Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Swanfilter
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Swanfilter » 22 mar 2022, 16:15

Sarmica je napisao/la:
22 mar 2022, 09:17
Juka ima stajling da te Bog sačuva. Možeš imati para koliko hoćeš, ali neke stvari se ne mogu kupiti.
Nek ti imas sta za napisati. Na to ti se svakodnevnica svodi ...

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 22 mar 2022, 17:40

Krezubi sarmica komentarise jukin stajling u svojoj eurosport trenerci sa pijace i prcavim carapama

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 22 mar 2022, 17:58

Portland nece u playoff, zdrav je, imat ce finu pauzu i odmor, ako se ne odazove za Evropsko, treba izbrisati ovu temu iz podforuma Kosarkaske reprezentacije BiH.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 22 mar 2022, 18:06

Laksi za 40 hiljada

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 22 mar 2022, 18:42

totasef1 je napisao/la:
22 mar 2022, 17:58
Portland nece u playoff, zdrav je, imat ce finu pauzu i odmor, ako se ne odazove za Evropsko, treba izbrisati ovu temu iz podforuma Kosarkaske reprezentacije BiH.
Ma dolazi juka na pripreme. A to sto ne igra za POR je sto su ovi usli u tank, a ocigledno postoji neki dogovor izmedju Rich Paula i Cronina oko novog ugovora. Kakva povreda kakvi bakraci.
@igrajlopte 🐦

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 22 mar 2022, 18:44

Dobro je prosao krzljavi republikanac iz indiane

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 22 mar 2022, 22:04

Sarmica je napisao/la:
Juka ima stajling da te Bog sačuva. Možeš imati para koliko hoćeš, ali neke stvari se ne mogu kupiti.
Ovaj stil furaju amerikanci, pa zašto ne bi i Nurkić?
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 22 mar 2022, 22:28

FoxMulder je napisao/la:
22 mar 2022, 22:04
Sarmica je napisao/la:
Ovaj stil furaju amerikanci, pa zašto ne bi i Nurkić?
Debilan stil realno , na crno odijelo bijele tene i čarape :puke:

Gore od sandžaklija sa kombinacijom trenerka i kožnjak :damn:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 23 mar 2022, 06:32

Neka je dobio kaznu. Ove provokacije jesu debilne, no to je sastavni dio sporta. Mogao ga je prijaviti redarima, vjerovatno bi udaljili sa terena, a ovo siledzijsko ponasanje se kaznjava.

Jbt sta bi sudije u nasoj ligi trebale, ja sam cuo na Tusnju tako pogane psovke da sam mogao pozavidjeti ljudima na kreativnosti. A to je bilo tako bukvalno na svakoj domacoj tekmi.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 23 mar 2022, 12:32

_dreamer_ je napisao/la:
23 mar 2022, 06:32
Neka je dobio kaznu. Ove provokacije jesu debilne, no to je sastavni dio sporta. Mogao ga je prijaviti redarima, vjerovatno bi udaljili sa terena, a ovo siledzijsko ponasanje se kaznjava.

Jbt sta bi sudije u nasoj ligi trebale, ja sam cuo na Tusnju tako pogane psovke da sam mogao pozavidjeti ljudima na kreativnosti. A to je bilo tako bukvalno na svakoj domacoj tekmi.
Sastavni na livadi Tušnju svakako da , na NBA parketu NE .

