Nek ti imas sta za napisati. Na to ti se svakodnevnica svodi ...
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Krezubi sarmica komentarise jukin stajling u svojoj eurosport trenerci sa pijace i prcavim carapama
Portland nece u playoff, zdrav je, imat ce finu pauzu i odmor, ako se ne odazove za Evropsko, treba izbrisati ovu temu iz podforuma Kosarkaske reprezentacije BiH.
Laksi za 40 hiljada
Ma dolazi juka na pripreme. A to sto ne igra za POR je sto su ovi usli u tank, a ocigledno postoji neki dogovor izmedju Rich Paula i Cronina oko novog ugovora. Kakva povreda kakvi bakraci.
@igrajlopte 🐦
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Dobro je prosao krzljavi republikanac iz indiane
Ovaj stil furaju amerikanci, pa zašto ne bi i Nurkić?
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
- Kontakt:
Debilan stil realno , na crno odijelo bijele tene i čarape

Gore od sandžaklija sa kombinacijom trenerka i kožnjak

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Neka je dobio kaznu. Ove provokacije jesu debilne, no to je sastavni dio sporta. Mogao ga je prijaviti redarima, vjerovatno bi udaljili sa terena, a ovo siledzijsko ponasanje se kaznjava.
Jbt sta bi sudije u nasoj ligi trebale, ja sam cuo na Tusnju tako pogane psovke da sam mogao pozavidjeti ljudima na kreativnosti. A to je bilo tako bukvalno na svakoj domacoj tekmi.
Jbt sta bi sudije u nasoj ligi trebale, ja sam cuo na Tusnju tako pogane psovke da sam mogao pozavidjeti ljudima na kreativnosti. A to je bilo tako bukvalno na svakoj domacoj tekmi.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
Sastavni na livadi Tušnju svakako da , na NBA parketu NE ._dreamer_ je napisao/la: ↑23 mar 2022, 06:32Neka je dobio kaznu. Ove provokacije jesu debilne, no to je sastavni dio sporta. Mogao ga je prijaviti redarima, vjerovatno bi udaljili sa terena, a ovo siledzijsko ponasanje se kaznjava.
Provokacije tipa ciglar i slično može uvijek , ali spominjanje familije ( ako je to istina ) ne može nikako !
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
na stadionima u evropi su dozvoljene sve vrste psovki i uvreda, cak se i rasizam tolerise, ne budu ispraznjene tribine, nba je druga prica, ne znam za ostale sportove u americi (fudbal, hokej, bejzbol, americki fudbal), a isto tako ne znam za kosarku u evropi, jel se tolerisu svakakve uvrede i psovke, pretpostavljam da da i to je veoma kompleksna situacija
psovke koje izgovaramo na stadionima i u arenama (dvoranama), vjerovatno ne bismo rekli na ulici tim istim igracima, tako da mi kao navijaci iskoristavamo tu mogucnost sto nam igraci ne mogu nista, pa ih maltretiramo, a ima i ovakvih slucajeva kao nurkic, gdje mozes baciti privatno vlasnistvo od navijaca, ili hranu ili pice i navijac ti nece napraviti nista, jer ne zeli biti banovan, tako da tu igrac iskoristava tu mogucnost, iako u takvim situacijama uvijek navijac zapocne problem
nepostovanje se ne bi trebalo tolerisati, ali jbg, nije isto nepostovanje na ulici i u areni, na stadionu, svadbi, sahrani, skoli itd, shvatate poentu, negdje cete snositi sankcije za to, a negdje iz postovanja prema nekome to ne biste trebali uciniti
uglavnom, nba mora regulisati taj problem, jasno definisati sta je dozvoljeno, a sta ne i kolike su kazne, kako za navijace, tako i za igrace
psovke koje izgovaramo na stadionima i u arenama (dvoranama), vjerovatno ne bismo rekli na ulici tim istim igracima, tako da mi kao navijaci iskoristavamo tu mogucnost sto nam igraci ne mogu nista, pa ih maltretiramo, a ima i ovakvih slucajeva kao nurkic, gdje mozes baciti privatno vlasnistvo od navijaca, ili hranu ili pice i navijac ti nece napraviti nista, jer ne zeli biti banovan, tako da tu igrac iskoristava tu mogucnost, iako u takvim situacijama uvijek navijac zapocne problem
nepostovanje se ne bi trebalo tolerisati, ali jbg, nije isto nepostovanje na ulici i u areni, na stadionu, svadbi, sahrani, skoli itd, shvatate poentu, negdje cete snositi sankcije za to, a negdje iz postovanja prema nekome to ne biste trebali uciniti
uglavnom, nba mora regulisati taj problem, jasno definisati sta je dozvoljeno, a sta ne i kolike su kazne, kako za navijace, tako i za igrace
Hoćeš da kažeš da je normalno da se vrijeđaju ljudi, a da oni kojima je to upučeno treba da se nose s tim i da aminuju na to, ili hoćeš da kažeš da se to treba sankcionisati od strane zaduženih lica i da oni svjesno obavljaju svoj posao....?_dreamer_ je napisao/la: ↑23 mar 2022, 06:32Neka je dobio kaznu. Ove provokacije jesu debilne, no to je sastavni dio sporta. Mogao ga je prijaviti redarima, vjerovatno bi udaljili sa terena, a ovo siledzijsko ponasanje se kaznjava.
-
- Kontakt:
_dreamer_ je napisao/la: ↑23 mar 2022, 06:32Neka je dobio kaznu. Ove provokacije jesu debilne, no to je sastavni dio sporta. Mogao ga je prijaviti redarima, vjerovatno bi udaljili sa terena, a ovo siledzijsko ponasanje se kaznjava.
Tusanj vs NBA ...

