FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
3 tekme kuci osvojiš 1 **** bod.Jel to Siroki ima bolje igrace.Nema ali ima trenera.Jel moguce da igraš gore kad ubacis 3 nova igraca ti još gori.Au Beganovic igra sa slomljenom rukom.Nadji još nekog nek igra sa slomljenom nogom bio bi bolji od pojedinih.Ovo će se drzat na vagi dok je Manijaka ako to popusti odosmo u helac.
Ljudi iz trenutne uprave, ako ste iole normalni, prioritet u sportskom smislu na ovoj pauzi mora biti otkaz za Edisa i pronalazak normalnog trenera. Ako ne znate, podnesite fino ostavke svi, navijaci ovo ne zasluzuju. To isto vrijedi i za Bekrica ako nastavi na jaranskoj osnovi da podrzava papka i glupana i njegove pomocnike na nasoj klupi.
Tek kad se dovede normalan trener onda razmisljati o pojacanjima..
Manijaci,

Manijaci,

Moze mi neko otprilike rec kakvi smo bili, nisam stigo pogledat
-
- Kontakt:
Djenis Beganovic je jedini clan FKZ, racunajuci i strucni stab, kojem se zvizdalo sa tribina u ovoj polusezoni.. E bas se moras pokazati, pa da to zasluzis pred ovakvim navijacima..
Pročepit će negdje.
A na jugu s svima njima navijači slave..koji petljanci. Zvižde majmuni koji svakom živom.zvizde.MojaMalenkost je napisao/la: ↑19 nov 2022, 19:51Djenis Beganovic je jedini clan FKZ, racunajuci i strucni stab, kojem se zvizdalo sa tribina u ovoj polusezoni.. E bas se moras pokazati, pa da to zasluzis pred ovakvim navijacima..
Klub kao Zeljo ne moze da trpi ovaj seljakluk koji priredjuje trener na press konferencijama.
Osim sto je davno zasluzilo otkaz zbog tog seljakluka davno ga je zasluzio i zbog neosvojenih 6-8 bodova zbof njegovog amaterizma
Osim sto je davno zasluzilo otkaz zbog tog seljakluka davno ga je zasluzio i zbog neosvojenih 6-8 bodova zbof njegovog amaterizma
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
AMozda ovo i bude moj zadnji post na ovoj temi ( volio bih da ne bude, ali .....)
Neka se zavrsi i ova polusezona.
Jedina svijetla tacka u i oko Kluba su navijaci FK ZELJEZNICAR.
Mulalic svojom tvrdoglavoscu sa Beganovicem i nestrucnosti - nije trener za nas Klub i mora otici.
Zeljo je veliki Klub i nije u redu da se zadnjih 3-4 godine nalazi u situaciji da igra za 5-6 mjesto i da mi navijaci samo nijemo gledamo to. Otjerana je uprava koja je bila svemirski brod za sadasnju.
Ova uprava predugo se bavi investitorom. Ova uprava mora pokrenuti poteze da zastiti Klub i pokrene krivicne prijave za one koji su doveli do ovoga stanja, Siljak je samo jedan od tih koji su krivci za ovo stanje. Ako ste vec u upravi, duznost vam je da stitite Klub a to je i da pokreneta postupke protiv onih koji su krivci. Ali za to treba imati hrabrosti i da se ne zamjeris nekom.
Tuzno je da se nas Klub koji ima najbolje navijace nalazi u ovom stanju.
Veceras je utakmicu u ovom smjeru odveo promasaj Subasica - ja bezvoljnijeg igraca nisam vidio odavno. Ono sto je uradio Bender ne radi ni golman u pionirima. U prvom je trebalo biti 4:1 za nas, a u drugom 3:0 za protivnika. A to je zbog nestrusnosti naseg strucnog staba.
Zao mi je svakog navijaca koji je bio veceras na prelijepoj Grbavici.
UPRAVO PROBUDITE SE I POVUCITE PRAVE POTEZE ZA KLUB.
Navijaci FK Zeljeznicar to ocekuju od vas.
Mulalic svojom tvrdoglavoscu sa Beganovicem i nestrucnosti - nije trener za nas Klub i mora otici.
Zeljo je veliki Klub i nije u redu da se zadnjih 3-4 godine nalazi u situaciji da igra za 5-6 mjesto i da mi navijaci samo nijemo gledamo to. Otjerana je uprava koja je bila svemirski brod za sadasnju.
Ova uprava predugo se bavi investitorom. Ova uprava mora pokrenuti poteze da zastiti Klub i pokrene krivicne prijave za one koji su doveli do ovoga stanja, Siljak je samo jedan od tih koji su krivci za ovo stanje. Ako ste vec u upravi, duznost vam je da stitite Klub a to je i da pokreneta postupke protiv onih koji su krivci. Ali za to treba imati hrabrosti i da se ne zamjeris nekom.
Veceras je utakmicu u ovom smjeru odveo promasaj Subasica - ja bezvoljnijeg igraca nisam vidio odavno. Ono sto je uradio Bender ne radi ni golman u pionirima. U prvom je trebalo biti 4:1 za nas, a u drugom 3:0 za protivnika. A to je zbog nestrusnosti naseg strucnog staba.
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
Jesmo prosuli 3 pobjede ove sezone, jedno 6 bodova smo bacili niz vodu onako realno.
ALI bez manijaka, ova ekipa sa ovim trenerom bi se borila za opstanak ! da je ostala ona zabrana za navijače kao u doba korone, to bi bila havarija za klub.
Navijači održavaju ovaj klub što finansijski kupovinom karata, što navijanjem sa tribina.
Pola bodova su osvojili zahvaljujuci navijačima, podršci i evropskoj atmosferi koja se priređuje onim poluamaterima na terenu.
ALI bez manijaka, ova ekipa sa ovim trenerom bi se borila za opstanak ! da je ostala ona zabrana za navijače kao u doba korone, to bi bila havarija za klub.
Navijači održavaju ovaj klub što finansijski kupovinom karata, što navijanjem sa tribina.
Pola bodova su osvojili zahvaljujuci navijačima, podršci i evropskoj atmosferi koja se priređuje onim poluamaterima na terenu.
