harry_90 je napisao/la:Cim se crnka pojavi,odmah chat gorii
a ti se pržiš na vikendici ,šta je sa tobom gdje nestade
znate li joj ovog na avatru
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
harry_90 je napisao/la:Cim se crnka pojavi,odmah chat gorii
zenska i to kakvaDecima je napisao/la:Boldano:Jbg zajedno smo u tomeCrnka je napisao/la:
Nisam je plavusa banovani
@lobotomija
ne lozis nego ti se usi zacrvene kad vidis personu bujnog poprsja i velikog gepeka xD.![]()
![]()
Ja nisi ti plavuša ti si crnka,al opet si žžensko
gde si harry,doso si i ti da se przis na ovu crnkuharry_90 je napisao/la:Cim se crnka pojavi,odmah chat gorii
Nisam na vikendici,da jesam ne bi mogao pisati,ma dos'o jaran i snjim popio koju pivu,i sad ode,hvala Bogulegenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Cim se crnka pojavi,odmah chat gorii
znate li joj ovog na avatru
Sta im ovo radis,samo o tebi pricajuCrnka je napisao/la:Gori hala xDharry_90 je napisao/la:Cim se crnka pojavi,odmah chat gorii
Evo me alfa druze moj,ma kakvi,ne zanima me,mala/i vas lozi ko lude.. kako napredujes sa postovima,hoces me prestici do kraja marta ?alfarouqaminu je napisao/la:gde si harry,doso si i ti da se przis na ovu crnkuharry_90 je napisao/la:Cim se crnka pojavi,odmah chat gorii
ma mozda i ranijeharry_90 je napisao/la:Nisam na vikendici,da jesam ne bi mogao pisati,ma dos'o jaran i snjim popio koju pivu,i sad ode,hvala Bogulegenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Cim se crnka pojavi,odmah chat gorii
znate li joj ovog na avatru![]()
Znamo ko je na avataru![]()
Sta im ovo radis,samo o tebi pricajuCrnka je napisao/la:Gori hala xDharry_90 je napisao/la:Cim se crnka pojavi,odmah chat gorii
Evo me alfa druze moj,ma kakvi,ne zanima me,mala/i vas lozi ko lude.. kako napredujes sa postovima,hoces me prestici do kraja marta ?alfarouqaminu je napisao/la:gde si harry,doso si i ti da se przis na ovu crnkuharry_90 je napisao/la:Cim se crnka pojavi,odmah chat gorii
forza je napisao/la:Pobjeda Adnana ... svaka cast majstore !!!
slika za pamcenje .... Bravo BOSANCEROSI !!!legenda reala je napisao/la:forza je napisao/la:Pobjeda Adnana ... svaka cast majstore !!!
evo i Veda i Seja
sta mu uradilegenda reala je napisao/la:forza je napisao/la:Pobjeda Adnana ... svaka cast majstore !!!
evo i Veda i Seja
nikada je nije ni bilo,samo malo pogledaj moje postove i sve će ti bit jasno,dragi prijatelju!alfarouqaminu je napisao/la:nema crnke![]()
![]()
![]()
ma salim se ba, Boki 13 number 2melanholicar je napisao/la:nikada je nije ni bilo,samo malo pogledaj moje postove i sve će ti bit jasno,dragi prijatelju!alfarouqaminu je napisao/la:nema crnke![]()
![]()
![]()
gdje si legendo haxball-alegenda reala je napisao/la:gdhje ste ljudhi ???' jestel živhiii??![]()
![]()
![]()
![]()
Spavamo.legenda reala je napisao/la:gdhje ste ljudhi ???' jestel živhiii??![]()
![]()
![]()
![]()
Čekamo dunk contest u poluspavajućem položajuSexmachineboy je napisao/la:Spavamo.legenda reala je napisao/la:gdhje ste ljudhi ???' jestel živhiii??![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 58 gostiju.