Nas je OUT za sezonu.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
dobro je odigrao, ali, bode oci kad centar sutira ispod 50%, a obzirom da vecinom sutira oko obruca, to nikako nije dobro
promasaji oko obruca su razlog zasto nikad nece postati 20/10 igrac, steta, ali, sta da se radi, ne moze se to ni uvjezbati
promasaji oko obruca su razlog zasto nikad nece postati 20/10 igrac, steta, ali, sta da se radi, ne moze se to ni uvjezbati

Postat ce kad bude kao Jokic, okruzen polovnjacima. Daj, ba....
Juka igra za ekipu, a ne obrnuto.
To smo dokazali vise puta.
To smo dokazali vise puta.
Treća pobjeda u nizu...
Nek je on pogodio 2 trojke sa stopostotnim učinkom, ko sisa los procenat ispod kosa.
Imaju "fantastican" raspored u narednih 7 utakmica:
Memphis
Golden S.W.
Denver
Phoenix
Minnesota 2x
Utah
Nek je on pogodio 2 trojke sa stopostotnim učinkom, ko sisa los procenat ispod kosa.

Imaju "fantastican" raspored u narednih 7 utakmica:
Memphis
Golden S.W.
Denver
Phoenix
Minnesota 2x
Utah
Nek je uzeo 15+ šuteva pa makar. Na ovaj način iz utakmice u utakmicu može samo biti bolji.
Šteta što sa povratkom lillarda opet imaju bekove koji ne mogu ništa obraniti, ovaj Hart bi bio dobar par lillardu.
Imajući u vidu da lilard traži 50 milja po sezoni i da ima 34 + kako se Simmons razvija mislim da im ne bilo zgoreg oslusnuti na kraju sezone šta ko nudi ....(ne mislim da će Simons ikada biti nivo lillarda al stigle godine, treba izvući maksimum iz situacije)
Šteta što sa povratkom lillarda opet imaju bekove koji ne mogu ništa obraniti, ovaj Hart bi bio dobar par lillardu.
Imajući u vidu da lilard traži 50 milja po sezoni i da ima 34 + kako se Simmons razvija mislim da im ne bilo zgoreg oslusnuti na kraju sezone šta ko nudi ....(ne mislim da će Simons ikada biti nivo lillarda al stigle godine, treba izvući maksimum iz situacije)
-
- Kontakt:
Kakve godine , 31 godina mu je , o čemu pišeš ?edin139 je napisao/la: ↑15 feb 2022, 07:49Nek je uzeo 15+ šuteva pa makar. Na ovaj način iz utakmice u utakmicu može samo biti bolji.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ma mislio sam da očekuje da ga neko sa 34 plaća 50 miliona po sezoni.bombaysaphire je napisao/la: ↑15 feb 2022, 09:32Kakve godine , 31 godina mu je , o čemu pišeš ?edin139 je napisao/la: ↑15 feb 2022, 07:49Nek je uzeo 15+ šuteva pa makar. Na ovaj način iz utakmice u utakmicu može samo biti bolji.
U svakom slučaju mislim da trebaju razmisliti najozbiljnije o "unovcavanju" istog na vrijeme. Probati možda sljedeće sa njim i simonsom u paru i ako ne bude islo u pauzi rješavati to pitanje. Al sad ko garantuje da će lilard biti onaj prije povrede. U svakom slučaju ja bi ga udao za neku bolesnu ponudu.
Pa nike brat pokidao Acl ili slomio nogu, vuce ovu povredu godinama, da su u utrci za PO vjerovatno bi igrao i sada.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Trebao je imati vec makar 5-6 asistencija 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
sad našao 5/5 imat za 2 kad ga cekam na kladionici manje
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
dobar, ali, treba pojacati na skoku, mada i lopta bjezi od njega hehe
kakav faul sviraju jbt
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ovaj mu narkoman elleby s*ebo tri asistencije
Za sve one koji su mislili da Juka ne može biti prva opcija, lik će ih odvesti u play inn.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
cetvrti faul je da popizdis, nadam se da nece usrati dobru tekmu, a i portland zeli pobjedit, potreban im je
Idemo Juka silo Bosanska!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Majstoreee

Ant mudonja 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.