FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Auf jos Buducnost evo igra danas protiv Bratstva, ako sutra bude i 20% trave na terenu bit ce dobitak 

- Beduin
- Kontakt:
Vidim sad u Gabeli na stadionu reklama "Senad od Bosne - Lukavac".
Jel' kod nas na stadionu imamo ga, uzimamol kakvu kintu? Pretpostavljam da znam odgovor, ali jbte u Gabeli reklama. A mi idemo tamo jesti, slaviti vjencanje, guziti svalerke...
Trilion tih sitnih reklamica se moze nakamarati, bitno da se kinta neka zgrne.
Jel' kod nas na stadionu imamo ga, uzimamol kakvu kintu? Pretpostavljam da znam odgovor, ali jbte u Gabeli reklama. A mi idemo tamo jesti, slaviti vjencanje, guziti svalerke...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- TzBulevar87
- Kontakt:
Almir Seckanovic Seco, prije svega veliki Slobodas i majstor svog zanata

075
-
- Kontakt:
Pretpostavljam da smo i njemu ostali duzniBeduin je napisao/la: ↑19 nov 2022, 14:55Vidim sad u Gabeli na stadionu reklama "Senad od Bosne - Lukavac".
RIP PROBISVJET
- Beduin
- Kontakt:
Samo neka sijeva vatromet 

075 ❤
075 ❤
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Bravo momci, skida kapu.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Hajmo momci danas, unatoč svemu što prolazite, izvući ovo sve i dobiti danas aBd
Mogla bi biti vrućaaa zimaaa
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Ovi momci su jedina pozitivna stvar u klubu.
- Beduin
- Kontakt:
Samo me zanima koliko forumasa je podrzalo Fukare u ovoj proslavi, sto finansijski, sto prisustvom?
A samo pojedinci ovdje znaju koliko para treba za ovo, koliko je vatromet skup (pa i baklje), koliko se planiralo kupiti da se pokrije cijelo uze gradsko jezgro i u isto vrijeme nebo gori iznad grada (zato sam kroz salu spomenuo da i gornji dio grada treba pogurati, a ne ja da im finansiram naselja).
A ono najbitnije od svega - momci nisu htjeli moljakati javno, kumiti za svaku marku, iako sam im prvi predlagao da se prvenstveno u FB grupi Fukara napise i pozove da svako ko moze finansira proslavu, da smo svi u Grupi bili ili jos uvijek smo clanovi Fukara ili barem nekad bili u kopu, da Grupa broji preko 13 clanova i samo polovina njoh da dadne po 1KM imali bismo proslavu iz snova. A opet momci nisu htjeli da to urade, pokazalo bi se kao i uvijek da su to mahom clanovi koji ce baciti lajk, pametovati kako nesto ne valja, ali pomoci nece. Kao i na forumu.
Zato im od
hvala sto se i dalje trude, ma koliko tesko bilo. A nikakve materijalne koristi nemaju od kluba, Uprave ili grada, za razliku od nekih ranijih...
A samo pojedinci ovdje znaju koliko para treba za ovo, koliko je vatromet skup (pa i baklje), koliko se planiralo kupiti da se pokrije cijelo uze gradsko jezgro i u isto vrijeme nebo gori iznad grada (zato sam kroz salu spomenuo da i gornji dio grada treba pogurati, a ne ja da im finansiram naselja).
A ono najbitnije od svega - momci nisu htjeli moljakati javno, kumiti za svaku marku, iako sam im prvi predlagao da se prvenstveno u FB grupi Fukara napise i pozove da svako ko moze finansira proslavu, da smo svi u Grupi bili ili jos uvijek smo clanovi Fukara ili barem nekad bili u kopu, da Grupa broji preko 13 clanova i samo polovina njoh da dadne po 1KM imali bismo proslavu iz snova. A opet momci nisu htjeli da to urade, pokazalo bi se kao i uvijek da su to mahom clanovi koji ce baciti lajk, pametovati kako nesto ne valja, ali pomoci nece. Kao i na forumu.
Zato im od
075 ❤
075 ❤
Imaš ppsimonknows je napisao/la: ↑20 nov 2022, 09:24Bravo Fukare ❤
Hajmo momci danas, unatoč svemu što prolazite, izvući ovo sve i dobiti danas aBd
Mogla bi biti vrućaaa zimaaa![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sretno danas, vi morate ostati. Fudbalski bh.velikan. 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Delić opet zeznu kontru 3 na 1 sa svojim dodavanjem 
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Totalno bez potrebe smo se povukli odma poslije datog gola, hebemu ne igraš protiv Real Madrida, bolja si ekipa, nastavi istim tempom, džaba smo samo rizikovali da primimo gol naročito u situaciji kad je Hebibović ošutao.
Ona kontra 2, 3 na 1 se morala iskoristit, a mi nismo ni do 16 došli, onakve situacije nas uvijek mogu koštati bodova a svaki bod je nama zlata vrijedan.
Ne treba se ovako povući u drugom poluvremenu nipošto, primit ćemo iz nekog prekida ili nešto ako to uradimo, zabit što prije drugi i onda rahat privest kraju
Ona kontra 2, 3 na 1 se morala iskoristit, a mi nismo ni do 16 došli, onakve situacije nas uvijek mogu koštati bodova a svaki bod je nama zlata vrijedan.
Ne treba se ovako povući u drugom poluvremenu nipošto, primit ćemo iz nekog prekida ili nešto ako to uradimo, zabit što prije drugi i onda rahat privest kraju
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
bravo ponosu!
svaka cast Vranjesu sto je pustio Eldaru da izvede penal.
svaka cast Vranjesu sto je pustio Eldaru da izvede penal.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.