Bayern zaista izgleda sve bolje i bolje a vidimo da Mane i Gnabry podizu formu.
Fantastična akcija, asistentcija Motinga i onda zavrsnica Musiale.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Fakat, odbrani penal a onda primi smijesna gol.
Kod ovog penala se ne zna ko je gluplji, one sudije u VAR sobi ili glavni sudija na utakmici. Ulreich prvo dirao loptu, onda je rukom zakačio Burkhardta po licu. To se nikad ne svira, ako golman prvi dođe do lopte. Ali eto i s VAR-om imamo glupane sudije širom Evrope...Iako generalno nešto i ne volim puno o sudijama pričati, pa i da je rezultat knap. Ali ovo je baš debilizam, slično onom što se desilo Leverkusenu u utakmici s Atleticom u LP tokom sedmice.Omerbavarac je napisao/la: ↑29 okt 2022, 16:19
Ne znam fakat koliko je ovo penal za Mainz ali eto, VAR valjda ne vara.
Način na koji je napravio penal.
Jedino na golu škripi, jer je ovaj kao sajla smotan. Dovoljno je da bude u kadru, iako lopta 30m od gola, da mi unese nesigurnost.Bundesliga je napisao/la: ↑29 okt 2022, 16:21Škripi na sve strane iako to rezultat to ne govori. To sam ja govorio nedavno, nikad ne znaš kakav prenos može imati Ulreich.
Ne za.ebaji, odlično on mijenja Neuera u ovih par utakmica. Ni ovo danas nije bio penal. Ako vidiš drugačije onda si baš ostario ....
Ma čist penal ako mene pitaš, kreten nokautirao napadača. Na loptu se ne ide onakvim načinom, isto Glup i gluplji. Čovjek je branio nekih 30 utakmica za Bayern, pa tu se može napraviti kompilacija njegovih nesvakidašnjih poteza samo takva. Koliko je čovjek puta oštetio Bayern, ali nije kriv, nego oni koji su mu poslije onih epizoda iz prošlog mandata a onda i poslije epizode u cvajti opet pružili priliku da pokazuje svoje gluposti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.