Zamisli finale Maroko-HrvatskaMortemHz je napisao/la: ↑12 dec 2022, 16:47Zamisli Hrvatska u finalu opet jbtAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 16:41Argentina ce probati odvesti u fajt mec pogotovo ako budu vodili u pocetku ,ako kojim slucajem budu gubili onda ce fajt bit jos jaci uglavnom ceka nas tvrda utakmica.
Nije to Brazil da ostavi 3,4 igraca pozadi u 117 min.
Takticka disciplina i prgavost plus fanaticni navijaci sve mirise na jos jedne suze Messia![]()
![]()
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zlato za Hrvate hladnoDamirT je napisao/la: ↑12 dec 2022, 16:55Zamisli finale Maroko-HrvatskaMortemHz je napisao/la: ↑12 dec 2022, 16:47Zamisli Hrvatska u finalu opet jbtAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 16:41Argentina ce probati odvesti u fajt mec pogotovo ako budu vodili u pocetku ,ako kojim slucajem budu gubili onda ce fajt bit jos jaci uglavnom ceka nas tvrda utakmica.
Takticka disciplina i prgavost plus fanaticni navijaci sve mirise na jos jedne suze Messia![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ko sudi Francuska-Maroko ?
Znači da je Messi u prednosti.kolezeljovac je napisao/la: ↑11 dec 2022, 22:10Gledam isječke iz emisije na HRTu i naravno najava za utorak. E sad jedan od gostiju emisije kaže nešto što je nevjerovatno, ali istinito.
Parafraziram;
Ovo je susret dva kapitena, dvojice koja vode timove(momčad kako on kaže). Obojica sjajni igrači, ali ono što je najveća razlika među njima je to što ovo SP cijela ekipa(momčad) Argentine igra za Messija, dok Luka Modrić igra za cijelu momčad.
Dobro je ovo podvukao...

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kako se svijet razbacuje ovdje procentima, sve u korist Hrvata 55-60-65%, eventualno maksimum je 50/50. Isto kao da su svjetske kladionice glupe pa stavili za dosta većeg favorita Argentince za prolaz nego Hrvate (1.40-3.00)
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Kao i protiv Brazila kad je na nas bilo 5,25 da cemo proci, a 9 da cemo pobojedit u 90min.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 17:22Kako se svijet razbacuje ovdje procentima, sve u korist Hrvata 55-60-65%, eventualno maksimum je 50/50. Isto kao da su svjetske kladionice glupe pa stavili za dosta većeg favorita Argentince za prolaz nego Hrvate (1.40-3.00)
Meni je nerealno da smo sada na 4,80 da prodjemo u 90minuta, puno smo bolji od toga. Argentina je dobra momcad, al to je 50/50 utakmica.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Eto ti prilike da zaradiš koju kintu na Argentini.Uložiš 100km i dobar 40 maca!!!A možda bi mogli i kiksati,zahebani su ovi hrvatićibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 17:22Kako se svijet razbacuje ovdje procentima, sve u korist Hrvata 55-60-65%, eventualno maksimum je 50/50. Isto kao da su svjetske kladionice glupe pa stavili za dosta većeg favorita Argentince za prolaz nego Hrvate (1.40-3.00)

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Niko to ne spori, na Maroko su bili još veći koeficijenti do sad i protiv Španije, pa onda protiv Portugala, samo kažem šta je realnost, oni su najpametniji ljudi na svijetu, zbog toga je to i najprofitabilnija industrija danas, oni griješe u skroz malim procentima, mizernim, tako daLillard je napisao/la: ↑12 dec 2022, 17:51Kao i protiv Brazila kad je na nas bilo 5,25 da cemo proci, a 9 da cemo pobojedit u 90min.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 17:22Kako se svijet razbacuje ovdje procentima, sve u korist Hrvata 55-60-65%, eventualno maksimum je 50/50. Isto kao da su svjetske kladionice glupe pa stavili za dosta većeg favorita Argentince za prolaz nego Hrvate (1.40-3.00)
Meni je nerealno da smo sada na 4,80 da prodjemo u 90minuta, puno smo bolji od toga. Argentina je dobra momcad, al to je 50/50 utakmica.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ja sve kontam nije istina,gdje ce bolan opet u polufinale ali eto turnir izbacio Juranovica i Livakovic kao "vrhunske" igraca a Petkovic i Livaja odigrali na nivou.MortemHz je napisao/la: ↑12 dec 2022, 16:47Zamisli Hrvatska u finalu opet jbtAntipolitika3 je napisao/la: ↑12 dec 2022, 16:41Argentina ce probati odvesti u fajt mec pogotovo ako budu vodili u pocetku ,ako kojim slucajem budu gubili onda ce fajt bit jos jaci uglavnom ceka nas tvrda utakmica.
![]()
Prvi sam kritizirao Brunu ali lik udje i napravi dvije najvece sanse za Hrvatsku protiv Brazila i iz jedne postigne gol.

Vezna linija se ocigledno igra nogometa i to bez ikakva pritiska kao da su iza skole na terminu sto ce i sutra biti velika prednost Hrvatskoj,ja mislim da ce Messi puknut pod pritiskom ako ne krene kako je zamislio jer svi znaju da mu je ovo zadnja sansa da postane veci od Maradone u ocima argentinaca.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Prolazi Hrvatska
Koliko je Argentina do sad imala dosuđenih penala na SP?
Čini se da im se pomalo navlači
Čini se da im se pomalo navlači
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kako si dosao do tog zakljucka? Po cemu nisu zasluzili? Jel ih itko nadigrao do polufinala?
Jedno su zelje i sta bi bilo zanimljivo "da je netko imao svoj dan", ali svi polufinalisti su zasluzili polufinale na ovaj il na onaj nacin
-
- Kontakt:
- JosephNongeBoende
Hakimi beta, pojest ce ga Mbappe

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Al je grdna
Čitav klip nabraja i ne prestaje

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Jos izgleda kao da je u cetrdesetim.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Da ima imalo muskosti u sebi opalio bi joj samar pred svima i natjerao bi je da mu glaba. Bas mi je sad pao u ocima, iskreno.
Baš me zanima tvoj kriterij.
Meni osobno se ne sviđa takav nogomet, dakle više defenzivno, ali volio bih tebe čuti.
Za podsjetnik. Maroko prvi u skupini 2 pobjede i neriješeno bez golova protiv jednog od polufinalista .
Španjolce na penale poslije 0 0 u 120 min, Portugal pobjeda 1 0 nakon 90 min.
Sumarno, 3 pobjede u 90 min, jedna na penale i 1 neriješeno.
Hoćemo li dati statistiku ostalih polufinalista, pa da vidimo ko je najmanje zaslužio polufinale?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.