Bez obzira sto ih ne volimo zbog Vice i tog nacionalizma, meni ih je ovdje zao. Predjes tolike kilometre, izgubis citav dan i vjerovatno se istrosis i vrate te nakon par minuta zbog lose organizacije. Pa to je da ti se ogadi sve i da vise nikad ne odes na gostovanjesvrakino1921 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 18:58Ovo je izlazak 2 min i 36 sec
A cekaj da izmjerimo ulazak i vrijeme između ulaska i izlaska s tribine
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ima li neki portal da je osudio ovo ponasanje policije?
Tako su ih isto vratili 2015. pred stadionom kad retardi nisu moglo da ociste 5 cm snijega sa terena Grbavice pa se odgodila utakmica.Tatamata1946 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 19:13Bez obzira sto ih ne volimo zbog Vice i tog nacionalizma, meni ih je ovdje zao. Predjes tolike kilometre, izgubis citav dan i vjerovatno se istrosis i vrate te nakon par minuta zbog lose organizacije. Pa to je da ti se ogadi sve i da vise nikad ne odes na gostovanjesvrakino1921 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 18:58Ovo je izlazak 2 min i 36 sec
Zeljeznicar je zlocin koji traje.

Ma ne trebaju ni dolaziti, nisu pozeljni, niko ne zeli da slusa njihovo nacionalisticko arlaukanje.
Kad se civiliziraju kao narod, srede malo, okupaju, odrezu nokte, onda mogu doci na svetu Grbavicu.
-
- Kontakt:
Fasiste samo pendrekom po bubrezima
Že(lja)na il je trudna il nije trudna. Ne more bit malo trudna!
Zadnja izmjena: andol, dana/u 07 nov 2022, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
- svrakino1921
- Kontakt:
Oprosti molim teBeduin je napisao/la: ↑07 nov 2022, 19:12De da priupitam nekoga ko je isao na utakmicu, kad su Lesinari stigli na Grbavicu i kad ih je policija izvela van?svrakino1921 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 18:58Ovo je izlazak 2 min i 36 sec
Vi iz Svrakinog ste poznati cakijasi, a ne u kontanju.brat
Necu ometati tvoje obitavanje na ovoj temi
Bit cu dostatan sa ovim citiranjem
Znaci ti sad mene ucis kako je kod nas, bolje znas od nas?Simi je napisao/la: ↑07 nov 2022, 18:34Tjesi se da ste kontra rezima i slijepim je sve jasno. Familijarni odnosi su u borcu iznad svega. Pod rukom rezima ste. Ti ili zivis u iluziji ili si budala. Samo ne lazi ljude i ne govori kako sa doticnim nista nemate. Mene bi stid bilo takve tvrdnje iznositi, a u klubu sva njegova familija.Demi je napisao/la: ↑07 nov 2022, 18:28HAhahahahaha, posto ne znas slike i prilike iz grada na Vrbasu, da ti ukratko pojasnim. Ko je zasluzan sto je ugasen KK Borac? Vico prije nego sto je usao u savez je bio u Borcu, kao sto vec znas, a prije njega njegovi prethodnici, takodje raznorazne ribe vise ili manje upletene u politiku, uopsteno ljudi koji sa fudbalom su imali veze kao ja sa istrazivanjima na Marsu. Sve je to odgovaralo vladajucim strukturama koje definitivno nisu bile naklonjene Borcu imavsi s druge strane klub u koji ce ulagati i gurati ga na evropskoj sceni (igokea).Simi je napisao/la: ↑07 nov 2022, 18:23
Duboko ste vi u politici, duboko. Kakve vi sabotaze iz politike imate zivota ti? Cuj mile komentarisao javno utakmicu i lik samouvjereno kaze da ga je politika kocila da budu prvaci svake godine. A i da navedemo kako u skupstini obecava da ce borac igrat ligu prvaka. Halo jedan sestric najjaceg lika u manjem entitetu vam je bio predsjednik, drugi je trenutno predsjednik. Poklopi se i obrisi ovo da debeli ne vidi slucajno. Kakva ste vi bagra
Mogu ja i detaljnije ali to bi bila nasiroka prica jer se radi o par decenija macehinskog odnosa prema jednom simbolu Banjaluke.
