.
Samo da stoperi ne budu Gabbia i Kjaer, jer to je presporo. Kjaer i Thiaw je puno bolja opcija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.