Engleze bi 343 moglo spasit na defanzivnom planu, al bi onda vjerovatno skroz umrtvili utakmicu jer bi to bilo klasicno Sautgejtovo "7 nazad, 3 naprijed". Bellinghama bi ugusio skroz. Ne znam, navijam da izadje 4231 kao i do sad pa ko koga.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 23:23Walker je jedini bek koji defanzivno i fizikalijama može isparirati Mbappeu, više puta je to dokazao u međusobnim duelima Cityja i PSG-a, problem je što i Hernandez igra na toj strani, tako da će Southgate vjerovatno morati duplirati sutra tu stranu sa Trippierom ispred Walkera a i više defanzivnih zadataka za Saku
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- napoleon72
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Definitivno. Iskreno se nadam pobjedi Maroka protiv portugalske ciganije.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 23:26Red je i da neka afrička reprezentacija igra polufinale WC

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Da je Benz tu oko Benza bi se vrtilo,pa cak i Pogba i Kante ,ovako Mbappe izigrava serifaL-Train je napisao/la: ↑09 dec 2022, 23:09Logicno da se vrti oko najboljeg igraca,pa i igra Francuske se vrti oko Mbappeta iako ima dosta bolju ekipu oko sebe.Mislim sve sto su do sada imali od grupe do ovog 1/4 finala realno su bili favoriti,veceras najmanje iako je ova holandija bas uzasna sto samo govori kakvi su prije nje bili.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Engleska je sila, a to ce sutra biti i demonstrirano.
Zamisli ponovi se finale iz 2018-e?
Zamisli ponovi se finale iz 2018-e?

Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 09 dec 2022, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mora uduplati tu stranu jednostavno, previše napadačkog potencijala je na toj strani sa Mbappeom i Hernandezom da ostaviš Walkera samog na ledini tu, cijenim da Henderson sutra ispada iz prvih 11, da kreće sa 3-4-3, a to u nekoj praksi izgleda 5-4-1 (Trippier, Walker, Stones, Maguire, Shaw; Rice, Bellingham; Saka, Kane, Foden)napoleon72 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 23:26Engleze bi 343 moglo spasit na defanzivnom planu, al bi onda vjerovatno skroz umrtvili utakmicu jer bi to bilo klasicno Sautgejtovo "7 nazad, 3 naprijed". Bellinghama bi ugusio skroz. Ne znam, navijam da izadje 4231 kao i do sad pa ko koga.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Prođu li Marokanci i Englezi, Hrvatska možda i prvi favorit. Nekako mislim da nam Francuzi i Portugalci ne leže, a ove ostale uzimamo. 

Hrvatska-Portugal su moje zelje.
A objektivno misljenje o repkama:
Hrvatska je bolja od Argentine, ali Argentina je blagi favorit jer imaju Messija koji će sigurno bar jedan gol izmislit.
S druge strane zrijeba su Englezi blagi favorit jer kad-tad ce Francuzi oplakat zbog Upamecana i lose odbrane, a za dlaku su mi kvalitetniji i od Portugala.
Sta ti prognoziras?
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 09 dec 2022, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Za Hrvatsku je bilo nebitno ko će proći jer su bolji od Holandije i Argentine.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Naravno da Messi ima podršku, ako ništa ostali su pokazali da imaju mu.da pa tako izađe jedan Paredes i zakuca penal, ali to ne mijenja činjenicu da ovo sve Messi nosi. Čovjek je i psihološka i fizička prednost na terenu za Argentinu. Enzo, Macalister, Romero, oba Martineza i Alvarez pokazuju da znaju igrati lopte, također De Paul se vratio i igra na nivou. Sa Messiem je to dobra ekipa, međutim morat će puno bolje zatvarati utakmicu od ovoga večeras. Naravno uz Messia do kraja. 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ima Messi bolju ekipu nego 2014. Tad sem Aguera, Higuaina, Di Marije i Mascherana nisi imao postenog igraca. Sad mozda nema klasu kakve su ovi bili tad al puno vise jako kvalitetnih igraca. Plus Argentina nije dugo vremena imala boljeg golmana od Martineza.
Argentinci rutiniraju Hrvate, a Englezi lagano do finala kroz drugu stranu.
Ne seri jeble te komšije navijat cu za koga ja zelimRubikovaKocka je napisao/la: ↑09 dec 2022, 18:54Nije on balija, on je gospodin. Balije su ovi sto srcano navijaju kontra bliznjeg svog i sto se nasladjuju porazima komsija. Isto tako i s druge strane imas cetnike i ustase.
- napoleon72
- Kontakt:
Licno navijam za finale Engleska-Argentina. Najrealniji ishod mi je Francuska - Argentina. "Najdosadnije" bi mi bilo Hrvatska - Portugal.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kad uđe Palacio mrtvi sa klupe da vadi stvari

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Srce kaže Maroko i Engleska, a razum Portugal i Francuska
Fol bi bio da se englezima vrati nekako za sve one nesreće sa penalima, pljuvanja, ruganja, ponižavanja od strane drugih. Da Maguire podigne boginju

Fol bi bio da se englezima vrati nekako za sve one nesreće sa penalima, pljuvanja, ruganja, ponižavanja od strane drugih. Da Maguire podigne boginju

Čisto sumnjam da je Hrvatska bolja od Engleske.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑09 dec 2022, 23:33Prođu li Marokanci i Englezi, Hrvatska možda i prvi favorit. Nekako mislim da nam Francuzi i Portugalci ne leže, a ove ostale uzimamo.![]()
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jel se to već priprema teren za priču kako je Messi choker ukoliko Argentina ne uzme jer sad kao ima vrhunske igrače oko sebe? 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.