Provokacije tipa ciglar i slično može uvijek , ali spominjanje familije ( ako je to istina ) ne može nikako !
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 mar 2022, 14:17

na stadionima u evropi su dozvoljene sve vrste psovki i uvreda, cak se i rasizam tolerise, ne budu ispraznjene tribine, nba je druga prica, ne znam za ostale sportove u americi (fudbal, hokej, bejzbol, americki fudbal), a isto tako ne znam za kosarku u evropi, jel se tolerisu svakakve uvrede i psovke, pretpostavljam da da i to je veoma kompleksna situacija

psovke koje izgovaramo na stadionima i u arenama (dvoranama), vjerovatno ne bismo rekli na ulici tim istim igracima, tako da mi kao navijaci iskoristavamo tu mogucnost sto nam igraci ne mogu nista, pa ih maltretiramo, a ima i ovakvih slucajeva kao nurkic, gdje mozes baciti privatno vlasnistvo od navijaca, ili hranu ili pice i navijac ti nece napraviti nista, jer ne zeli biti banovan, tako da tu igrac iskoristava tu mogucnost, iako u takvim situacijama uvijek navijac zapocne problem

nepostovanje se ne bi trebalo tolerisati, ali jbg, nije isto nepostovanje na ulici i u areni, na stadionu, svadbi, sahrani, skoli itd, shvatate poentu, negdje cete snositi sankcije za to, a negdje iz postovanja prema nekome to ne biste trebali uciniti

uglavnom, nba mora regulisati taj problem, jasno definisati sta je dozvoljeno, a sta ne i kolike su kazne, kako za navijace, tako i za igrace

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 24 mar 2022, 09:02

_dreamer_ je napisao/la:

Hoćeš da kažeš da je normalno da se vrijeđaju ljudi, a da oni kojima je to upučeno treba da se nose s tim i da aminuju na to, ili hoćeš da kažeš da se to treba sankcionisati od strane zaduženih lica i da oni svjesno obavljaju svoj posao....?

Swanfilter
Kontakt:

Post Postao/la Swanfilter » 24 mar 2022, 19:12

_dreamer_ je napisao/la:

Tusanj vs NBA ... :D

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 25 mar 2022, 08:26

Sarmica je napisao/la:
24 mar 2022, 09:02
_dreamer_ je napisao/la:

Hoćeš da kažeš da je normalno da se vrijeđaju ljudi, a da oni kojima je to upučeno treba da se nose s tim i da aminuju na to, ili hoćeš da kažeš da se to treba sankcionisati od strane zaduženih lica i da oni svjesno obavljaju svoj posao....?
Hocu da kazem da provokacija ne opravdava krivicno djelo (namjerno nanosenje materijalne stete), kao sto stoji i u zakonu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 25 mar 2022, 09:18

Jadan, iracionalan potez, zaslužena kazna. Nema tu plaho priče.

Swanfilter
Kontakt:

Post Postao/la Swanfilter » 25 mar 2022, 20:09

Haj, sta vise baljezgate. Uradio, sta je vec uradio, platice i hajmo dalje.

Valjda se svi navukli jer je, eto, dijete u pitanju. U moje vrijeme odrastanja bi onaj malac kod kuce dobio takve batine, da bi zapamtio. Danas svi provociraju, ako nista, da zavrsi na onom ekranu.

Zato je, valjda, bas i porodicu spominjao. Navlakusa obicna, i dobro se zavrsi ...

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 25 mar 2022, 20:15

Swanfilter je napisao/la:
25 mar 2022, 20:09

Valjda se svi navukli jer je, eto, dijete u pitanju. U moje vrijeme odrastanja bi onaj malac kod kuce dobio takve batine, da bi zapamtio. Danas svi provociraju, ako nista, da zavrsi na onom ekranu.

Zato je, valjda, bas i porodicu spominjao. Navlakusa obicna, i dobro se zavrsi ...
Kakvo dijete, ima 23 godine momak.

Swanfilter
Kontakt:

Post Postao/la Swanfilter » 25 mar 2022, 21:50

marlostanf1eld je napisao/la:
25 mar 2022, 20:15
Swanfilter je napisao/la:
25 mar 2022, 20:09

Kakvo dijete, ima 23 godine momak.
Ah, baby face nekakav. Ne bih mu dao vise od 20. Al, bez obzira, prica se na isto svodi ...

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 03 apr 2022, 00:04

Nedostaje mi Juka i ustajanje u 4 :cry:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, CAZIN, Nemanja86 i 8 gostiju.