FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sehic se zagrijava citavu utakmicu i ne udje, pa na kraju igrac kojeg je trebo mijenjat dobije drugi zuti...
Medju prvima sam pohvalio Bekrica i njegove zasluge za dovodje Hodzica, Amoaha, Santosa i jos jednom ponavljam, svaka mu cast na tome, ali ako podrzava Mulalica na jaranskoj osnovi i ako ovaj glupan ostane trener, to znaci da i Bekric na taj nacin direktno nanosi stetu klubu..komshija je napisao/la: ↑19 nov 2022, 20:44Izvini drug ali da nije bekrije bila bi zestoka borba za opstanakBrkooo je napisao/la: ↑19 nov 2022, 19:49Ljudi iz trenutne uprave, ako ste iole normalni, prioritet u sportskom smislu na ovoj pauzi mora biti otkaz za Edisa i pronalazak normalnog trenera. Ako ne znate, podnesite fino ostavke svi, navijaci ovo ne zasluzuju. To isto vrijedi i za Bekrica ako nastavi na jaranskoj osnovi da podrzava papka i glupana i njegove pomocnike na nasoj klupi.
Tek kad se dovede normalan trener onda razmisljati o pojacanjima..
Manijaci,![]()
![]()
![]()
Mulalic Edis:
+++ Loziona, fizička sprema
—— Psiha, taktika, drugo poluvrijeme, izjave!
Manijaci Evropski nivo!
Nadam se nekad treneru tipa Jure Ivanković, sa nekoliko kvalitetnih mladih igrača iz drugih ekipa, tipa Hanuljak, Bešagic, špic iz Sloge Doboj!
+++ Loziona, fizička sprema
—— Psiha, taktika, drugo poluvrijeme, izjave!
Manijaci Evropski nivo!
Nadam se nekad treneru tipa Jure Ivanković, sa nekoliko kvalitetnih mladih igrača iz drugih ekipa, tipa Hanuljak, Bešagic, špic iz Sloge Doboj!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Kad se sve sabere ja sam zadovoljan polusezonom , kakvu limitiranu ekipu imamu nije ovo uopste lose. Najbolje se vidi kad nam izostaje Hodzic ili Santos koliko smo oslabljeni, za nesto vise moramo imati još par solidnih igraca prvenstveno napadaca.
Nama su porasli apetiti nakon par vezanih pobjeda ,ja i dalje smatram ako izborimo Evropu to bi bio veliki uspjeh , slijedi duga pauza da se i mi navijaci malo odmorimo
Treba pohvaliti navijace sve domace tekme smo ispostovali do maksimuma
Nama su porasli apetiti nakon par vezanih pobjeda ,ja i dalje smatram ako izborimo Evropu to bi bio veliki uspjeh , slijedi duga pauza da se i mi navijaci malo odmorimo

Treba pohvaliti navijace sve domace tekme smo ispostovali do maksimuma

- MocMahale444
MocMahale444 je napisao/la: ↑19 nov 2022, 20:58Edis Mulalic je los trener i Zeljo nikad nece napredovati s njim.
Edise napolje **** te u usta tvrdoglava seljacino ofucana **** te dzenis a ti njega.
Bender je namjerno ono ucinio kladara sigurno, mars u pm odvratnu imao si 10 sansi da izbijes loptu mamu ti **** josipe.
Edise napolje![]()
![]()
Picketina tvrdoglava sve mu **** divljak jedan odvratni pojma nema.
Edis je kriv za sve vezano na terenu.
Josipe nanu ti **** izdajnicku.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Pa ne znam bas da mozemo biti nesto posebno zadovoljni ovo do sad. Nesto smo malo na foru uspjeli uzeti par utakmica ali nista vise od toga. Igre nema nikakve, ne znam jesmol 5 golova iz igre dali, nikog jaceg nismo dobili, tu smo na tabeli negdje zbog izrazito losih igara direktnih konkurenata nista posebno zahvaljujuci nama, pitari sutra uzmu imaju bodova ko i mi nakon ovakve njihive polusezone.
Nemojte odma po edisu molim vas neka uredu treba svaki pojedinac imati kriticki stav al stvaraju se neke grupacije ljudi koji ce masovno u komentarima nekog tjerati i misle da ce sve krenuti dobro promjenom trenera prvo ako se imalo kontate u igru valjda trebate biti svjesni da nema nista gore nego mjenjati trenera na pola sezone a i samo belaj i trosak dodatni a drugo ipak taj edis je cistog srca preuzeo kormilo kad niko nije htio ni jedan ozbiljan trener vala nebi preuzeo taj rizik na sebe i takvog želju vodio ni jedan normalan trener eto i baka sliskovic je odbio i svaka mu cast mogo je uzet pare pravit se lud ko i svaki nego je iskreno rekao kako stoje stvari da nece da vodi ekipu ako klub ne garantuje redovne plate svim igracima i nismo realno mogli nikog boljeg na klupu to budite svjesni i kakav god bio sablja ni ja ga ne uzidzem daleko bilo kao sto nikog ne treba uzdizati pojedinacno ni licno osudjivati za sve porzae svi smo cjelina al nemojte bit pitari i samo kritikovat na internetu sakriveni u misiju rupu cekajuci dok ne dodje bolje vrijeme ljudi edis je ipak iskreni željovac i nismo mogli drugog naci i ja mislim da zasluzujemo boljeg od njega al realno i on zasluzuje priliku do kraja i ne zasluzuje da ga se vrijedja i tjera na taj nacin a ove sezone nam je svakako cilj da uigramo ekipu i stanemo na noge finansijski malo da smo opusteni pa sta bude bice a niko normalan ne ocekuje titulu al svi mi vjerujemo u cuda jer smo manijaci i željovci i na nasem putu nikad nista nije lako a sve je moguce jer nebo je granica a nebo je nase boje ČUVA BOG ŽELJU SVOG! 

Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Jeste li primjetili koliko je ofirno sudija navlacio na nasu stranu ?
-
- Kontakt:
Joj što mi se budala posra po glavi večeras. Muda svoja otegneš dok zabiješ go i onda on... a nije da nije izazivao sudbinu već dugo vremena.
Gorak osjećaj skroz. Mogli smo bolje zaključiti polusezonu definitivno. Ova situacija sa Dženisom je tragikomična.
Sreća Bekrija premunta ovu trojicu. Sreća!!!
Gorak osjećaj skroz. Mogli smo bolje zaključiti polusezonu definitivno. Ova situacija sa Dženisom je tragikomična.
Sreća Bekrija premunta ovu trojicu. Sreća!!!
Željezničar za život cijeli!
Puno srece nasem klubu i nama navijacima.Boze zdravlja i para.Pozdrav od vaseg Alipasina.Vozdra.
Manijaci
Veoma lijep strik se razvio. Jace grupe a losijeg kluba nigdje necete vidjeti

Veoma lijep strik se razvio. Jace grupe a losijeg kluba nigdje necete vidjeti
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Prije bi reko lošije ekipe, mada je i klub u teskoj krizi....ali ovo je stvarno loša ekipa, koja je 4 na tabeli zahvaljujuci uveliko navijacima i podrsci sa tribina.
Takva vremena jbg, manijaci na vrhunskom nivou, a klub na vrlo niskom

- drzgemboadislic
- Kontakt:
Evo kompilacija Dzenisovih golova ovu sezonu u Premijer Ligi. Uzivajte braco!!!
Bender se zaebava cijelu polusezonu ispred gola i sad mu se vratilo, a bilo je momenata kada nije. Nema potrebe da ga Edis brani, neka se izvine navijacima licno. Jednim potezom potencijalnu odlicnu polusezonu ucinio je solidnom. Nekako smatram da je moglo bolje, ali i da je ovo vise od onog sto sam ocekivao. Nemam pojma, ni tamo ni ovamo.
Potezi i desavanja u naredna 3,4 mjeseca ce pokazati gdje smo i sta smo. Mozda uspijemo nastaviti jurisati ka Evropi, a mozda to bude daleko od moguceg i realnog. Vidjet cemo.
Navijacima kapa dolje. Najbolji ubjedljivo i 100 koraka ispred svih.
Potezi i desavanja u naredna 3,4 mjeseca ce pokazati gdje smo i sta smo. Mozda uspijemo nastaviti jurisati ka Evropi, a mozda to bude daleko od moguceg i realnog. Vidjet cemo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
+1LjoZee je napisao/la: ↑19 nov 2022, 22:38Bender se zaebava cijelu polusezonu ispred gola i sad mu se vratilo, a bilo je momenata kada nije. Nema potrebe da ga Edis brani, neka se izvine navijacima licno. Jednim potezom potencijalnu odlicnu polusezonu ucinio je solidnom. Nekako smatram da je moglo bolje, ali i da je ovo vise od onog sto sam ocekivao. Nemam pojma, ni tamo ni ovamo.
Sve će mi biti jasno ali da neko brani Bendera za ove poteze večeras, stvarno ne mogu da vjerujem. Vrhunac. Treba ga klupirati za ovo prodavanje utakmice.
Da mu nije Želje, bio bi rezervna opcija u 3 Hrvatskoj ligi.
Da mu nije Želje, bio bi rezervna opcija u 3 Hrvatskoj ligi.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ova trenutna tm ekipa se skupila cvrsto spojila i vraca neke navijacke dugove iz proslosti ova uprava želje sad vraca finansijske dugove iz proslosti od prijasnjih uprava jbg to je sve neka karma iz proslosti koja nam je test sada da postavimo sve kako treba za bolju buducnost zato sad u sadasnjem trenutku zagrist jako kidati navijati a ne cekati nafaku jer nismo pitari a igra i karma su stare kurave kolko ih jako izjebes tolko ti se vrati sve zato treba **** sve zabit ga do kraja svim dusmanima rijesiti svega loseg iz proslosti pa mogu nas sabotirati svi drugi al da smo mi skupa i da se nikad ne desavaju raspadi i depresije u navijackoj grupi i da nikad vise u buduce nikakve sljedece uprave ne dovode klub do ruba egzistencije i pitnja nekih hamletovskih ko sad da se slade dusmani a svi nas se boje jer smo ludi i nepredvidivi kakvi god smo slabi mi strahuju od nas vjerujte mi njima je strah da željo opet osvoji i ostane na mjestu najtrofejnijeg veci nego želja i žar da njihovi ljubimci osvoje ištaa vidite sami na forumu samo gledaju na nas cekaju poraz cim izgubimo il kiksnemo odma ozivi forum svi se ukljuce kucaju jer samo cekaju nas poraz al grbavica baza bez poraza
Željo nije klub to je filozofija i naš stil života to je nesto više od igre to je ipak nešto iznad.Željezničar iznad svega !

Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Veceresnju tekmu je Bender namjerno prodao i to se vidjelo u prvom poluvremenu kada je bukvalno loptu dodao igracima Posusja i samo pukom srecom Boban nije pogodio i jos na to se ljuti on na igrace. Svako njegovo ispucavanje lopte je bilo u noge protivniku a za primljeni gol zar treba komentarisati. Razumijem sto je vagno protivnickog igraca al zasto onda nije dodao Coci koji je bio sam ili ako nista bar sutnuo loptu bilo gdje. Ne on je bukvalno sacekao da mu igrac izbije loptu i onda ko fol pada kao da bi mu sviran faul koji nije postojao. Ako u Zeljinoj upravi gledaju i malo do renomea kluba trebaju mu se zahvaliti pa nek brani gdje hoce. Realno do tog gola mi smo mogli bar jos tri gola postici al kada covijek sa pet metara promasi prazan gol onda se i trener treba upitati dal taj igrac zasluzuje tolike minute da igra a pri tome nema jednog postignutog gola u prvenstvu. I na kraju prvog poluvremena Subasic koji je ljevak da promasi onakvu priliku ja sam odmah rekao stici ce nas kazna u drugom poluvremenu. Nije ni problem sto smo odigrali nerijeseno al zasto da nas covijek proda za rodjendan najboljih navijaca u drzavi. Covijek ne mora navijati za Zelju a da bi to skontao. Dakle ljudi kisnu 90 minuta i navijaju do kraja i onda se nadje neki kreten da prodaje utakmicu iz samo sebi znanog razloga i niko me nemoze ubijediti da to nije istina….. U proljetnom dijelu se obavezno moramo pojacati, prvo golmana dovesti, lijevi bek i centarfor najmanje il cemo u protivnom opet gledati u Europi one koji ispadaju od Farskih ostrva, Andore ili Giblartara….. Cestitke Manijacima na 35 om rodjendani i da nam Zeljo uvijek bude sto bi rekao Ivica Osim nacin zivljenja. Volim te Zeljo…..
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Za utakmicu bilo šta da kažem, samo ću od dvije rečenice i "fabule" dovest do romana, jer kuha u meni..bukvalno.
Ono što je puno bitnije, ono što nosi klub, jesu navijači.
Nevjerovatno visoke standarde smo postavili u kratkom roku. Nevjerovatno brzo smo skočili u broju posjete i odzivu klubu. Ovo večeras je pobjeda. Pobjeda svih nas. Pobjeda svih poznatih faca na Jugu svih generacija.
Dok se mi svi držimo zajedno, Želji se ne može crno pisati..
Dosegli smo neki Europski nivo. A do jučer smo bili seoski, a i tad smo kilometrima bili iznad ostalih.
Ono što je puno bitnije, ono što nosi klub, jesu navijači.
Nevjerovatno visoke standarde smo postavili u kratkom roku. Nevjerovatno brzo smo skočili u broju posjete i odzivu klubu. Ovo večeras je pobjeda. Pobjeda svih nas. Pobjeda svih poznatih faca na Jugu svih generacija.
Dok se mi svi držimo zajedno, Želji se ne može crno pisati..
Dosegli smo neki Europski nivo. A do jučer smo bili seoski, a i tad smo kilometrima bili iznad ostalih.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Levin, Napaceni87 i 29 gostiju.