Vidio sam svakakvih gluposti, kikseva, promašaja, loših reakcija golmana, al ovo večeras me šokiralo. Čitavu utakmicu je stajao 30,40 metara od gola. Kad se igrao ševe večeras, 3 puta je imao čistu situaciju da izbije loptu u aut, u korner, u zrak ma gdje god, ali ništa od tog uradio nije. Ili nisu čista posla, ili je totalno indisponiran. Činjenica jeste da poslije povrede nije više isti.
Klub držimo mi, navijači. Jug naravno prije svega, ali generalno svi mi. Vjerujem da nas je dosta i krenulo s tog našeg juga. Uprava kako se čini ne postoji, trener nam je htjeli mi to priznati ili ne, nekompetentan (vidjeti po Dženis, izmjene koje radi, svašta nešto). Kako dalje, ne znam iskreno. Ali teško, fakat teško. Poreska diše za vratom, dugovi dolaze na naplatu, nikakvih investitora na mapi. Realna stvar je da kluba nebi bilo da nema nas. Mi navijači ga držimo iznad vode. E sad koliko ćemo moći s tim nastaviti je pitanje za milion dolara.
Klub držimo mi, navijači. Jug naravno prije svega, ali generalno svi mi. Vjerujem da nas je dosta i krenulo s tog našeg juga. Uprava kako se čini ne postoji, trener nam je htjeli mi to priznati ili ne, nekompetentan (vidjeti po Dženis, izmjene koje radi, svašta nešto). Kako dalje, ne znam iskreno. Ali teško, fakat teško. Poreska diše za vratom, dugovi dolaze na naplatu, nikakvih investitora na mapi. Realna stvar je da kluba nebi bilo da nema nas. Mi navijači ga držimo iznad vode. E sad koliko ćemo moći s tim nastaviti je pitanje za milion dolara.
Samo Željo!
- jointunija
- Kontakt:
Po običaju,najglasniji oni koji su gledali ili pak pratili iz toplog doma.Sa mog gledišta,da smo dobili bila bi top polusezona,sad je sasvim korektna.
Volio bih da se sad po završetku sezone oglase upravni organi u vezi g.Diglisica,jer je krajnje vrijeme.I šta je sa ostalim potencijalnim partnerima.
Da se ne naglaba nepotrebno i šire priče i pričice.
P.S.Načuh na poluvremenu da je stigla odlična ponuda za Amoaha.
Volio bih da se sad po završetku sezone oglase upravni organi u vezi g.Diglisica,jer je krajnje vrijeme.I šta je sa ostalim potencijalnim partnerima.
Da se ne naglaba nepotrebno i šire priče i pričice.
P.S.Načuh na poluvremenu da je stigla odlična ponuda za Amoaha.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Nikad ovoliko ne moze boljeti poraz koji ti nanese protivnik od onoga kojeg naneses sam sebi
A mi smo ih dosta nanijeli ove polusezone
Ali eto hladne glave dobro je i ovo 4 mjesto,neka se ostane u top 4 ako izbije prilika napasti,a u kupu nesto probati
Idemo odmorit tri mjeseca
Neka izdobri
Volim te Zeljooo!
A mi smo ih dosta nanijeli ove polusezone
Ali eto hladne glave dobro je i ovo 4 mjesto,neka se ostane u top 4 ako izbije prilika napasti,a u kupu nesto probati
Idemo odmorit tri mjeseca
Neka izdobri
Volim te Zeljooo!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- jointunija
- Kontakt:
Ta uprava o kojoj pričaš je isto bila četvrta sa duplo skupljim rosterom sa tendencijom prema ambisu dok se nisu noge uhvatili,zato bezveze prozivaš ove trenutne.riGonTM je napisao/la: ↑19 nov 2022, 20:04AMozda ovo i bude moj zadnji post na ovoj temi ( volio bih da ne bude, ali .....)
A slažem se da se sa potencijalnim partnerom oteglo do mošnica.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Apsurd sezone je kad za 17 kola nema gola i onda odbranis cist gol Mekicu. Lopta ulazi u gol on postavi nogu.
Šteta navijača, definitivno broj 1 u državi.
Nažalost to se ne može reči za upravu, struku i igrače. Definitivno što prije se mora napraviti sistem, krenuti od početka od pionira, kadeta i juniora, još poraditi na infrastrukturi. Zatim nači investitora, i sa definisanim sistemom, najboljim navijačima u državi i infrastrukturi i omladinskim pogonom, biti uvijek u samom vrhu i tražiti neki iskorak u evropskim takmičenjima.
Ako se to ne uradi, samo ćemo i dalje kuburiti, kao i ostali u PLBiH, nekad bolje, nekad gore, jer još niko nije uradio ništa ozbiljno u evropskim okvirima.
Volim te Željo!
Nažalost to se ne može reči za upravu, struku i igrače. Definitivno što prije se mora napraviti sistem, krenuti od početka od pionira, kadeta i juniora, još poraditi na infrastrukturi. Zatim nači investitora, i sa definisanim sistemom, najboljim navijačima u državi i infrastrukturi i omladinskim pogonom, biti uvijek u samom vrhu i tražiti neki iskorak u evropskim takmičenjima.
Ako se to ne uradi, samo ćemo i dalje kuburiti, kao i ostali u PLBiH, nekad bolje, nekad gore, jer još niko nije uradio ništa ozbiljno u evropskim okvirima.
Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Covjek je u drugom poluvremenu promijenio svima sve pozicije u napadu
****, ende prvi dio sezone, predstoje nam sad vaznije bitke. Tribine opet prekucale, Jug ... Svjetlosnim godinama iznad svih
Iza mene djeca na jugu spominju neku akciju za besplatne godisnje kako neka firma organizuje, nije mi to dosad izlijetalo a pratim sve u vezi plavih.
Ispitao sam ih i pozitivno se iznenadio kad sam vidio kakve sve ima plave brace. Sumnjam ja da ovaj gazda ima ikakve koristi od ovog, firma se bavi ITem i ide im svakako, al sam ovaj gest me odusevio. 100 polusezonskih ulaznica, direktna pomoc klubu, direktna pomoc navijacima plavih...
Svaka cast pasice ko god da si, i nek te sreca prati u svemu!

