Tank ili ne ovo će ga koštati 4-5 miliona po sezoni u sljedećem ugovoru, ovo do kraja je morao na trepavicama odigrati ako treba, idealna situacija za pumpanje statistike.AlphonseKauders je napisao/la: ↑23 feb 2022, 20:56Ma cesta rkacka povreda, zamor noge, ali ovo je hladno izmisljena povreda i ne vjerujem da ce uopste igrati vise ove sezone. Skontali su da idu po jak pik i rebuilding. Ovo znaci vjerovatno da ni Dame nece zaigrati ubrzo..
Nema vise ustajanja u gluho doba, falice mi:)
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Upravo to .
Kraj za PDX u borbi za PO, ide pik drafta, predviđam novu seriju poraza, centar ne postoji u ekipi, imaju šansu za poziciju oko 5-9 po učinku neuspješnosti, što im daje velike šanse za pik 5-14 drafta 2022 koji su dobili od NO za CJ McCalluma.... Sa 15pts/11rb ide ugovor preko 20 milki $ po sezoni...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- AshburtonG
- Kontakt:
Nadam se da je vec dogovorio ugovor s Portlandom, pa da ga cuvaju na osnovu tog dogovora. Kao sto neko napisa gore, ako nije, lagano je sebi izbio iz dzepa par miliona godisnje + dodatna povreda u CVu.
ovu povredu navodno vuce od septembra i ako je s njom igrao do sada, mogao je igrati i do kraja sezone
nema sanse da bi rich paul i nurkic pristali na ovo da vec nisu dogovorili novi ugovor, s tim sto ce isti biti potpisan u julu
nema sanse da bi rich paul i nurkic pristali na ovo da vec nisu dogovorili novi ugovor, s tim sto ce isti biti potpisan u julu

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Klasicna tank “povreda”
Ovo je "Fake povreda”, ,žrtvovan je za viši pick na draftu, da bismo da li će onda oni njega ispostovati.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Pauza od polovine februara do Eurobasketa, hoce se i odmorit doktorski 

Nek odmori 3 mjeseca, a onda u junu lagano krene s treninzima, spremi se za zadnje dvije tekme kvalifikacija (jer ce i Cesi vjerovatno doci u jacem sastavu), koje se igraju, ako se ne varam, pocetkom jula i onda odrzava tu formu do kraja augusta kad su opet kvalifikacione utakmice, a potom i Eurobasket koji ce biti ubrzo nakon toga. Red je da ga malo pocnemo gledati i u dresu reprezentacije. 

Tad ce ga boljet lijevo jaje al ce nosit patike sa zastavom BiHGhuraba je napisao/la: ↑23 feb 2022, 22:09Nek odmori 3 mjeseca, a onda u junu lagano krene s treninzima, spremi se za zadnje dvije tekme kvalifikacija (jer ce i Cesi vjerovatno doci u jacem sastavu), koje se igraju, ako se ne varam, pocetkom jula i onda odrzava tu formu do kraja augusta kad su opet kvalifikacione utakmice, a potom i Eurobasket koji ce biti ubrzo nakon toga. Red je da ga malo pocnemo gledati i u dresu reprezentacije.![]()

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Mogo je vala doci da podrži momke, da upozna selektora, itd. kad je vec znao za Tank mode. To se samo podvede pod Personal reasons, i pravac BiH na 7 dana bar
GG3 je napisao/la: ↑23 feb 2022, 22:15Tad ce ga boljet lijevo jaje al ce nosit patike sa zastavom BiHGhuraba je napisao/la: ↑23 feb 2022, 22:09Nek odmori 3 mjeseca, a onda u junu lagano krene s treninzima, spremi se za zadnje dvije tekme kvalifikacija (jer ce i Cesi vjerovatno doci u jacem sastavu), koje se igraju, ako se ne varam, pocetkom jula i onda odrzava tu formu do kraja augusta kad su opet kvalifikacione utakmice, a potom i Eurobasket koji ce biti ubrzo nakon toga. Red je da ga malo pocnemo gledati i u dresu reprezentacije.![]()
![]()

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
samo da j-ebem mater klixu na clickbait naslovu, koji me posteno stresirao. ovo je klasicna tank-povreda po svim izvorima i logici...dabogda vi u redakciji imali "tesku povredu"!
jedino me zanima da li je dogovorio ugovor na tri ili cetri godine. jer sve cesce cujem da njemu zbog historije povreda treba dati ugovor na tri godine. mada ako je on zadovoljan sa 50-60 milona, ko sam ja da se sekiram hoce li dohvatiti 70-80-90.
valjda ostane u komadu do eura...ako se uopste odrzi
jedino me zanima da li je dogovorio ugovor na tri ili cetri godine. jer sve cesce cujem da njemu zbog historije povreda treba dati ugovor na tri godine. mada ako je on zadovoljan sa 50-60 milona, ko sam ja da se sekiram hoce li dohvatiti 70-80-90.
-
- Kontakt:
Tako ti i treba kada čitaš smeće od kliksaRoninX je napisao/la: ↑24 feb 2022, 09:21samo da j-ebem mater klixu na clickbait naslovu, koji me posteno stresirao. ovo je klasicna tank-povreda po svim izvorima i logici...dabogda vi u redakciji imali "tesku povredu"!

Mislio sam da si ozbiljniji ....
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Shategabri
- Kontakt:
Citqm 64/4 da ce dobiti
-
- Kontakt:
Povećanje jeste , ali nedovoljno . 72/4 je već prihvatljivo , idealno i po meni realno 80/4

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Gledam sad kako je Charles Barkley izjavio da Portland treba trejdati Lillarda i ne produziti ugovor sa Nurkićem.
-
- Kontakt:
Ima smisla ako će baš "renovirati" ekipu . Samo što su šanse 0% .
Dame je Portland , svi mogu otići osim njega . Jedino ako on sam hoće da ide .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.