Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šemsudin Hasić je zbog izjave dobio jednu i po godinu kazne. Ovi se pobili ko zadnji primitivci, ko što i jesu usprkos trudu, i frajko dobi samo novčanu kaznu. Ugroženi i majorizirani yebiga.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Beus jači od Vice
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Nije Borac igrao sa Zrinjskim ni Leotarem u tim utakmicama, inace
" "!
1926
1926
Hvala. Bolje igramo kad Sablja nije na klupi, igrači su nekako opušteniji. Kakva varka tijelom genijalca Beganovića kod gola, tako da je i golman Barcola poletio u prazno, a Amoah je samo potvrdio gol.LeonProfessional je napisao/la: ↑31 okt 2022, 14:51Imaš na sport.1.
-
- Kontakt:
Ili sto bi rekli relevantni i objektivni navijaci provbosanskih klubova: ma igraju ljudi fudbal, dobra ekipa, zelim im grupnu fazu. Igraju, al po svojim pravilima.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
po tim pravilima smo dogurali na minut do grupa . vi ste protiv maltezana vjerovatno isto igrali po nasim pravilima pa se niste snaslikillafrommanilla je napisao/la: ↑31 okt 2022, 15:02Ili sto bi rekli relevantni i objektivni navijaci provbosanskih klubova: ma igraju ljudi fudbal, dobra ekipa, zelim im grupnu fazu. Igraju, al po svojim pravilima.

Fer kazna koja pokazuje ko zapravo drma savezom 
A danas penal za Zelju... Cekam da se dovede u vezu sa Borcem,a ne sa nekim drugim koga Zeljeznicar prati na tabeli...

A danas penal za Zelju... Cekam da se dovede u vezu sa Borcem,a ne sa nekim drugim koga Zeljeznicar prati na tabeli...
killafrommanilla je napisao/la: ↑31 okt 2022, 15:02Ili sto bi rekli relevantni i objektivni navijaci provbosanskih klubova: ma igraju ljudi fudbal, dobra ekipa, zelim im grupnu fazu. Igraju, al po svojim pravilima.

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Nukic, Mehidic out protiv Leotara iducu
Dobar se pos'o odradjuje
Dobar se pos'o odradjuje

Izgleda sa Svinjski mora biti prvak
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Hoce da nas izbace iz lige.. Leotar nam je konkurencija..Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑31 okt 2022, 15:11Nukic, Mehidic out protiv Leotara iducu
Dobar se pos'o odradjuje![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Koji je ovo bek u ligi koji je cuvanjem Santosa zaradio crveni karton 3/4 ja mislim,i žutih mali milion,bas nemaju riješenje za njegov prvi korak.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pošteno suđenje danas?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa da ga duplaju imali bi rješenje. Je li to neka "nauka"?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
ne bas komsija, po tim pravilima ste izgradili koeficijent i uigravali istih 11 kroz sezonu jer pobogu - ne moze bas vas sudija osakatiti toliko. dok drugi cuvaju igrace kad imaju dva kartona, vi se toga ne bojite.FaustinoAsprilla je napisao/la: ↑31 okt 2022, 15:06po tim pravilima smo dogurali na minut do grupa . vi ste protiv maltezana vjerovatno isto igrali po nasim pravilima pa se niste snaslikillafrommanilla je napisao/la: ↑31 okt 2022, 15:02Ili sto bi rekli relevantni i objektivni navijaci provbosanskih klubova: ma igraju ljudi fudbal, dobra ekipa, zelim im grupnu fazu. Igraju, al po svojim pravilima.![]()
eto objasni kako hasicu 18mj a profesoru 1500KM?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ocito da.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Možda za ove naše trenerske stručnjake.
Evropske utakmice pokažu dosta toga.
E moj Beća...to se židne pod prečku da probije 3 mreže i četvrtu načne..jedva je dobaci sa 11 metara..i eto vam sad gol
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Proximic, Tatamata1946 i 17 gostiju.