AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Rebic do sad sve sto je dotakao upropastio je
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rebić uvijek potez viška. Dinamo ništa posebno, svaki napad Milana je šansa, ali igrači Dinama dobro blokiraju zasad
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Yebo vas više dribling u protivničkih 10 metara, šutaj odmah kad imaš priliku. Evo sad Tonali a maloprije i Rebić bespotrebno driblaju umjesto da je opale na prvu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovaj CDK je deff igrqc manje na terenu, nit se nudi, nit se krece nit uradi nasto kad nekim cudom lopta dodje do njega
Daj Diaza odmah na pol da ubrza ovu igru
Daj Diaza odmah na pol da ubrza ovu igru
CDK bezvoljan i trk mu je k'o gas na SDI Polu
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Al kakve nerezonske odluke u završnici. Tonaliju koji je desnjak ide lopta na njegovu nogu i umjesto da suta on pokušava prebaciti na lijevu
Il Club più titolato al mondo!
Kao da imaju nekakvu blokadu u lp.
Tek se probude kad prime go ali nadam se da sam u krivu iako nemamo igre niti možemo uvezati akciju.Sve je samo na duge lopte i to je to.
Tek se probude kad prime go ali nadam se da sam u krivu iako nemamo igre niti možemo uvezati akciju.Sve je samo na duge lopte i to je to.
Matooo
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bravo Matteo
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Gabbia 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Tako jeeeee, Bravoo Gabiaaaa
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Lakše se diše.
Bravo momče...najbolje pojačanje u zadnjem transfer roku! Tomorija ćeka sudbina Romangolija 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako je Giroud iritantan sa ovim petama i puštanjem lopte, nevjerojatno
Gabbia ga zabija!!! Pozzz sa Maksimira, ide 0-3 FT ☆
- nextterrain
- Kontakt:
Treba on na klupu, u LP je malo rec uzasaan, ekipa bi prodisala ukoliko bi imali brzeg igraca u napadu.
Rebicu dodavanja u ovom poluvremenu 5/13
Jako mu malo fali da bude odlican igrac, ali svaki put radi potez viska ili neku glupu odluku.
Rebicu dodavanja u ovom poluvremenu 5/13
Jako mu malo fali da bude odlican igrac, ali svaki put radi potez viska ili neku glupu odluku.
Igra prelosa. Rezultat dobar.
Samo nam daj Diaza da se ovo mirno privede kraju
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo još da se Leao pojavi u svom izdanju i Origi umjesto Girouda i to bi trebalo biti dovoljno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.