Hocu da kazem da provokacija ne opravdava krivicno djelo (namjerno nanosenje materijalne stete), kao sto stoji i u zakonu.Sarmica je napisao/la: ↑24 mar 2022, 09:02Hoćeš da kažeš da je normalno da se vrijeđaju ljudi, a da oni kojima je to upučeno treba da se nose s tim i da aminuju na to, ili hoćeš da kažeš da se to treba sankcionisati od strane zaduženih lica i da oni svjesno obavljaju svoj posao....?_dreamer_ je napisao/la: ↑23 mar 2022, 06:32Neka je dobio kaznu. Ove provokacije jesu debilne, no to je sastavni dio sporta. Mogao ga je prijaviti redarima, vjerovatno bi udaljili sa terena, a ovo siledzijsko ponasanje se kaznjava.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Jadan, iracionalan potez, zaslužena kazna. Nema tu plaho priče.
-
- Kontakt:
Haj, sta vise baljezgate. Uradio, sta je vec uradio, platice i hajmo dalje.
Valjda se svi navukli jer je, eto, dijete u pitanju. U moje vrijeme odrastanja bi onaj malac kod kuce dobio takve batine, da bi zapamtio. Danas svi provociraju, ako nista, da zavrsi na onom ekranu.
Zato je, valjda, bas i porodicu spominjao. Navlakusa obicna, i dobro se zavrsi ...
Valjda se svi navukli jer je, eto, dijete u pitanju. U moje vrijeme odrastanja bi onaj malac kod kuce dobio takve batine, da bi zapamtio. Danas svi provociraju, ako nista, da zavrsi na onom ekranu.
Zato je, valjda, bas i porodicu spominjao. Navlakusa obicna, i dobro se zavrsi ...
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Kakvo dijete, ima 23 godine momak.Swanfilter je napisao/la: ↑25 mar 2022, 20:09Haj, sta vise baljezgate. Uradio, sta je vec uradio, platice i hajmo dalje.
-
- Kontakt:
Ah, baby face nekakav. Ne bih mu dao vise od 20. Al, bez obzira, prica se na isto svodi ...marlostanf1eld je napisao/la: ↑25 mar 2022, 20:15Kakvo dijete, ima 23 godine momak.Swanfilter je napisao/la: ↑25 mar 2022, 20:09Haj, sta vise baljezgate. Uradio, sta je vec uradio, platice i hajmo dalje.
Nedostaje mi Juka i ustajanje u 4 

Trenutno korisnika/ca: 231983, BIHpatriota i 13 gostiju.