To sto je dodik ukapirao da moze privuci glasove pisuci po instagramu kako mu je drago sto je Borac pobijedio macku o rep okaci. Znamo mi dodika malo bolje od tebe.![]()
Sta se nama desavalo pod tom rukom rezima? Ispadali iz lige, prodavali opstanak izboren na zelenom terenu, napravljen dug od 15 miliona KM, vise tuzbe bivsih igraca, gubimo licencu i ne izlazimo u Evropu,dovodjenje trenerskih pokusaja i menadzerisanje sa igracima koji imaju dvije lijeve noge, o infratsrukruri da ne pricam.
Mislim, mene bi bio stid pricati nekome o temi o kojoj nemam 5% pojma kao on.
" "!
1926
1926
“Smisao fudbala su golovi. Kad postignete pogodak dobijete nalet adrenalina i iskreno se obradujete. Malo me ponijela atmosfera, ali nisam imao nikakvu namjeru da bilo koga uvrijedim. Osim toga, kao dijete sam navijao za Željezničar, bio sam i član sarajevskog kluba i nikakve zle namjere nije bilo” – rekao je Kulašin za Mondo.
-
- Kontakt:
Zajebo si sine, djaba ti se vaditi.Zukanovic je napisao/la: ↑07 nov 2022, 19:40“Smisao fudbala su golovi. Kad postignete pogodak dobijete nalet adrenalina i iskreno se obradujete. Malo me ponijela atmosfera, ali nisam imao nikakvu namjeru da bilo koga uvrijedim. Osim toga, kao dijete sam navijao za Željezničar, bio sam i član sarajevskog kluba i nikakve zle namjere nije bilo” – rekao je Kulašin za Mondo.
Najgori su ovi "naši".
Brat moj, Borac u zadnje vrijeme 3 puta isao u Evropu, jedna titula i jedno finale kupa.let3 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 18:48Demi je napisao/la: ↑07 nov 2022, 18:21
I sa ovim nasrtanjem igraca zeljeznicara na Borceve i bez toga, pokazalo se juce koliko je ovaj derbi u stvari naj u dosta parametara u nasoj ligi. Postujem ja vase neko nazovirivalstvo izmedju sarajevskih klubova i sve je to ok i super, ali ovakve tenzije, napetost, navijanje igraca da se prepadnu sami sebe i protivnika ko da im Real dolazi, gadjanje protivnickih navijaca bakljama i svim i svacim, gadjanje igraca na terenu, evo i igraci se potukli... Ne znam sta jos treba da se desi.
A i iz sportskog ugla-veci je derbi kad igra ekipa koja ide u Evropu (Borac) i ekipa iz sredine tabele (Zeljo) nego mec izmedju dvije ekipe iz sredine tabele, kao sto su Zeljo i Sarajevo.![]()
"nazovirivalstvo izmedju sarajevskih klubova"
![]()
Ma nema šta derbi Željo - Borac je najveći u Evropi i šire![]()
Niko živ ih ne doživljava kao neki bitan klub, više raje bilo protiv Leotara nego protiv njih sinoćal to se na silu trpa da su neki faktor u bh fudbalu.
Isto kao kad bi navijač Kolubare komentarisao derbi Zvezda - Partizan.
Sarajevski klubovi jedan kup, titula i sredina-gornja polovina tabele, sigurno 4.-7. mjesto. Manji faktor od Borca ste svakako
" "!
1926
1926
Uživajte u namještenim titulama dok vam je Vice.
Kad on ode, onda vam slijedi cvajta po ko zna koji put i prirodni derbiji sa Ugljevikom, Modričom i ostalim egzotičnim mjestima iz šumske.
Što je on uopste napustio vas,jel ko junior još prešao il je ocekivao šansu u prvom timu pa nije dobio?LeonProfessional je napisao/la: ↑07 nov 2022, 19:43Zajebo si sine, djaba ti se vaditi.Zukanovic je napisao/la: ↑07 nov 2022, 19:40“Smisao fudbala su golovi. Kad postignete pogodak dobijete nalet adrenalina i iskreno se obradujete. Malo me ponijela atmosfera, ali nisam imao nikakvu namjeru da bilo koga uvrijedim. Osim toga, kao dijete sam navijao za Željezničar, bio sam i član sarajevskog kluba i nikakve zle namjere nije bilo” – rekao je Kulašin za Mondo.
Najgori su ovi "naši".
Paklen je malac nema šta,ko na motoru ide uz liniju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Meni se sinoc svidio onaj Kulasin kod borca. Bio je prevaga na terenu i trudio se bas najvise od svih a to se vidjelo i kada je postigao pogodak, radovao se ko malo dijete. Svaka mu cast. Odakle njega iskopase, dje je igro prije kad je onako borben i dobar?
