Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
melanholicar
- Kontakt:
Re: Chat
Kad mačke nema miševi kolo vode ?!

Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- neutralan__
- Kontakt:
bingo!melanholicar je napisao/la:Kad mačke nema miševi kolo vode ?!![]()
![]()
![]()
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Šta sam rekao vratiće se valter
Gdje si melanholičaru hajd prekucaj alfu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
nego nema nam crnke da se nije sexmashina ozenio s njome? 
evo i melanholicara evo najveceg na ovom forumu,lik me zajebo
Iz povjerljvih izvora saznao sam da su na medenomalfarouqaminu je napisao/la:nego nema nam crnke da se nije sexmashina ozenio s njome?
Ako te je lik zajebo onda si ti zajeban
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- neutralan__
- Kontakt:
alfarouqaminu je napisao/la:nego nema nam crnke da se nije sexmashina ozenio s njome?
nedaj se alfa
-
melanholicar
- Kontakt:
Walter za razliku od Lesija se nikad ne vraća gdje ga ne vole,a ovde to nije slučaj.LBJ MVP je napisao/la:Šta sam rekao vratiće se valter![]()
A nije mi to cilj,da se ne ponavljam,njega izuzetno poštujem,samo se nadam da i on konta da nisam došao da mu kvarim idilu glavne face,jer da jesam on bi imao poziciju na ovom forumu ko šljiva u oktobru,da se razumijemo.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Iz povjerljvih izvora saznao sam da su na medenomalfarouqaminu je napisao/la:nego nema nam crnke da se nije sexmashina ozenio s njome?
Ako te je lik zajebo onda si ti zajeban![]()
vec otiso na medeni, jel na haxballu?
Alfa odgovaral ti ova pozicijamelanholicar je napisao/la:Walter za razliku od Lesija se nikad ne vraća gdje ga ne vole,a ovde to nije slučaj.LBJ MVP je napisao/la:Šta sam rekao vratiće se valter![]()
A nije mi to cilj,da se ne ponavljam,njega izuzetno poštujem,samo se nadam da i on konta da nisam došao da mu kvarim idilu glavne face,jer da jesam on bi imao poziciju na ovom forumu ko šljiva u oktobru,da se razumijemo.![]()
![]()
Rekla mu crnka ostavi se tog haxballa mene nikad ne gledašalfarouqaminu je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Iz povjerljvih izvora saznao sam da su na medenomalfarouqaminu je napisao/la:nego nema nam crnke da se nije sexmashina ozenio s njome?
Ako te je lik zajebo onda si ti zajeban![]()
vec otiso na medeni, jel na haxballu?
- alfarouqaminu
- Kontakt:
cuj smekera...melanholicar je napisao/la:Walter za razliku od Lesija se nikad ne vraća gdje ga ne vole,a ovde to nije slučaj.LBJ MVP je napisao/la:Šta sam rekao vratiće se valter![]()
A nije mi to cilj,da se ne ponavljam,njega izuzetno poštujem,samo se nadam da i on konta da nisam došao da mu kvarim idilu glavne face,jer da jesam on bi imao poziciju na ovom forumu ko šljiva u oktobru,da se razumijemo.![]()
![]()
pa liku sam nabio samo takve komplekse
nego ljudi ocemo jednu partiju haxballa,da vidimo sta zna ovaj melanholicar?
Hax soba mela kralj
pw alfadonji
pw alfadonji
Gleda li ko Zvijezda mozes biti ti, Ana Damjanovi prejaka riba....

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- alfarouqaminu
- Kontakt:
evo stizemo (al malo sutra)LBJ MVP je napisao/la:Hax soba mela kralj
pw alfadonji
Hajde hoćel ko ima sobaLBJ MVP je napisao/la:Hax soba mela kralj
pw alfadonji
Ne gledam,al bolja je Verena samo nijedna ne zna pjevatElegant je napisao/la:Gleda li ko Zvijezda mozes biti ti, Ana Damjanovi prejaka riba....![]()
Ima soba dođi da te podučim haxualfarouqaminu je napisao/la:evo stizemo (al malo sutra)LBJ MVP je napisao/la:Hax soba mela kralj
pw alfadonji![]()
-
melanholicar
- Kontakt:
Nije to dobro ne znam iz kog razloga u pet do 12 igrat tu igru koja je virus na ovom forumu. Moraću pričat s ovim moderatorima da suspenduju sve forumaše koji i na jednoj temi spomenu tu riječ pa makar i u skraćenici. Takodje volio bi čuti mišljenja dragih mi sagovornika o tome kakvo je njihovo mišljenje o onom razbojništvu mališana u vrtiću u Šekovićima?
- alfarouqaminu
- Kontakt:
cuj sebe virus, a i ti je furas 
-
melanholicar
- Kontakt:
jok ba nisam nijednom,jbg takve igrice su za mene previše neintrigantne.Više volim onu s flašama koje padaju,curicama koje se svlače,jbg nisam kriv što imam reflekse ko nekada Schmeichel.alfarouqaminu je napisao/la:cuj sebe virus, a i ti je furas
Već kad smo kod te igre kojoj neću ime spominjat,ima li zaista smisla troišiti vrijeme ?
- neutralan__
- Kontakt:
laku noc svima cujemo se sutra
alfa poderi melanholicara jednom za mene 
-
melanholicar
- Kontakt:
Mali pazi šta pričaš,sad sam ti ja ovde ko neka elita,upravo sam skontao da mi je možda ovaj glavni moderator neki dalji rodjak,ako čuje da mu neko daljeg hipotetički gledano rodjaka hoće da dere nevjerujem da će mu se dopast.neutralan__ je napisao/la:laku noc svima cujemo se sutraalfa poderi melanholicara jednom za mene
Ozbiljno ne igram taj haxball,jednostavno me smaraju te igre bez poente i smisla,osim takmičarske zanimljivosti nikakve su.
Potpuno zasluzeno dobio Mirza 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.