Iza mene djeca na jugu spominju neku akciju za besplatne godisnje kako neka firma organizuje, nije mi to dosad izlijetalo a pratim sve u vezi plavih.
Ispitao sam ih i pozitivno se iznenadio kad sam vidio kakve sve ima plave brace. Sumnjam ja da ovaj gazda ima ikakve koristi od ovog, firma se bavi ITem i ide im svakako, al sam ovaj gest me odusevio. 100 polusezonskih ulaznica, direktna pomoc klubu, direktna pomoc navijacima plavih...
Svaka cast pasice ko god da si, i nek te sreca prati u svemu!
Izvini drug ali da nije bekrije bila bi zestoka borba za opstanakBrkooo je napisao/la: ↑19 nov 2022, 19:49Ljudi iz trenutne uprave, ako ste iole normalni, prioritet u sportskom smislu na ovoj pauzi mora biti otkaz za Edisa i pronalazak normalnog trenera. Ako ne znate, podnesite fino ostavke svi, navijaci ovo ne zasluzuju. To isto vrijedi i za Bekrica ako nastavi na jaranskoj osnovi da podrzava papka i glupana i njegove pomocnike na nasoj klupi.
Manijaci,![]()
![]()
![]()
I napravio takvu zbrku na terenu da se nije znalo ko sta igra.zeljovac21 je napisao/la: ↑19 nov 2022, 20:37Covjek je u drugom poluvremenu promijenio svima sve pozicije u napadu
Umjesto da pogura i osvjezi svoju ekipu - Mulalic je svojim izmjenama je gurnuo Posusje ka pobjedi, srecom nisu zabili drugi gol, a imali su sanse.
Covjek jednostavno ne zna praviti izmjenu (dokazano sto puta) i donosi sramotne odluke

Besmisleno forsiranje Beganovica vise ne vrijedi komentarisati.
- MocMahale444
Edis Mulalic je los trener i Zeljo nikad nece napredovati s njim.
Edise napolje **** te u usta tvrdoglava seljacino ofucana **** te dzenis a ti njega.
Bender je namjerno ono ucinio kladara sigurno, mars u pm odvratnu imao si 10 sansi da izbijes loptu mamu ti **** josipe.
Edise napolje

Edise napolje **** te u usta tvrdoglava seljacino ofucana **** te dzenis a ti njega.
Bender je namjerno ono ucinio kladara sigurno, mars u pm odvratnu imao si 10 sansi da izbijes loptu mamu ti **** josipe.
Edise napolje

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️