Znaš ti dobro gdje je igrao mali kompleksaš

Gospoda su ostala frapirana i zgrozena ponasanjem tog primitivca.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 07 nov 2022, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
On je presao u Borac prije nekoliko godina kad je bas lose stanje bio u Zelji. To je onog ljeta kad se dugovalo igracima vise plata i slicno, kad je Ivkovic preuzeo. Ali gledaj isto cuda, Kulasin nije nikad ranije dobio poziv za mladu reprezentaciju, cim je presao u Borac ide i poziv, sto ocigledno pokazuje da se sve pitaju u mladim selekcijama. Ne vole BiH a kontrolisu reprezentaciju. To samo moze kod nas. Tako mozes da vidis antitalenta poput golamana Cetkovica koji se isto forsira. Ali nece ni to potrajati, jos koja godina in nazad u stvarnosti sto se tice cetalja.miky_hz je napisao/la: ↑07 nov 2022, 19:59Što je on uopste napustio vas,jel ko junior još prešao il je ocekivao šansu u prvom timu pa nije dobio?LeonProfessional je napisao/la: ↑07 nov 2022, 19:43Zajebo si sine, djaba ti se vaditi.Zukanovic je napisao/la: ↑07 nov 2022, 19:40“Smisao fudbala su golovi. Kad postignete pogodak dobijete nalet adrenalina i iskreno se obradujete. Malo me ponijela atmosfera, ali nisam imao nikakvu namjeru da bilo koga uvrijedim. Osim toga, kao dijete sam navijao za Željezničar, bio sam i član sarajevskog kluba i nikakve zle namjere nije bilo” – rekao je Kulašin za Mondo.
Najgori su ovi "naši".
Ćetković se dosta popravio ako cemo realnoHansestadt je napisao/la: ↑07 nov 2022, 20:08On je presao u Borac prije nekoliko godina kad je bas lose stanje bio u Zelji. To je onog ljeta kad se dugovalo igracima vise plata i slicno, kad je Ivkovic preuzeo. Ali gledaj isto cuda, Kulasin nije nikad ranije dobio poziv za mladu reprezentaciju, cim je presao u Borac ide i poziv, sto ocigledno pokazuje da se sve pitaju u mladim selekcijama. Ne vole BiH a kontrolisu reprezentaciju. To samo moze kod nas. Tako mozes da vidis antitalenta poput golamana Cetkovica koji se isto forsira. Ali nece ni to potrajati, jos koja godina in nazad u stvarnosti sto se tice cetalja.miky_hz je napisao/la: ↑07 nov 2022, 19:59Što je on uopste napustio vas,jel ko junior još prešao il je ocekivao šansu u prvom timu pa nije dobio?LeonProfessional je napisao/la: ↑07 nov 2022, 19:43
Zajebo si sine, djaba ti se vaditi.
Najgori su ovi "naši".
-
- Kontakt:
Ne znam koliko ti pratis fudbal, ali nikad on nece biti ozbiljan golman. Uostalom kome bi ti uputio poziv u reprezentaciju Petar Zovko, koji je na klupi u ekipi koja nastupa u Serie A, ili Cetkovicu koji jednostavno nema nesto za ozbiljnog golmana. Da Cetkovic igra za neki drugi klub u ligi, cisto sumnjam da bi bio opcija. Ako neko prati mlade reprezentacije, moze se fino izvaditi statistika koliko igraca ima iz Borca prije i poslije novi ljudi u fudbalskom savezu.051 je napisao/la: ↑07 nov 2022, 20:10Ćetković se dosta popravio ako cemo realnoHansestadt je napisao/la: ↑07 nov 2022, 20:08On je presao u Borac prije nekoliko godina kad je bas lose stanje bio u Zelji. To je onog ljeta kad se dugovalo igracima vise plata i slicno, kad je Ivkovic preuzeo. Ali gledaj isto cuda, Kulasin nije nikad ranije dobio poziv za mladu reprezentaciju, cim je presao u Borac ide i poziv, sto ocigledno pokazuje da se sve pitaju u mladim selekcijama. Ne vole BiH a kontrolisu reprezentaciju. To samo moze kod nas. Tako mozes da vidis antitalenta poput golamana Cetkovica koji se isto forsira. Ali nece ni to potrajati, jos koja godina in nazad u stvarnosti sto se tice cetalja.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 07 nov 2022, 20:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.