Starlete ko starlete, glupi su fudbaleri i sportasi koji zene takve. Zarade toliku lovu i onda zavrse sa tim dronfuljama, isto da nemaju izbora pa su prisiljeni.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 29 nov 2022, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- DavidMoyes
- Kontakt:
Englezi i veceras pokazali da su uz Brazil najozbiljniji konkurent za titulu. Mislim da je konacno doslo vrijeme da se fudbal vrati kuci.
- Gordialbion
- Kontakt:
Ispravio sam ti postDavidMoyes je napisao/la: ↑29 nov 2022, 22:37Englezi i veceras pokazali da su uz Brazil najozbiljniji konkurent za titulu. Mislim da je konacno doslo vrijeme da se Srbi na traktorima vrate kuci.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Neobrazovani buraz, osnovnu završili, srednju napustili, većina ih bila siromašna kroz djetinjstvo i onda kad se dokopaš para, daj samo silikona i dobrog izgleda, to što je glava prazna to je druga pričario_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 nov 2022, 22:31Starlete ko starlete, glupi su fudbaleri i sportasi koji zene takve. Zarade toliku lovu i onda zavrse sa tim dronfuljama, isto da nemaju izbora pa su prisiljeni.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Čiji su accovi Qatar, Moyes i Albion 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nije to razlog, problem je preveliki skok u novcu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 nov 2022, 22:41Neobrazovani buraz, osnovnu završili, srednju napustili, većina ih bila siromašna kroz djetinjstvo i onda kad se dokopaš para, daj samo silikona i dobrog izgleda, to što je glava prazna to je druga pričario_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 nov 2022, 22:31Starlete ko starlete, glupi su fudbaleri i sportasi koji zene takve. Zarade toliku lovu i onda zavrse sa tim dronfuljama, isto da nemaju izbora pa su prisiljeni.
Ne mozes ti iz siromastva, poderanih cipela u Bugatti i ostati pribran.
Sportasi kojima duze treba da se probiju na scenu i zarade pare nekako uspiju ne upasti u ove probleme.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 29 nov 2022, 22:44, ukupno mijenjano 3 puta.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- DavidMoyes
- Kontakt:
To se svakako podrazumijeva. Uz Vels vjerovatno najlosija europska reprezentacija koja je ikad nastupila na prvenstvu svijeta. bas sramotno izdanje.Gordialbion je napisao/la: ↑29 nov 2022, 22:38Ispravio sam ti postDavidMoyes je napisao/la: ↑29 nov 2022, 22:37Englezi i veceras pokazali da su uz Brazil najozbiljniji konkurent za titulu. Mislim da je konacno doslo vrijeme da se Srbi na traktorima vrate kuci.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Čuj Englezi favoriti. Iran i slabašni Vels nisu nikakvo mjerilo i uopšte me me bi iznenadilo da se već protiv Senegala oproste. To bi baš bilo onako u njihovom stilu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
ne računajući katar koji tun svakako ne pripadaju, do sada su dvije reprezentacije pokazale ekstemnu taktičku naivnost. kanada protiv hrvatske i srbija protiv kameruna. srbija ima šansu za popravni, kanada za 4 godine
Trpaci Walesa i Irana ne mogu u istu recenicu sa velikim reprezentacijama. Brazil, Spanija, Njemacka, Francuska, svi imaju vece sanse.DavidMoyes je napisao/la: ↑29 nov 2022, 22:37Englezi i veceras pokazali da su uz Brazil najozbiljniji konkurent za titulu. Mislim da je konacno doslo vrijeme da se fudbal vrati kuci.
-
- Kontakt:
Njemačka je već pokazala da ih se ne smije stavljati u najuži krug favorita.
- DavidMoyes
- Kontakt:
pa nisu oni krivi sto im je grupa takva kakva jeste.. Vjerujem da bi i protiv nekog drugog protivnika manje vise to dosta dobro izgledalo mada se slazem da bi Senegal mogao biti ozbiljan protivnik jer djeluje kao da iz utakmice u utakmicu dozu formu. Ogormna razlika izmedju prve utakmice protiv Holandije i ove zadnje dvije. To ce Englezima biti najozbiljniji test do sad ali stvarno ne vjerujem da je neko iznendjenje moguce.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 nov 2022, 22:44Čuj Englezi favoriti. Iran i slabašni Vels nisu nikakvo mjerilo i uopšte me me bi iznenadilo da se već protiv Senegala oproste. To bi baš bilo onako u njihovom stilu.
Kansas City taj grad je toliko underrated a jedan od najljepsih gradova u usa
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Francuzi imaju najbolji krilni par na turniru, to će biti prevaga.
U Portugalu mi se ne sviđaju dizelaši u napadu, prespora reorezentacija.
Englezi su poslije Srba najveći fudbalski luzeri i sa njima nikada nisi na sigurno.
Nijemci su opasni, imaju dobar napad ali to se treba fini uklopiti.
Favelaši su također mentalno jako slabi i ne bih se smio u njih uzdati.
Englezi su poslije Srba najveći fudbalski luzeri i sa njima nikada nisi na sigurno.
⚜️~⚜️~⚜️
Izvrsna analiza. Ni ja ne bih bolje napisao. Dodao bih i opasne Spance. Dobar fudbal igraju, mogli bi i oni daleko dogurati.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 nov 2022, 22:53Francuzi imaju najbolji krilni par na turniru, to će biti prevaga.

- Gordialbion
- Kontakt:
Gorecka debilcino, sta ti mislis ispadaju li srbi
Finale Francuska-Brazil insala. Dvije najbolje reprezentacije na turniru.
- DavidMoyes
- Kontakt:
evo sad sam ovome gore odgovorio.. engleska je po individualnoj kvaliteti daleko iznad svih tih ekipa osim Brazila i mislim da ce prvak biti bas neko od njih dvoje. Cak bi rekao da Brazil ima samo bolji napad, ostalo nista posebno, Englezi daleko bolji u odbrani pa cak i veznom redu jer Brazil tu samo ima Casemira koji je vrijedan spomena.Qatar22 je napisao/la: ↑29 nov 2022, 22:50Trpaci Walesa i Irana ne mogu u istu recenicu sa velikim reprezentacijama. Brazil, Spanija, Njemacka, Francuska, svi imaju vece sanse.DavidMoyes je napisao/la: ↑29 nov 2022, 22:37Englezi i veceras pokazali da su uz Brazil najozbiljniji konkurent za titulu. Mislim da je konacno doslo vrijeme da se fudbal vrati kuci.
-
- Kontakt:
Ja slavlja i govana. Bas se nisu mogli malo bolje proveselit

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.