Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
odlicna para, zasluzio je svaki dolar, uzivaj majstore
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Treba tolike pare spic...ati ... 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Imat ce priliku za jos jedan ovakav ugovor, zarada na kraju karijere će mu biti oko 200 miliona dolara sveukupno. Not bad
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa kakvim debilanima daju pare njemu su trebali duplo dati...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- NerminFatic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nije .marlostanf1eld je napisao/la: ↑01 jul 2022, 18:22Ocekivao sam negdje u rangeu 18-22m, mogao je jos izvuci.

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
CJ raja

ma gdje je prihvatljivo ,meni je ovo smijesan ugovor za igraca koji isporuci 20,20 partije ,neki poludebilni igraci za koje nisma ni znao da igraju u ligi su dobili te ugovore al eto Jukin zivot Jukine pare
mozda sta dobija na ruke

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
A šta je sa historijatom povreda ? To ne računaš ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Prati li Beast barem utakmicu na tv-u
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Blizu suu....
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Jusuf jednostavno nikada nece moci pobijediti kod vecine "obicni" navijaca. I razumijem ga sto razmislja da se povuce skroz.
* Dodje da igra za reprezentaciju i ne postavi Doncic-brojke = Prenapuhan, kloc, diva, itd.
* Ne dodje da igra za reprezentaciju = Prenapuhan, kloc, diva, itd.

* Dodje da igra za reprezentaciju i ne postavi Doncic-brojke = Prenapuhan, kloc, diva, itd.
* Ne dodje da igra za reprezentaciju = Prenapuhan, kloc, diva, itd.

@igrajlopte 🐦
Prosipanje patetike po socijalnim mrežama
Da je uprava reprezentacije sranje svima je jasno ali...

Ako ga pogadjaju komentari i reakcije ljudi po drustvenim mrezama, onda to vise govori o njemu nego o njima. Klasicni dokaz necije nezrelosti jeste upustanje u rasprave s kojekakvim neznalicama, pogotovo ako se radi o javnoj i planetarno poznatoj licnosti. Ako zbog toga nece da igra za reprezentaciju, pa ni ne mora. Opstala je bez njega u ovih 10-ak godina (otkako je profesionalni kosarkas), opstat ce i u narednih 10-ak (koliko otprilike ima jos da igra).
Ma ja. I on treba da bude realan i da pogleda svoj bilans nastupa za reprezentaciju. Jos uvijek se kiti perjem od prije kamaru godina, u zadnje vrijeme ga nema nigdje. Jbg, NBA je razlog tome ali svejedno, bottom line je da on ovoj reprezentaciji nije dao neki specijalan doprinos. Tako da mora razumijeti da obican narod nije blagonaklon tome sto prvo gleda svoje privatne interese, pa tak onda "obavezu" igranja prema drzavi. A upada naravno u oci ta kontradikcija sto su mu puna usta drzave na socijalnim mrezama.Ghuraba je napisao/la: ↑06 jul 2022, 12:29Ako ga pogadjaju komentari i reakcije ljudi po drustvenim mrezama, onda to vise govori o njemu nego o njima. Klasicni dokaz necije nezrelosti jeste upustanje u rasprave s kojekakvim neznalicama, pogotovo ako se radi o javnoj i planetarno poznatoj licnosti. Ako zbog toga nece da igra za reprezentaciju, pa ni ne mora. Opstala je bez njega u ovih 10-ak godina (otkako je profesionalni kosarkas), opstat ce i u narednih 10-ak (koliko otprilike ima jos da igra).
Naravno, doprinos se ne daje samo kroz utakmice, on pomaze na puno nacina i svaka mu cast na tome. Ali iz aspekta navijaca i sportskih ambicija, njegov doprinos je do sada bio minimalan i to ako mu se ne svidja ili vrijedja njegovu sujetu, to onda, kako kazes, vise govori o njemu. A ako se naljuti pa nece nikako, i to opet govori o njemu.
Nismo bitni ti, ja, ili neki Semso, niti mi govorimo u ime drzave, bitna je drzava i to je to.
Ja ga ne kudim sto nije igrao ove dvije tekme. Stavio je licne interese u prvi plan. Razumijem ga kao covjek, ozbiljne su pare u pitanju, ali kao navijac repke ga zato necu dizati u nebesa.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAZIN, Vaya i 23 gosta.